JOANNAB Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Καλημερα σας εχω εναν εκτυπωτη hp deskjet2320 και οταν τοποθετησα το καινουργιο δοχειο δεν το εβλεπε. εβαλα μελανι αυθεντικο hp. πηγα στα pyblic που αγορασα το μελανι και μου ειπαν μαλλον θελει ενημερωση. εκανα update και συνεχιζει. τι στο καλο επαθε???????? το μυνημα που βγαζει λεει ΄προβλημα δοχειου. τα υποδεικνυομενα δοχεια δεν επικοινωνουν σωστα με τον εκτυπωτη.Αν το προβλημα παραμεινει αντικαταστηστε τα δοχεια δεν παιζει να παω να παρω αλλα δοχεια. ηδη πηρα τα xl
gatos74 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Eπειδή δέν κατάλαβα καλά..... Δέ σου αναγνωρίζει καινούρια μελάνια που είναι ΓΝΗΣΙΑ ή κάποια συμβατά που πουλάει το πλαίσιο?
JOANNAB Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δεν εβλεπε καν τα αυθεντικα απο public, εκανα update και μου τα δειχνει αλλα αδεια και βγαζει το μυνημα που εγραψα. Τι αλλο να κανω εχω σκασει
gatos74 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Tα παλιά που είχες και είχαν τελειώσει τα έχεις ή τα πέταξες? Ηταν γνήσια? (λογικά θα ήταν) Εάν τα έχεις ......βγάλε τα καινούρια....βάλε τα παλιά.....κάνε 2-3 επανεκκινήσεις και μετά άστον ανοιχτό για 20 λεπτά. Μετά δοκίμασε να ξαναβάλεις τα καινούρια....και βλέπουμε..... 1
JOANNAB Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, gatos74 είπε Tα παλιά που είχες και είχαν τελειώσει τα έχεις ή τα πέταξες? Ηταν γνήσια? (λογικά θα ήταν) Εάν τα έχεις ......βγάλε τα καινούρια....βάλε τα παλιά.....κάνε 2-3 επανεκκινήσεις και μετά άστον ανοιχτό για 20 λεπτά. Μετά δοκίμασε να ξαναβάλεις τα καινούρια....και βλέπουμε..... 3 ώρες πριν, gatos74 είπε Eπειδή δέν κατάλαβα καλά..... Δέ σου αναγνωρίζει καινούρια μελάνια που είναι ΓΝΗΣΙΑ ή κάποια συμβατά που πουλάει το πλαίσιο? Δεν τα εχω. Τι μπορω να κανω?????
gatos74 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, JOANNAB said: Δεν τα εχω. Τι μπορω να κανω????? Υπομονή....μπορεί να μπεί κάποιο μέλος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Μέχρι τότε καλύτερα βγάλε εντελώς τα μελάνια και βγάλε το καλώδιο από την πρίζα. Πάτησε 2-3 φορές το κουμπί ενεργοποιησης. Αστο μισή ώρα και μετά άνοιξετο χωρίς τα μελάνια. Μετά ξαναβάλε τα μελάνια Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από gatos74 1
29gk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Και τα 2 μελανια που εχεις ειναι αυθεντικα; Εαν ναι, πηγαινε πισω το καινουργιο και ζητα αλλαγη στην εγγυηση. Εαν οχι, αφαιρεις και τα 2 μελανια και με ανοιχτο τον εκτυπωτη βγαζεις το καλωδιο απο την πριζα ΧΩΡΙΣ να τον κλεισεις κανονικα απο το κουμπι, τον αφηνεις εκτος για τουλαχιστον 5 λεπτα με το ρολοι, τον ανοιγεις και οταν σου ζητησει τα μελανια, βαζεις το πρωτο ( αυθεντικο ), κλεινεις καπακι και τον αφηνεις να ζητησει και το δευτερο, βαζεις και το δευτερο ( αυθεντικο ) και δοκιμαζεις αν δουλευει κανονικα. Εαν οχι και τα μελανια εινα αυθεντικα και σε καλη κατασταση σιγουρα, καλεις την ΗΡ για εγγυηση. Εαν τα μελανια, και τα 2 ή το ενα απο αυτα δεν ειναι αυθεντικα, πηγαινεις πισω στον πωλητη των μη-αυθεντικων. 3
JOANNAB Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Τιποτα δυστυχως. Και ειναι και τα αυθεντικα τα xl
georgeole Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κανένα θέμα. Για αυτά τα θέματα τουλάχιστον, η HP είναι στη διάθεσή σου. Από εκεί θα βγάλεις άκρη. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από georgeole
gatos74 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 4 hours ago, JOANNAB said: Τιποτα δυστυχως. Και ειναι και τα αυθεντικα τα xl Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι....καθε πότε αγοράζεις μελάνια?
JPaxilleas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Επειδή το έχω δει στο παρελθόν με τα ίδια μου τα μάτια, θα τολμήσω την εξής ερώτηση JOANNAB: Από τα μελάνια έχεις αφαιρέσει την ταινία προστασίας που έχουν οι κεφαλές τους; Λέω μήπως;
Kthulhou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Στις 21/11/2023 στις 11:54 ΠΜ, JOANNAB είπε τα υποδεικνυομενα δοχεια δεν επικοινωνουν σωστα με τον εκτυπωτη 52 λεπτά πριν, JPaxilleas είπε Από τα μελάνια έχεις αφαιρέσει την ταινία προστασίας που έχουν οι κεφαλές τους; Λέω μήπως; αρα ναι... κ κοτζάμ Αχιλλέας, έχεις φωτό του Μ.Αλέξανδρου ?
JPaxilleas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε αρα ναι... κ κοτζάμ Αχιλλέας, έχεις φωτό του Μ.Αλέξανδρου ? Εμ, έβαλα τον πιο πρόσφατο 🤣
makrixeris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. έχω έναν εκτυπωτή hp laserjet p1102 είχα βάλει να εκτυπώσω 4 φύλλα εκτύπωσε τα 3 κ το 4ο το τύπωσε ελάχιστα. δοκίμαζα δοκίμαζα τώρα βγάζει τελείως λευκό χαρτί αν κ ήξερα οτι δεν είναι μελάνι γιατί τα 3 τα έβγαλε κατάμαυρα πήρα άλλο καινούργιο κ πάλι δεν εκτυπώνει τπτ. Τα μελάνια δεν είναι οριτζιναλ αλλα μια χαρα εκτύπωνε κ με αυτά πριν Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου από makrixeris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα