grab Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 γεια σας, είμαι άσχετος από ποδήλατα και πριν χρόνια, σε συνεργασία με έναν ποδηλατά που είναι και αθλητής ποδηλάτης, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ακριβώς στο ύψος μου, είχα βρει ακριβώς το μέγεθος ποδηλάτου που μου ταιριάζει όλοι οι άλλοι ποδηλατάδες, παρότι όλοι ασχοληθήκανε με το μέγεθος, τελικά κατέληξαν να προτείνουν το "standard" μέγεθος (που δεν με βολεύει και είναι μικρό) τελικά δεν πήρα ποδήλατο τότε όμως τώρα ξαναψάχνομαι για ποδήλατο αλλά έχω μετακομίσει και δεν μπορώ να επισκεφθώ το συγκεκριμένο ποδηλατά πίστευα ότι δεν χρειάζεται κιόλας αφού μου είχε πει το νούμερο προφορικά το πρόβλημα είναι ότι πάνε χρόνια από τότε και δεν φημίζομαι καθόλου για τη μνήμη μου (αν και θυμάμαι και τη φάτσα του ποδηλατά και τη στιγμή που μου είπε το νούμερο) και το νούμερο που θυμάμαι είναι... 30άρι... και δεν βρίσκω τίποτα που να ταιριάζει σε αυτό το νούμερο στο internet βλέπω ότι τα mtb frame size κυμαίνονται γύρω από τα 20, τα inside leg γύρω από τα 35, ούτε στα road bikes βρίσκω κάτι (αλλά μιλούσαμε κυρίως για mtb) τόσο λάθος να θυμάμαι; μήπως είναι διαφορετικά τα αμερικάνικα με τα ευρωπαϊκά νούμερα και για αυτό έχω μπλεχτεί; υπάρχει κάτι που να σας θυμίζει το 30άρι σε μέγεθος; σκεφτείτε αναβάτη κοντά στο 190cm ευχαριστώ
vamvakoolas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) δεν υπαρχει 30αρι ουτε στην Αμερικανικη αγορα Αν εισαι 190 cm τοτε εισαι 58-60 (αν και σου προτεινω 58αρι) και μεγεθος xl (τοσο σε κουρσα οσο και σε νορμαλ ΜΤΒ) σε αμερικανιες ή ΜΤΒ απο αμερικη εισαι 20 με 21'' (προτεινω 20) σε καθε περιπτωση παιζει τρελο ρολο και το μηκος του ποδιου σου υγ: αν το μαγαζι που αναφερεσαι ειναι νοτια της Αθηνας, δε μου κανει εντυπωση η πληροφορια που εχεις... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα