Giannisma Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα σας παιδιά, Ψάχνω μια τηλεόραση για το σαλόνι των γωνιών μου 65'. Τώρα έχουν μια lg 49uh610v που έχουν χαλάσει τα led -θα την φτιαξω- και εξ αρχής ήταν το μαύρο χάλια. Έχω δει 4 TCL και 2 LG αλλά έχω πελαγώσει. Δε βρίσκω διαφορές, μόνο σχόλια χριστώ διαβάζω. Έχω δει τις TCL: σειρα C : 65C635 65C645 KAI σειρα P 65P635 65P735. Δεν μπορώ να καταλάβω πολλές διαφορές. Από προτίμηση, γενικά θέλω ζωντανά χρώματα και έντονο μαύρο. Οι γονείς μου βλέπουν κυρίως ΟΤΕ Τν. Γενικά χωρις να ξέρω και πολλά με βολέυει καλύτερα ΠΙΣΤΕΥΩ ενα πανελ που ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ IPS. Επίσης έχω δει τις LG 65NANO756QC KAI 65UR78006LK. Η nanocell αν και δε ξέρω τι ακριβώς είναι η τεχνολογία δείχνει καλή. Το Budget ειναι κάτω απο 800€. Όποια άλλη πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ προκαταβολικά
nickol-us Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 c635 -> qled (2022) p635 -> απλή led (2022) p735 -> edge led Από τις παραπάνω, θεωρητικά η πιο καλή είναι η c635 αφου το qled προσφέρει καλύτερα χρώματα και καλύτερα μαύρα. Υπάρχει με λίγα χρήματα παραπάνω (βάσει σκρουτζ) το νεότερο (2023) μοντέλο c645 Όλες οι παραπάνω είναι va οπότε δε θα έχεις πρόβλημα. Οι nanocell είναι τεχνολογία για καλύτερα μαύρα και χρώματα. Δεν είναι όλες οι nanocell ίδιες (όπως ούτε όλες οι qled), υπάρχουν διακυμάνσεις. Αν θες να δαπανήσεις όλο το budget έχεις αρκετές επιλογές και σε καλύτερα μοντέλα. Αν επιθυμείς καλά μαύρα κυνηγάς local dimming με πολλές ζώνες, mini led, full array κοκ. https://www.displayspecifications.com/ αν θες να βλέπεις χαρακτηριστικά, είναι καλό να τα διασταυρώνεις κι απο άλλες πηγές
Giannisma Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, nickol-us είπε c635 -> qled (2022) p635 -> απλή led (2022) p735 -> edge led Από τις παραπάνω, θεωρητικά η πιο καλή είναι η c635 αφου το qled προσφέρει καλύτερα χρώματα και καλύτερα μαύρα. Υπάρχει με λίγα χρήματα παραπάνω (βάσει σκρουτζ) το νεότερο (2023) μοντέλο c645 Όλες οι παραπάνω είναι va οπότε δε θα έχεις πρόβλημα. Οι nanocell είναι τεχνολογία για καλύτερα μαύρα και χρώματα. Δεν είναι όλες οι nanocell ίδιες (όπως ούτε όλες οι qled), υπάρχουν διακυμάνσεις. Αν θες να δαπανήσεις όλο το budget έχεις αρκετές επιλογές και σε καλύτερα μοντέλα. Αν επιθυμείς καλά μαύρα κυνηγάς local dimming με πολλές ζώνες, mini led, full array κοκ. https://www.displayspecifications.com/ αν θες να βλέπεις χαρακτηριστικά, είναι καλό να τα διασταυρώνεις κι απο άλλες πηγές Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μέχρι τα 650-700€ είμαι καλά, έχεις να προτείνεις κάτι;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα