pareisaktos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, Daimon είπε Έχει να αλλάξεις γλώσσα κάπου ή όλοι σας ξέρετε γερμανικά? 😁 google translate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Daimon είπε Έχει να αλλάξεις γλώσσα κάπου ή όλοι σας ξέρετε γερμανικά? 😁 Ανοίγεις με Edge και τον βάζεις να σου μεταφράζει αυτόματα την σελίδα. Θα σου μεταφράσει το περισσοτερα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros4776 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, SeNNinhA said: Εγω προχώρησα βημα βημα μεχρι και την τελική πληρωμή αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα την συναλλαγη στο Shoop! Περιμένω να εμφανιστεί αργότερα (και πότε περίπου) ή κάτι έκανα λάθος? Δεν έχω κανενα email απο το shoop μετά την αγορα αν και ο κωδικός ενεργοποίησης ήρθε απο το Nord. Πρωτη φορά το κάνω. Τα φώτα σας παρακαλώ. Εγώ έκανα την αγορά χθες βράδυ και το πρωί φάνηκε στο λογαριασμό, δε θα φανεί αμέσως. Έστειλα μήνυμα στο support, μου είπαν πρεπει να είσαι νέος πελάτης στο nordvpn αλλιώς το cashback θα ακυρωθεί. Εμένα με βλέπω να κάνω ακύρωση συνδρομής να πάρω πίσω τα λεφτά και να κάνω νέο λογαριασμό για σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παίζει να μη σε θεωρήσουν νέο χρήστη αν πληρώσεις με την ίδια κάρτα που έχεις χρησιμοποιήσει παλαιότερα σε άλλο account; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από chocorello Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα αυτο ισχυει? https://www.quidco.com/nordvpn/ το εχει δοκιμασει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Παιδια μπορει καποιος να μας πει συνοπτικά τα βηματα για οσους δεν το εχουμε ξανα κανει? Ευχαριστώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Και εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό το είχα πάρει με την ίδια προσφορά. Ήρθε όμως η black friday και το μετάνιωσα γιατί έδιναν 130% επιστροφή. Όποτε καλύτερα περιμένετε μέχρι την Παρασκευή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, bandit4 είπε υπαρχουν καποιες οδηγιες βημα βημα πως γινεται? αφορα τους νεους χρηστες του shoop? Αυτο.. Με χαρα θα εκανα βημα βημα ενα video record... αλλα δεν ξερω αν ειναι ολα τα βηματα σωστα.. Καποιος που το εκανε μπορει να ανεβασει; Θα μας βοηθήσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 100% cashback σημαίνει ότι σου επιστρέφει πίσω ολα τα λεφτα? Αν ναι σε ποσο καιρο ξέρουμε? Και γιατί το κάνει αυτό, μονο για διαφημιστικους λόγους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, Jeronymo είπε Και εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό το είχα πάρει με την ίδια προσφορά. Ήρθε όμως η black friday και το μετάνιωσα γιατί έδιναν 130% επιστροφή. Όποτε καλύτερα περιμένετε μέχρι την Παρασκευή Βαστάτε παίδες. Δηλαδή τους δίνεις σήμερα 100 ευρώ και μετά από 3 μήνες σου επιστρέφουν 130€ και σας φαίνεται αυτό φυσιολογικό; Εδώ διαβάζω στη σελίδα τους και παράπονα ότι έχουν περάσει πάνω από 4 μήνες και δεν πήραν φράγκο πίσω. Είναι προφανές ότι οι τύποι αγοράζουν είτε ρέπος είτε bitcoins με τα λεφτά που μαζεύουν και μόλς κάνουν cash out αρχίζουν να επιστρέφουν. Το θέμα είναι αν τα επιστρέφουν σε όλους και τί γίνεται αν δεν τα επιστρέψουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Σιγά μην παίζουν και ιππόδρομο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Doubt είπε Σιγά μην παίζουν και ιππόδρομο.. Όταν πεθάνεις θα πας στον παράδεισο και θα σε περιμένουν 72 παρθένες με πιλάφια στα χέρια. 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Όποιος θέλει κέρδος παίρνει και το ρίσκο. Εάν δεν θέλετε το ρίσκο δεν αγοράζετε. Πάτε στα σίγουρα και πληρώνετε full price. Είναι απλά τα πράγματα. Με τις πιθανότητες παίζουμε. Ουτε εγώ το ξανακαεκανα αυτό με το cash back. Ναι υπάρχει πιθανότητα να μην μου γυρίσουν τα χρήματα. Οπότε θα έχω αγοράσει ένα προϊόν στην κανονική του τιμή. Άρα χασούρα δεν θα έχω. Οπότε το ρίσκο είναι μόνο στο κέρδος που προσδοκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Sorry αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω θέματα με vpn/cashback, εγώ προσωπικά δεν έχω αγοράσει κάτι γιατί δεν μου είναι απαραίτητο και δεν πολυθέλω να ασχοληθώ. Παράπονα όμως μηδέν, όχι κάτι αξιόλογο τουλάχιστον. 1 ώρα πριν, Zus είπε Όταν πεθάνεις θα πας στον παράδεισο και θα σε περιμένουν 72 παρθένες με πιλάφια στα χέρια. 😝 και τι λέει εδώ; πως τα παίξανε στο καζίνο Λουτρακίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonio22 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Zus είπε Όταν πεθάνεις θα πας στον παράδεισο και θα σε περιμένουν 72 παρθένες με πιλάφια στα χέρια. 😝 Θα έχει συνεχή στύση, οι παρθένες θα παραμένουν παρθένες. Θα έχει και καμία ντουζίνα νεαρούς για ποικιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις