nikolaos13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 https://www.shoop.de/cashback/nordvpn Για να μην πληρώσω φόρο είχα βάλει Αλβανία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η ωρα ειναι περασμενη.. αλλα πολυ καλο.. θα πρεπει να το μελετήσω αυριο... (Αυτα τα cashback ... can be tricky) Θελει προσοχη αν εχει ξαναπαρει cashback κανεις απο αυτο το site ας μας πει τι να προσεξουμε. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από newtech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taskon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 23 minutes ago, nikolaos13 said: https://www.shoop.de/cashback/nordvpn Για να μην πληρώσω φόρο είχα βάλει Αλβανία. Χρησιμοποίησες VPN; Πλήρωσες με Ελληνική κάρρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 τo vpn που χρειαζεται εκτος απο σαιτ που δεν εχουν προσβαση απο ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Εγω το ανοιγω παντα οταν ειμαι σε Public Network ας πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros4776 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Νέος πελάτης στο nordvpn ή στο shoop? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros4776 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, τελικά έκανα την αγορά με καινούργιο λογαριασμό στο shoop και λογαριασμό που ήδη είχα στο nordvpn αλλά δεν είχα αγοράσει πότε συνδρομή. Μέσω Αλβανίας όπως είπε και ο TS, 102.33€ έκανε η συνδρομή και το shoop τη δέχτηκε και μου δείχνει 99.57€ cashback Δε ξέρω όμως αν ακυρωθεί στο έλεγχο που λέει ότι μπορεί να πάρει και 3 μήνες. Ενα ευχαριστώ στον Νικόλα γιατί έψαχνα vpn αυτό το καιρό! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από spyros4776 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NightKing Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Εμένα μου έχει προς επιστροφή €78.53 και έκανα το Complete plan αξίας €167.07 (έβαλα Tax country:Greece για να μην με κόψουν σε τυχόν έλεγχο απο το shoop μιας και έβαλα ελληνικό ΙΒΑΝ). Γιατί τόσο λίγο επιστροφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, NightKing είπε Εμένα μου έχει προς επιστροφή €78.53 και έκανα το Complete plan αξίας €167.07 (έβαλα Tax country:Greece για να μην με κόψουν σε τυχόν έλεγχο απο το shoop μιας και έβαλα ελληνικό ΙΒΑΝ). Γιατί τόσο λίγο επιστροφή; Το complete plan εχει μεσα και Nordpass και Nordlocker; Γραφει οτι για Nordpass και Nordlocker δεν αποδιδεται cashback, οποτε σε αυτη την περιπτωση παιρνεις cashback μονο για το καθαρο ποσο που αφορα το NordVPN και οχι τα επιπλεον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NightKing Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Α Οκ βεβαια και παλι happy ειμαι οπότε όλα κομπλε! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 υπαρχουν καποιες οδηγιες βημα βημα πως γινεται? αφορα τους νεους χρηστες του shoop? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Πάλι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billathens! Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, NightKing είπε Α Οκ βεβαια και παλι happy ειμαι οπότε όλα κομπλε! Thanks! Μπορείς να κάνεις ακύρωση και να φτιάξεις ένα καινούργιο mail για να πάρεις το 100%. Το refund γίνεται σε περίπου δύο μερες(παθών και ξέρω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, spyros4776 είπε Λοιπόν, τελικά έκανα την αγορά με καινούργιο λογαριασμό στο shoop και λογαριασμό που ήδη είχα στο nordvpn αλλά δεν είχα αγοράσει πότε συνδρομή. Μέσω Αλβανίας όπως είπε και ο TS, 102.33€ έκανε η συνδρομή και το shoop τη δέχτηκε και μου δείχνει 99.57€ cashback Δε ξέρω όμως αν ακυρωθεί στο έλεγχο που λέει ότι μπορεί να πάρει και 3 μήνες. Ενα ευχαριστώ στον Νικόλα γιατί έψαχνα vpn αυτό το καιρό! Εγω προχώρησα βημα βημα μεχρι και την τελική πληρωμή αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα την συναλλαγη στο Shoop! Περιμένω να εμφανιστεί αργότερα (και πότε περίπου) ή κάτι έκανα λάθος? Δεν έχω κανενα email απο το shoop μετά την αγορα αν και ο κωδικός ενεργοποίησης ήρθε απο το Nord. Πρωτη φορά το κάνω. Τα φώτα σας παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daimon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Έχει να αλλάξεις γλώσσα κάπου ή όλοι σας ξέρετε γερμανικά? 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις