chefakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Εμένα μου έστειλαν μήνυμα στο Viber ότι δεν με βρήκαν και δεν παραδόθηκε η νέα κάρτα και ότι πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα Πειραιώς για να βγάλω την νέα κάρτα, ερώτηση,αν δεν πάω και είμαι με την παλιά, υπάρχει πρόβλημα; ή πρέπει να πάω να την αλλάξω γιατί οι παλιές δεν θα ισχύουν;
Stam53 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μια και ο λόγος για τη Πειραιώς, σήμερα πέρασα απ το υποκατάστημα της Πειραιώς στη γειτονιά μου και η διευθύντρια μου είπε ότι σε κάνα μήνα θα κλείσει το ένα και μοναδικό ταμείο που είχε μείνει ανοιχτό. Όποιος στο μέλλον θέλει "μετρητά", μόνο με κάρτα απ το μηχάνημα! Δεν ρώτησα αν αυτό θα συμβεί μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα ή σε όλα πανελλαδικά. Τελικά νομίζω ή έχουν "ξεφύγει" τελείως ΄΄η εγώ είμαι "εκτός εποχής". Μάλλον το δεύτερο...
mariosnik_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Και η τράπεζα Αττικής κατάργησε τις mastercard που είχαμε και μας έβγαλε visa. 1 ώρα πριν, Stam53 είπε Μια και ο λόγος για τη Πειραιώς, σήμερα πέρασα απ το υποκατάστημα της Πειραιώς στη γειτονιά μου και η διευθύντρια μου είπε ότι σε κάνα μήνα θα κλείσει το ένα και μοναδικό ταμείο που είχε μείνει ανοιχτό. Όποιος στο μέλλον θέλει "μετρητά", μόνο με κάρτα απ το μηχάνημα! Δεν ρώτησα αν αυτό θα συμβεί μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα ή σε όλα πανελλαδικά. Τελικά νομίζω ή έχουν "ξεφύγει" τελείως ΄΄η εγώ είμαι "εκτός εποχής". Μάλλον το δεύτερο... Το πρώτο φυσικά. Οι τράπεζες θέλουν να κλείσουν και να καταργήσουν όλα τα καταστήματα και τα ταμεία για να μην έχουν έξοδα υπαλλήλων, λειτουργικών και ενοικίων. Με αυτόν τον τρόπο έχουνε κάνει την μισή Ελλάδα που είναι άνω των 50-60 και δεν ξέρει η δεν θέλει να προσαρμοστεί σε αυτές τις τεχνολογίες και έχουν φορτωθεί τα παιδιά τους και οι πιο νέοι να τρέχουν στα ΑΤΜ να τραβάνε μετρητα να τους φέρνουν και να κοιτάνε τα ebanking τους ενώ πρέπει εκτός από αυτό να βγει και αριθμός κινητού με επιπλέον κόστος που πχ ο πατέρας μου δεν θέλει να έχει. Δεν φτάνουν βέβαια όλα αυτά, μας έχουν ξεπατωσει στις προμήθειες από παντού για να τα αρπάζουν με τον πολιτη να μην έχει άλλες επιλογές. Λίαν συντόμως θα γίνουν με μηνιαίες συνδρομές όλοι οι αποταμιευτικοι λογαριασμοί. 2
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, chefakis είπε αν δεν πάω και είμαι με την παλιά, υπάρχει πρόβλημα; ή πρέπει να πάω να την αλλάξω γιατί οι παλιές δεν θα ισχύουν; μεχρι 29/02 θα ισχυουν. Μετα ακυρωνονται αυτοματα ολες 1
Dimitris156 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Έχω το εξής θέμα. Μου ήρθε η visa, έκανα αντικατάσταση κανονικά, απλά όταν κάνω αγορά με τη νέα και είναι σε κατάσταση έγκρισης, δε μου την εμφανίζει στην αρχική οθόνη μέχρι να οριστικοποιηθεί. Στις ρυθμίσεις δεν το έχω βρει πουθενά. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Για χρεωστική σου έγινε αντικατάσταση, σωστα;
ekrepali Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 hours ago, Dimitris156 said: Έχω το εξής θέμα. Μου ήρθε η visa, έκανα αντικατάσταση κανονικά, απλά όταν κάνω αγορά με τη νέα και είναι σε κατάσταση έγκρισης, δε μου την εμφανίζει στην αρχική οθόνη μέχρι να οριστικοποιηθεί. Στις ρυθμίσεις δεν το έχω βρει πουθενά. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό? Kάποιες συναλλαγές όντως δεν τις εμφανίζει στην αρχική, μέχρι να αποδεχτεί ο πωλητής τη συναλλαγή. Ρίξε μια ματιά στη καρτέλα Κάρτες --> Η χρεωστική μου... μήπως και τις εμφανίζει εκεί. On 25/01/2024 at 16:10, chefakis said: Εμένα μου έστειλαν μήνυμα στο Viber ότι δεν με βρήκαν και δεν παραδόθηκε η νέα κάρτα και ότι πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα Πειραιώς για να βγάλω την νέα κάρτα, ερώτηση,αν δεν πάω και είμαι με την παλιά, υπάρχει πρόβλημα; ή πρέπει να πάω να την αλλάξω γιατί οι παλιές δεν θα ισχύουν; Mε συστημένο τη στέλνουν; Γιατί εγώ απ'ότι ξέρω τη στέλνουν με απλό ταχυδρομείο. Απ'τις 3/6 εμφανιστεί η αποστολή στο ebanking του πατέρα μου, μέχρι σήμερα είναι άφαντη. Κι ούτε έχει έρθει κάποιο sms.
panagiotisk__ Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Και σε εμένα από το βράδυ της Δευτέρας μου εμφανίζει υπό έκδοση Visa κάρτα. Επικοινώνησα με το κατάστημα που συνεργάζομαι καθώς δεν ήθελα να μου απενεργοποιηθεί η κάρτα mastercard που έχω άξαφνα καθώς θα απουσιάζω για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον τόπο κατοικίας μου. Μου είπαν ότι εκδίδεται χωρίς χρέωση (με το ίδιο pin της Mastercard) και μέχρι να ενεργοποιήσω την Visa η Mastercard θα ισχύει. Ωστόσο δεν ήξεραν τι ισχύει με τις prepaid mastercard.
Dimitris156 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Για χρεωστική σου έγινε αντικατάσταση, σωστα; Ναι 5 ώρες πριν, ekrepali είπε Kάποιες συναλλαγές όντως δεν τις εμφανίζει στην αρχική, μέχρι να αποδεχτεί ο πωλητής τη συναλλαγή. Ρίξε μια ματιά στη καρτέλα Κάρτες --> Η χρεωστική μου... μήπως και τις εμφανίζει εκεί. Τις βγάζει εκεί, απλά επειδή τη χρησιμοποιώ συνέχεια δεν είναι και πολύ βολικό να μπαίνω εκεί για να τις τσεκάρω. Με τις προηγούμενες κάρτες δεν είχα αυτό το θέμα. Ίσως επικοινωνήσω με τη τράπεζα.
ekrepali Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 minutes ago, Dimitris156 said: Ναι Τις βγάζει εκεί, απλά επειδή τη χρησιμοποιώ συνέχεια δεν είναι και πολύ βολικό να μπαίνω εκεί για να τις τσεκάρω. Με τις προηγούμενες κάρτες δεν είχα αυτό το θέμα. Ίσως επικοινωνήσω με τη τράπεζα. Το είχα παρατηρήσει κι εγώ παλιά αλλά δεν έδωσα σημασία. Σε κοινό λογαριασμό του πατέρα μου με τη μάνα μου, ο πατέρας μου είχε mastercard και η μάνα μου Visa. Όταν έκανε αγορές η μάνα μου, δε φαίνονται στην αρχική σελίδα... θεώρησα ότι αυτό συνέβαινε επειδή είναι συνδικαιούχος και δε φαίνονται οι συναλλαγές στο ebanking του πατέρα μου. Αλλά τελικά μάλλον είναι θέμα Visa... αν έχεις κάποια εξέλιξη ενημέρωσε. 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 4 hours ago, panagiotisk__ said: Και σε εμένα από το βράδυ της Δευτέρας μου εμφανίζει υπό έκδοση Visa κάρτα. Επικοινώνησα με το κατάστημα που συνεργάζομαι καθώς δεν ήθελα να μου απενεργοποιηθεί η κάρτα mastercard που έχω άξαφνα καθώς θα απουσιάζω για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον τόπο κατοικίας μου. Μου είπαν ότι εκδίδεται χωρίς χρέωση (με το ίδιο pin της Mastercard) και μέχρι να ενεργοποιήσω την Visa η Mastercard θα ισχύει. Ωστόσο δεν ήξεραν τι ισχύει με τις prepaid mastercard. Αργεί. Εγω 2 εβδομάδες περιμένω να βγει. Αλλά είναι λογικό γιατί έχουν πολύ δουλειά ο κόσμος τους έχει αναγκη
chefakis Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Στις 28/6/2024 στις 3:04 ΜΜ, ekrepali είπε Kάποιες συναλλαγές όντως δεν τις εμφανίζει στην αρχική, μέχρι να αποδεχτεί ο πωλητής τη συναλλαγή. Ρίξε μια ματιά στη καρτέλα Κάρτες --> Η χρεωστική μου... μήπως και τις εμφανίζει εκεί. Mε συστημένο τη στέλνουν; Γιατί εγώ απ'ότι ξέρω τη στέλνουν με απλό ταχυδρομείο. Απ'τις 3/6 εμφανιστεί η αποστολή στο ebanking του πατέρα μου, μέχρι σήμερα είναι άφαντη. Κι ούτε έχει έρθει κάποιο sms. Με απλό ταχυδρομείο την στέλνουν αλλά ως συνήθως δεν φτάνει ποτέ! Όταν είχα πάει στην τράπεζα αφού δεν είχε έρθει η κάρτα ρώτησα την υπάλληλο και μου είπε ότι δεν ξέρει τι έχει γίνει αλλά σε πάρα πολλούς δεν πήγε η κάρτα και αναγκάστηκαν όλοι να να πάνε στην τράπεζα. Οπότε αν δεις ότι καθυστερεί και άλλο η κάρτα καλύτερα να πεις τον μπαμπά σου να πάει να την βγάλει εκει
ekrepali Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 3 hours ago, chefakis said: Με απλό ταχυδρομείο την στέλνουν αλλά ως συνήθως δεν φτάνει ποτέ! Όταν είχα πάει στην τράπεζα αφού δεν είχε έρθει η κάρτα ρώτησα την υπάλληλο και μου είπε ότι δεν ξέρει τι έχει γίνει αλλά σε πάρα πολλούς δεν πήγε η κάρτα και αναγκάστηκαν όλοι να να πάνε στην τράπεζα. Οπότε αν δεις ότι καθυστερεί και άλλο η κάρτα καλύτερα να πεις τον μπαμπά σου να πάει να την βγάλει εκει Είναι η μάνα μου συνδικαιουχος, έχουν και IRIS για μεταφορά στην Εθνική. Δεν επείγει δηλαδή. Μη πάει δηλαδή τράπεζα να εκδώσει κάρτα και έρθει η άλλη με το ταχυδρομείο μετά από 2 βδομάδες, τζάμπα η ταλαιπωρία.
chefakis Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 7 ώρες πριν, ekrepali είπε Είναι η μάνα μου συνδικαιουχος, έχουν και IRIS για μεταφορά στην Εθνική. Δεν επείγει δηλαδή. Μη πάει δηλαδή τράπεζα να εκδώσει κάρτα και έρθει η άλλη με το ταχυδρομείο μετά από 2 βδομάδες, τζάμπα η ταλαιπωρία. Ναι , σωστό,αλλά αν δεις ότι καθυστερεί κάνα δυο βδομάδες ακόμα τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα έρθει,βασικά πολύ πιθανό να σου στείλουν μνμ μέσω Viber
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Άλλο κουλό τώρα με την Πειραιώς. Η visa λήγει 12/26 και μου στέλνουν άλλη που λέγεται "piraeus visa debit II". Αλλος? Δεν έκανα αίτηση για debit, και η διαφορά φαίνεται να είναι στο λογότυπο (η ΙΙ είναι με το μπλε) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα