Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Άλλο κουλό τώρα με την Πειραιώς. Η visa λήγει 12/26 και μου στέλνουν άλλη που λέγεται "piraeus visa debit II". Αλλος? Δεν έκανα αίτηση για debit, και η διαφορά φαίνεται να είναι στο λογότυπο (η ΙΙ είναι με το μπλε) 

20240702_010104.jpg

20240702_010111.jpg

Εχει κυκλοφορήσει η είδηση πως η Πειραιώς θα αντικαταστήσει ολες τις υπάρχουσες κάρτες (κι ας μη ληγουν) ωστε να έχουν όλες τη νέα εταιρική ταυτότητα. 

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εχει κυκλοφορήσει η είδηση πως η Πειραιώς θα αντικαταστήσει ολες τις υπάρχουσες κάρτες (κι ας μη ληγουν) ωστε να έχουν όλες τη νέα εταιρική ταυτότητα. 

Ό,τι να ναι. Αφορά αντικατάσταση της mastercard την οποία πήρα έξτρα (6 ευρώ δηλαδή) ΑΦΟΎ άλλαξαν οι κάρτες σε visa και είχα θέμα (την 1η visa) να την βάλω στο google wallet. Έχει πληροφορίες μεσα για τον λόγο έκδοσης της κάρτας 

20240702_010932.jpg

20240702_010756.jpg

Δημοσ.
On 30/06/2024 at 18:20, chefakis said:

Ναι , σωστό,αλλά αν δεις ότι καθυστερεί κάνα δυο βδομάδες ακόμα τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα έρθει,βασικά πολύ πιθανό να σου στείλουν μνμ μέσω Viber 

Έφτασε σημερα, ακριβώς 1 μήνα μετά την αποστολή. Το ήξερα ότι ήταν στο δρόμο γιατί και τα παπούδια στη γειτονιά του μαγαζιού δεν είχαν λάβει λογαριασμούς ΔΕΗ που εκδόθηκαν τέλη μαϊου. Σήμερα ήρθαν κι αυτά.

Έχουν βαρεσει διάλυση τα ΕΛΤΑ... αλλά κι οι τράπεζες αφού το γνωρίζουν αυτό γιατί δε στέλνουν με courier. Πόσο σπαγγοραμενοι... 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/7/2024 στις 1:06 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε

Η νέα χρεωστική που παρέλαβα προς αντικατάσταση της Mastercard έχει το παλιό λογότυπο της Πειραιώς ενώ στην επιστολή που συνόδευε την χρεωστική είχε το νέο λογότυπο με την μόνη διαφορά ότι μου την ονομάζει ως Piraeus Visa Debit II με μπλε λογότυπο

Βέβαια δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμη γιατί θα απενεργοποιηθεί η προηγούμενη τέλη Σεπτέμβρη.

Στις 4/7/2024 στις 10:28 ΠΜ, ekrepali είπε

Έφτασε σημερα, ακριβώς 1 μήνα μετά την αποστολή. Το ήξερα ότι ήταν στο δρόμο γιατί και τα παπούδια στη γειτονιά του μαγαζιού δεν είχαν λάβει λογαριασμούς ΔΕΗ που εκδόθηκαν τέλη μαϊου. Σήμερα ήρθαν κι αυτά.

Έχουν βαρεσει διάλυση τα ΕΛΤΑ... αλλά κι οι τράπεζες αφού το γνωρίζουν αυτό γιατί δε στέλνουν με courier. Πόσο σπαγγοραμενοι... 

Είδαμε και την acs που στέλνει τους λογαριασμούς της VF. Την Προηγούμενη Πέμπτη μου άφησαν λογαριασμό του Απριλίου και έχουμε Ιούλιο πλέον.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, panagiotisk__ said:

Είδαμε και την acs που στέλνει τους λογαριασμούς της VF. Την Προηγούμενη Πέμπτη μου άφησαν λογαριασμό του Απριλίου και έχουμε Ιούλιο πλέον.

Όταν λέω courier εννοώ υπηρεσία courier (ανεξαρτήτως εταιρίας), δηλαδή γρήγορη αποστολή.

Αυτό που λες για Vodafone - ΑCS, επίσης δεν ειναι υπηρεσία courier. Eιναι απλό ταχυδρομείο mass post. https://www.acscourier.net/el/ypiresies/ypiresies-taxydromeiou/

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Ρωτάω εδώ επειδή αφορά κάρτα Πειραιώς. 

Αν περάσεις την κάρτα στο κινητό μπορείς να κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ χρησιμοποιώντας το κινητό και όχι την κάρτα;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν περάσεις την κάρτα στο κινητό μπορείς να κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ χρησιμοποιώντας το κινητό και όχι την κάρτα;

Σε ΑΤΜ Πειραιώς το οποίο έχει ανοιχτή την λειτουργία ανέπαφων συναλλαγών ναι, γίνεται κανονικά (προσωπική δοκιμή με χρεωστική κάρτα Πειραιώς σε google wallet). Δεν έχω δοκιμάσει σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας εάν λειτουργεί (φαντάζομαι θα λειτουργεί κανονικά, έχω όμως μια επιφύλαξη).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, zio10 said:

Από όσο ξέρω οχι, δε το εχει ενεργοποιημενο το NFC, τουλάχιστον σε όσα πηγαινω εγω.

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, PharmChem είπε

Σε ΑΤΜ Πειραιώς το οποίο έχει ανοιχτή την λειτουργία ανέπαφων συναλλαγών ναι, γίνεται κανονικά (προσωπική δοκιμή με χρεωστική κάρτα Πειραιώς σε google wallet). Δεν έχω δοκιμάσει σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας εάν λειτουργεί (φαντάζομαι θα λειτουργεί κανονικά, έχω όμως μια επιφύλαξη).

8 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Από όσο ξέρω οχι, δε το εχει ενεργοποιημενο το NFC, τουλάχιστον σε όσα πηγαινω εγω.

Άρα θέλει δοκιμή!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Άρα θέλει δοκιμή!

Δυστυχώς δεν το έχουν ενεργοποιημένο σε όλα τα ΑΤΜ. Στα E-branch και στο κατάστημα Αγίου Δημητρίου (Αθήνα) π.χ. λειτουργεί.

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

από ότι καταλαβαίνω κάνουν αντικατάσταση τις debit μόνο, εγώ που έχω πιστωτική δεν έχω λάβει κάτι και εμένα λήγει το 2025 οπότε λογικά θα ανανεώσουν με visa....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...