trialearth56 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Εχω μια μεγαλη παραγγελια απο Σλοβενια για Ελλαδα για την οποια εχω ενημερωθει οτι διαχειριζεται απο την DHL Express πραγμα που μου εκανε εντυπωση καθως εγω δεν πληρωσα dhl express στο check out. Σε καθε περιπτωση, διαβαζα για next day ή 1/2 day delivery. Ολα καλα μεχρι εδω δεν εχω θεμα με τον χρονο παραδοσης αλλα μου δημιουργηθηκε μια απορια καθως σερφαρα απο περιεργεια για τους χρονους παραδοσης αναλογα με το που βρισκεται η παραγγελια. Αναφορικα λοιπον η παραγγελια μου εχει παει απο Σλοβενια->Αυστρια ->Ουγγαρια και σημερα το πρωι αναχωρησε απο Βουλγαρια για Ελλαδα (λογικα). Σερφαροντας λοιπον βρηκα οτι το TIME TO απο Βουλγαρια για Ελλαδα ειναι 1 μερα ενω για αλλους πολυ πιο μακρινους προορισμους οπως Αυστραλια και Αμερικη ειναι απο 5 εως 12 ωρες. Υπαρχει καποια εξηγηση για αυτο?
SabotazNic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, trialearth56 είπε Υπαρχει καποια εξηγηση για αυτο? Οδικώς 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, trialearth56 είπε Εχω μια μεγαλη παραγγελια απο Σλοβενια για Ελλαδα για την οποια εχω ενημερωθει οτι διαχειριζεται απο την DHL Express πραγμα που μου εκανε εντυπωση καθως εγω δεν πληρωσα dhl express στο check out. Σε καθε περιπτωση, διαβαζα για next day ή 1/2 day delivery. Ολα καλα μεχρι εδω δεν εχω θεμα με τον χρονο παραδοσης αλλα μου δημιουργηθηκε μια απορια καθως σερφαρα απο περιεργεια για τους χρονους παραδοσης αναλογα με το που βρισκεται η παραγγελια. Αναφορικα λοιπον η παραγγελια μου εχει παει απο Σλοβενια->Αυστρια ->Ουγγαρια και σημερα το πρωι αναχωρησε απο Βουλγαρια για Ελλαδα (λογικα). Σερφαροντας λοιπον βρηκα οτι το TIME TO απο Βουλγαρια για Ελλαδα ειναι 1 μερα ενω για αλλους πολυ πιο μακρινους προορισμους οπως Αυστραλια και Αμερικη ειναι απο 5 εως 12 ωρες. Υπαρχει καποια εξηγηση για αυτο? αεροπλάνο με φορτηγό.
im2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Eπίσης πέραν του ότι σε χαμηλά κόμιστρα πηγαίνουν οδικώς απο Ιταλία, κεντρική Ευρώπη και καταλήγουν Βουλγαρία και απο εκει οδικώς Θεσσαλονίκη, υπάρχει και η πιθανότητα να το παραλάβεις απο ΕΛΤΑ(σπάνια), η ΕΛΤΑ κουριερ, μου έχει συμβεί προ τριετιας, εξαρτάται απο το νουμερο που σου εδωσαν, αυτο συνηθως στο site γραφει απο ενα σημείο και μετα τον ακριβή χρόνο παραάδοσης απο αυτους. Επίσης έχουν και points, το αφήνουν και το παιρνεις όποτε θέλεις. 2
tonyz21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Στις 21/11/2023 στις 7:40 ΜΜ, im2004 είπε Eπίσης πέραν του ότι σε χαμηλά κόμιστρα πηγαίνουν οδικώς απο Ιταλία, κεντρική Ευρώπη και καταλήγουν Βουλγαρία και απο εκει οδικώς Θεσσαλονίκη, υπάρχει και η πιθανότητα να το παραλάβεις απο ΕΛΤΑ(σπάνια), η ΕΛΤΑ κουριερ, μου έχει συμβεί προ τριετιας, εξαρτάται απο το νουμερο που σου εδωσαν, αυτο συνηθως στο site γραφει απο ενα σημείο και μετα τον ακριβή χρόνο παραάδοσης απο αυτους. Επίσης έχουν και points, το αφήνουν και το παιρνεις όποτε θέλεις. Πλεον συνεργαζονται με ACS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα