nikster Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω ένα παράξενο πρόβλημα. Έχω ένα 3 port hdmi switch της baseus. Έχω πάνω του συνδεδεμενα ένα monitor, ενα PS4 και ένα PC. Όταν και το PC και το PS4 είναι ενεργοποιημενα , το switch δουλεύει κανονικά. Όταν το PC είναι ενεργοποιημενο και το PS4 όχι, το switch δουλεύει κανονικά. Όλα τέλεια. Όταν όμως το PC είναι απενεργοποιημενο και το PS4 ενεργοποιημενο, τα led στο μπροστά μέρος του Switch αναβοσβήνουν γρήγορα και δεν υπάρχει καθόλου εικόνα. Επίσης ακούγεται ένα δυνατό static στο ρυθμό που αναβοσβήνουν τα led από τα ηχεία του υπολογιστή και φαίνεται και μέσα στον υπολογιστή να αναβοσβήνει ένα μπλε led. Αν τότε βγάλω το καλώδιο του hdmi που πάει στο pc. Η εικόνα εμφανίζεται ξανά. Άλλαξα καλώδια hdmi και τα δοκίμασα ένα ένα ξεχωριστά χωρίς το Switch και δεν υπάρχει θέμα. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από nikster
xakerofxanthi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Πόσο καιρό έχετε το HDMI PORT ??? Νομίζω είχα ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο και νομίζω ήταν αυτό το switch. Έχετε κάποιο γνωστό να σας δανείσει ένα switch για να δείτε αν φταίει αυτό ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα