LongTom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Κέντρο Στοκχόλμης τις προάλλες, σε μια γειτονιά που ήμασταν με το φωτογραφικό κλάμπ, βλέπω κάτι να κουνιέται στο γρασίδι. Πάω εκεί και ήταν ζωντανός κάβουρας τ' ανάσκελο. Αρκετά μεγάλος κιόλας. Φαίνεται έπεσε από κανένα γλάρο. 4 1
greekgreek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δυο συμβάντα το ΠΣΚ (όπως το λέγαμε στο στρατό). Την Παρασκευή στην Κερκίνη ,είχα σηκώσει το drone και στο τελείωμα (μόλις το είχα κατεβάσει ) βλέπω ένα τζιπάκι να έρχεται καρφί προς σε εμένα . Μόλις πλησίασε είδα ότι ήταν θηροφυλακή ,και με ρώτησε τι κάνω . Τους είπα ότι απλά έβγαζα φωτογραφίες και πιάσαμε κουβέντα . Από ότι κατάλαβα ο συνοδηγός νόμιζε ότι είμαι κυνηγός και είπε στον οδηγό να έρθουν προς το μέρος μου . Την Κυριακή στο Καλοχώρι ήταν φωτογράφος με μοντέλο και έβγαζε φωτογραφίες ,ενώ ήταν μαζί δυο άλλες κοπέλες που δεν κατάλαβα αν και αυτές ήταν μοντέλα ή φίλες του μοντέλου. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έβγαζε φώτο της κοπέλας μέσα στους θάμνους και τα χόρτα . Νομίζω υπήρχαν άλλα καλύτερα σημεία στο Καλοχώρι για να βγάλει τις φώτο . 2 1
greekgreek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Χτες στις Εκβολές του Λουδία βλέπω στην ακτή μια τεράστια χελώνα, έβγαλα κάποιες φώτο από μακριά και έφυγα . Κοιτώντας υστέρα τις φώτο στον υπολογιστή δαπίστωσα ότι ήταν νεκρή . 2
greekgreek Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σήμερα πήγα στη Λίμνη Κερκίνη. Σταμάτησα σε ένα κρεοπωλείο να πάρω βουβαλίσιο κρέας . Υπήρχε ένας ακόμη πελάτης πριν από εμένα που πήρε πολλά πράματα και περίμενα αρκετή ώρα . Υπήρχε λοιπόν μια μεγάλη κουβέντα και ήρθε η κουβέντα και σε εμένα και είπα ότι πήγα για φωτογράφιση άγριας πανίδας. Μου λέει ο κρεοπώλης ,να τον πω την άλλη φορά που θα ξανά πάω για να με βάλει σε βάρκα . Μου είπε ότι είναι πολλοί Άγγλοι φωτογράφοι στο χωριό και ότι οι πελεκάνοι μαζεύονται κοντά στις βάρκες μέσα στη Λίμνη . Στην απορία μου ότι αυτό γίνεται επειδή οι πελεκάνοι είναι εξοικειωμένοι με τις βάρκες και τους ψαράδες, μου είπε ότι αυτό γίνεται επειδή τους ταΐζουν με ψάρια . Λίγο πιο πέρα είδα στην πράξη το όλο σκηνικό : Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από greekgreek 5
babisskg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, greekgreek είπε Σήμερα πήγα στη Λίμνη Κερκίνη. Σταμάτησα σε ένα κρεοπωλείο να πάρω βουβαλίσιο κρέας . Υπήρχε ένας ακόμη πελάτης πριν από εμένα που πήρε πολλά πράματα και περίμενα αρκετή ώρα . Υπήρχε λοιπόν μια μεγάλη κουβέντα και ήρθε η κουβέντα και σε εμένα και είπα ότι πήγα για φωτογράφιση άγριας πανίδας. Μου λέει ο κρεοπώλης ,να τον πω την άλλη φορά που θα ξανά πάω για να με βάλει σε βάρκα . Μου είπε ότι είναι πολλοί Άγγλοι φωτογράφοι στο χωριό και ότι οι πελεκάνοι μαζεύονται κοντά στις βάρκες μέσα στη Λίμνη . Στην απορία μου ότι αυτό γίνεται επειδή οι πελεκάνοι είναι εξοικειωμένοι με τις βάρκες και τους ψαράδες, μου είπε ότι αυτό γίνεται επειδή τους ταΐζουν με ψάρια . Λίγο πιο πέρα είδα στην πράξη το όλο σκηνικό : Στην δεξιά πλευρά του κάδρου ( που δεν φαίνεται φυσικά ) είναι ο ψαράς , ο οποίος με είδε να παιδεύομαι για να τραβήξω μία φωτογραφία . Κάτσε να δείς τι θα γίνει ....... άρπαξε μία χούφτα ψάρια από μέσα , τα έστειλε στον αέρα και ........ το αποτέλεσμα . Όλα για την μάσα γίνονται ! 5 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα