marios1957 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Ποιός θα βοηθήσει το μπάρμπα; Έχω ένα hand-made Dvd,στο οποίο η εικόνα είναι "τραβηγμένη".Στη δικιά μου την TV(είναι 4:3) μπορώ να το δώ σωστά αν πατήσω το κουμπάκι να συμπιεστεί.Βάζει μαύρες λουρίδες πάνω-κάτω-τρώγοντας τη μισή ωφέλιμη οθόνη-και πατώντας 1 zoom στο τηλεχειριστήριο του player ανοίγει σαν 16:9.Στις άλλες,όμως; Έχω(με το φτωχό μου το μυαλό) τις εξής επιλογές. Να το σπάσω σε m2v+ac3+sup,να ξανακωδικοποιήσω το m2v σε σωστό αυτή τη φορά "φορμά" και να το ξανασυνδέσω σε dvd,εις βάρος της ποιότητας φυσικά. Η να βρώ την πηγή,βάσει της οποίας έγινε dvd(xvid με ac3!) και να κάνω σωστή μετατροπή απ' την αρχή.Δυστυχώς αυτή η λύση ΔΕΝ είναι εφικτή(πάπαλα...). Ποιό καλό παιδάκι θα μου δώσει κάποιο τρυκ που θα κερδίσω καμια δεκαπενταριά ώρες;Πως δηλαδή θα αλλάξω το κάδρο χωρίς (επανα)κωδικοποίηση; Edit:Την ψάχνει ο παππούς.Βρήκα το DVDPatcher,με είχε βοηθήσει παλιά να φτιάξω κάδρο από svcd σε dvd,χωρίς να χρειαστεί κωδικοποίηση... Πέστε καμια άλλη ιδέα,μέχρι να βρω πως δουλεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 isws http://www.davis28.pwp.blueyonder.co.uk/Gudie/guide.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Όχι αντρούλη μου-και σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες-δεν κάνει για μένα αυτό.Έχω πολύ καλύτερες μεθόδους από όλο αυτό το κατεβατό για ε π α ν α κ ω δ ι κ ο π ο ί η σ η ..... Αλλαγή κάδρου θέλω(ίσως μου το προσφέρει το DVDPatcher που είπα πιο πάνω,ακόμα το δουλεύω),με απλές κινήσεις... Thnkz,anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 http://www.videohelp.com/tools?tool=233#comments MpegProperties will show you all header parameters like bitrate,imagesize, user data and so on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μπορείς και καλύτερα... Ξέρω πως είναι,να το διορθώσω θέλω... Thnkz! Edit(ξανά),μάλλον έτσι(DVDPatcher) στρώνει.Στους soft players φαίνεται σωστό κάδρο.Τώρα ξαναμιξάρω με ifoedit και γράφω το δισκάκι. Αργότερα postάρω εντυπώσεις... :wink: Έ σ τ ρ ω σ ε !!! Βήματα απ' την αρχή: VobEdit->Open Vob->Demux (τα τρία κάτω κουτάκια τσεκαρισμένα),καμια ωρίτσα στο σκληρό μέσα m2v+ac3+sup,μινι-Reauthoring με DVDPatcher(δέκα λεπτάκια-πανεύκολο) σε 16:9,720x576 και ξαναένωση με ifoedit(βάζουμε και celltimes).Ένα πέρασμα με SupRemap(να φύγει η πρασινίλα απ' τους υπότιτλους) και γράψιμο με CopyToDvd(η καινούργιο Nero η Alcohol). 8) Ωραία,γλύτωσα και το re-encoding.Να δούμε τώρα αν θα το θυμηθώ στην επόμενη δυσκολία(ο Dr Alzheimer,που λέγαμε...). Plz,mod,αν γίνεται,κάθε φορά που κάποιος από μας βρίσκει κάτι,ας τα μαζεύουμε σε ένα σωρό... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 http://www.offeryn.de/avestensione.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Ωραίο εργαλειάκι μου έδωσες,Κυβερνοέντυ μας,γι αυτή τη δουλειά φαίνεται να κάνει.Την άλλη φορά που θα ξαναμπλέξω,θα το θυμηθώ(θέλω να πιστεύω ότι). Thnkz! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 epitelous ore marie! oyte dyskoli gkomena na isoun , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panokali Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μα να ζητάει ο υπέρτατος στο θέμα συμβουλές από εμάς τους φτωχούς???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μα να ζητάει ο υπέρτατος στο θέμα συμβουλές από εμάς τους φτωχούς???? Μπα,τρελλός είσαι,ό Έντυ πριν δυό βδομάδες ρώταγε πως και τι και τώρα δίνει αβέρτα συμβουλές στον κόσμο και βοηθάει όπου του ζητηθεί... Γιατί νομίζεις ότι προσπαθώ να χώσω όσο το δυνατόν περισσότερους στο γκεζί;Για τον απλούστατο λόγο,τώρα που τα χάνω σιγά-σιγά(όσο γερνάει ο άνθρωπος κι ασπρίζει η κεφαλή του,κρεμμάνε τα @ρχίδια του και πέφτει η ψ@λή του...lololol), να δημιουργήσω τις απαραίτητες προϋποθέσεις να έχω λύσεις σε πρώτη ζήτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 eisai to tairiiiiiii mou oso gia thn kouventa peri ... tsoutsouniou, ase den mas peitheis, oi papoudes mas ... apaftonan ton kosmo olo ws ta 80 toys, mhpws eisai pio megalos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Σε δύο χρόνια θα φτάσω το υπέρτατο.Δηλ 7x7=49.Για τους ψαγμένους στα νούμερα(από Πυθαγόρα ξεκίνησε "τι δ' έρρεξα-πη παρέβη-τι δε μηδε ην-και ουκ ετελέσθη"...),είναι η ολοκλήρωση του ανθρωπίνου(άνθρωπος=ο άνω θρώσκων) όντος,σωματική και πνευματική.... Μετά,"πήραμε τη κάτω βόλτα όμορφή μου Παναγιώτα". Σε ποιό forum είπαμε είμαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 h symmetria einai to forte moy, 7-7-2002 pantreytika! Oson afora ton mathimatiko ths arxaiotitas, exei talaiporisei pollous me to pi toy. Kai kaneis lathos me thn katw bolta. Ola einai thema mualou , kalwn katabolwn , kai ... syxnhs exaskisis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panokali Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Βέβαια υπάρχει και η άλλη περίπτωση: - Μαρία πως τον είπαμε το Γερμανό που μου έχει πάρει τα μυαλά;; - Alzheimer γιαγιά, Alzheimer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.