Βασιλης 123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα συμφορουμητες μόλις με ήρθε mail.https://www.skroutz.gr/articles/1201/black-friday-edokaitora-doseis-gia-olous?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Black_Friday_Installments_tbi_plus_Mulitple_service_20231120&lang=el?from=articles 1 1
grevoil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Να βοηθήσω; Ο κυρίαρχος στόχος είναι να πληρώνεις λιγότερα. 1
Βασιλης 123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα σας.Ναι το ξέρω ότι δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο προϊόν σε προσφορά.Θεώρησα ότι είναι μια γενικά καλή προσφορά που μπορείς να εκμεταλλευτείς έτσι ώστε να αγοράσεις εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που επιθυμεί ο καθένας χωρίς το βάρος των τόκων.Αν οι admin πιστεύουν ότι πρέπει να κλειδώθει ας κλειδώθει. 3
HatTrick Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Βασιλης 123 είπε Καλημέρα σας.Ναι το ξέρω ότι δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο προϊόν σε προσφορά.Θεώρησα ότι είναι μια γενικά καλή προσφορά που μπορείς να εκμεταλλευτείς έτσι ώστε να αγοράσεις εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που επιθυμεί ο καθένας χωρίς το βάρος των τόκων.Αν οι admin πιστεύουν ότι πρέπει να κλειδώθει ας κλειδώθει. Αυτό που λες δεν ισχύει. Γραφει ότι υπάρχει 0.6% επιτόκιο.Εχει επιτοκιο απλά είναι χαμήλότερο απο ενα καταναλωτικό δάνειο που θα πρέπει να συνάψεις αν δεν έχεις πιστωτική.Αν δεν μπορεί κάποιος να βγάλει πιστωτική οπου εκει αγοράζεις χωρίς τόκο,με δόσεις και πάντα έχοντας πιστωτικό όριο ανάλογα το εισόδημα σου, δεν θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει οποιασδήποτε μορφής δάνειο για προιόντα τεχνολογίας.
andreasl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Σε λίγο θα δίνουν δάνειο για σούπερ μάρκετ... 1
Βασιλης 123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, HatTrick said: Αυτό που λες δεν ισχύει. Γραφει ότι υπάρχει 0.6% επιτόκιο.Εχει επιτοκιο απλά είναι χαμήλότερο απο ενα καταναλωτικό δάνειο που θα πρέπει να συνάψεις αν δεν έχεις πιστωτική.Αν δεν μπορεί κάποιος να βγάλει πιστωτική οπου εκει αγοράζεις χωρίς τόκο,με δόσεις και πάντα έχοντας πιστωτικό όριο ανάλογα το εισόδημα σου, δεν θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει οποιασδήποτε μορφής δάνειο για προιόντα τεχνολογίας. Ναι στις 48 δόσεις βγαίνει 28.8.Κοστος δανείου πρέπει να είναι 48€.Αρα μέγιστο ποσό 76.80.Περα από προϊόντα τεχνολογίας, μπορεί εσύ ή ο γιος, η κόρη σου να ανοίγει σπίτι τώρα και να μην έχεις άμεσα διαθέσιμα χρήματα για ψυγείο,πλυντήριο,κουζινακι,κρεββάτι, καναπέ. Ναι παίρνεις καταναλωτικό δάνειο αλλά ουσιαστικά στο τέλος είναι σαν να σου κάνει εξυπηρέτηση.Τέλος να τονίσω ότι εύκολα μπορεί να ξεφύγεις οπότε θέλει σύνεση.Η πιστωτική έχει όριο αλλά μπορείς να ξεφύγεις και εκεί ή να είσαι κακοπληρωτης οπότε θα έρθει η τράπεζα και θα εφαρμόσει πάνω σου όλα τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου που υπογράψες.Προτείνω να σπάσεις το πόσος μισά πιστωτική μισά tbi. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από Βασιλης 123 2
TheStranger80 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Ειδαν πως ο κοσμος σιγα σιγα κοβει τις πιστωτικες και εχουν φαγωθει με κατι Klarna να τους χωσουν ολους παλι...... 1
emperor4her Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, TheStranger80 είπε Ειδαν πως ο κοσμος σιγα σιγα κοβει τις πιστωτικες και εχουν φαγωθει με κατι Klarna να τους χωσουν ολους παλι...... εγω παντως εχω πιστωτικη απο τα 18.. ειχαν ερθει στο τει σε προμοσιον το 2004 και με ενα πασο εβγαζες πιστωτικη!! τοσο απλα! την εχω ακομη, ποτε δεν εχω "χωθει" και εχω ψωνισει πολλα πραγματα σε αυτα τα 20 σχεδον χρονια! 1
parapente_fan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Όλα θέλουν σύνεση. Ούτε είναι έξυπνο το να δανείζεσαι για τα πάντα (γιατί περί αυτού πρόκειται) ούτε να χάνεις ευκαιρίες επειδή δεν έχεις να πληρώσεις όλο το ποσό τη δεδομένη στιγμή. Ο καθένας βλέπει και υπολογίζει ανάλογα με το βαλάντιό του. 2 1
fotis1997 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Γενικότερα καλό είναι να αποφεύγονται τόκοι (ακόμα και φαινομενικά χαμηλοί) και να προτιμάμε άτοκες δόσεις που αρκετές μεγάλες αλυσίδες προσφέρουν. Επίσης η πιστωτική της Πειραιώς προσφέρει μετατροπή σε έως 12 άτοκες δόσεις για κάθε συναλλαγή με ένα μικρό κόστος 0,30€/δόση που πιστεύω είναι πολύ καλύτερο από αυτή την "προσφορά". Σε κάθε περίπτωση αγοράζουμε με σύνεση. 1
axe3d Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Η πιστωτική και τα δάνεια είναι εργαλεία .... Αρκεί να έχει συναίσθηση κάποιος τι κάνει ... πχ χρειάζεται κάποιος ελαστικά για το αυτοκίνητό του .. τι κάνει δανείζεται ; δε βάζει ; πιστωτική κάρτα άμεση χρέωση -δόσεις ; αναλόγως τη πιστοληπτική ικανότητα του καθένα .. 1
felgiat Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Να σας προειδοποιήσω ότι οι άτοκες με την πιστωτική κάρτα ισχύουν μόνο για μονή αποστολή και όχι πολλές μαζί. Παρόλο που δεν το διευκρινίζουν πουθενά το έμαθα από το support, αφού το προσπάθησα με διαφορετικές αποστολές και σύνολο παραγγελίας 250€+. Απαράδεκτο να μην το διευκρινίζουν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα