villasg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Λοιπον ν σας πω και εγω την εμπειρια μου . Χρηστης του Ali πριν το 2010 αλλα πανταμε φτηνες αγορες . Αυτη ηταν η πιο μεγάλη μου στα 190€ Android 12 4G/32 απο το μαγαζι 4S-Navi Factory Store και εγινε μηνες πριν ( λογω διαφορων προβληματων μπηκε μολις σημερα ) . Ηρθε σε 2 πακετα , ενα με τα ελτα ( το ειχαν γυρισει πισω οι τελωνεςστην κινα κα ιεφυγε με αλλο τροπο ) που ειχε το πλαστικο της κονσολας και το "ταμπλετ" και το αλλο πακετο με acs ( καλωδια βυσματα κλπ ). Το ενα πακετο ηρθε με σπασμενα 2 αυτακια απο το πλαστικο της κονσολας , απο το αλλο ελλειπε ο ανταπτορας της κεραιας . Spoiler Εκανα pispute και μου επεστράφησαν 35 ( 17 εδωσα για να παρω απο εδω τον ανταπτορα και 10 για μια καλη κολλα 2 συστατικων που κολλησα τα αυτακια ) . Εχθες εκανα δοκιμησ τον παγκο του "ταμπλετ" το σεταρα του περασα και ενα sygic gps και ολα καλα . Σημερα ηταν η μερα τοποθετησης . Βγηκε αλλο προβλημα η μια υποδοχη που δειχνω παρακατω δεν ηταν σωστες οι βασεις απο μεσα αλλα ηταν μιο ψηλες -μακρυες - ασυμετρες . εκει επεσε λιγη δουλιτσα με dremel και την κολα των 2 συστατικων που ειχα παρει για το αλλο προβλημα . Spoiler Ξυλωθηκε λοιπον το παλιο μεταφερθηκαν οι διακοπτες και οι αεραγωγοι στο νεο πλαστικο - κονσολα βιδωθηκε το ταμπλετ , μπηκαν τα βυσματα περαστηκαν τα usb στο ντουλαπακι και μετα μπηκε στην θεση της με πολλη πιεση για να κουμπωσει σωστα Πριν Και μετα Ευκολο το Setup , ρυθμιστηκαν τα κουμπια στο τιμονι , συνδεεται αψογα με το κινητο (bt) και γενικα τα παει πολυ καλα . 7
vamvakoolas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 με το νεο συστημα, οι επιβατες πλεον μπορουν να καπνισουν;
villasg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Εξυπναδες .....τστστστσ.... μπηκε πιο μεγαλη ταμπελα σε αλλη θεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα