kazantzidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 5 hours ago, dieksodo said: bluray = videp 60mbit/sec audio #1: English 5.1ch DTS-HD Master Audio @ 3567 kbps netflix = 6mbit/sec audio = 384kbs Το Netflix δεν εχει 6. 15 έχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Το να το κατεβάσεις είναι ακόμα καλύτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ta3ideftis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Bluray σε ταινίες όπως Lord of the Rings και Hobbit (extended edition), κλπ εκεί αξίζει. Τα υπόλοιπα, μια χαρά είναι και το streaming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δηλαδη εγω που βλεπω με 1000αρα γραμμη kodi τις ταινιες ανω των 60gb εως 120gb σε τι ποιοτητα τις βλεπω; Για να ξερω ρε Νολαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Όποιος δεν είδατε ούτε το bluray ούτε το webrip... τυχεροί είστε, γλυτώσατε 3 ώρες απ'τη ζωή σας. 😝 Χίλιες φορές καλύτερα, δείτε το Manhattan (αν βρείτε τα επεισόδια μετά από τόσα χρόνια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktlk21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, polakis21 είπε Δηλαδη εγω που βλεπω με 1000αρα γραμμη kodi τις ταινιες ανω των 60gb εως 120gb σε τι ποιοτητα τις βλεπω; Για να ξερω ρε Νολαν... σε αυτά τα μεγέθη είναι blueray rip 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hannebu Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Από τα σχόλια και μόνο καταλαβαίνεις εύκολα το επίπεδο και την αντίληψη του μέσου Έλληνα. Έχουν καταφέρει να μας φέρουν με τον τρόπο τους σιγά σιγά εκεί που θέλουν. Κρίμα πραγματικά λυπάμαι τις νεότερες γενιές που η ποιότητα ζωής τους θα πέσει κι άλλο. 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Από τα σχόλια καταλαβαίνω ότι οι πιο πολλοί που πήγανε να την δούνε σινεμά περιμένανε να δούνε τίποτα World War 3 φάση με πυρηνικά να σκάνε αριστερά και δεξιά. Δεν κατάλαβαν ότι πάνε να δούνε ταινία για την ζωή ενός επιστήμονα και πώς δημιουργήθηκε η ατομική βόμβα. Θλίψη.... Κατά τα άλλα, την έχουμε κατεβάσει σε blu-ray remux για να μην έχουμε θέμα με ποιότητα. 17 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Περίμενα υπομονετικά να βγει η ταινία σε br rip/4K διότι οτιδήποτε άλλο δε μου «κάνει» μιας και στο σπίτι έχω στήσει ένα υποτυπώδες σύστημα atmos. Αγοράζω γενικά όταν βρίσκω προσφορές και δισκάκια 4Κ, διότι υπάρχουν ταινίες που αξίζει να μένουν ταινιοθήκη. Θα αγοράσω σίγουρα και το οπενχαιμερ κάποια στιγμή. Όχι ότι θα το δω πέντε φορές, απλά είμαι φαν του αντικειμένου. Άλλωστε ποια βιογραφική ας πούμε ταινία, μπορείς να δεις πάνω από μια δυο φορές? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Η ταινία σε σύγκριση με αυτές που βγαίνουν στο σινεμά είναι πολύ καλή, αν τώρα την συγκρίνουμε με άλλες του Νόλαν μέτρια. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να την δουν νέοι και έπειτα να ψάξουν για την όλη ιστορία. Η ανακάλυψη ενός ανθρώπου καθόρισε τις ζωές που ζούμε σήμερα και ας μην το αντιλαμβανόμαστε. (Θα το αντιληφθούμε μια και καλη, όταν σκάσει 😐) Όσο για το blu ray δίκιο έχει ο Νόλαν αλλά ποιος έχει να "πετάει" 30αρια για μόνο μια ταινία ενώ με ένα 10ε έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Ωραία η ποιότητα αλλά οκ μια ταινία είναι, τα 30ε θα τα σκάσει κάποιος που είναι φαν ή συλλέκτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgedas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Εγώ μόλις το κατέβασα από τους πειρατές 😁 82gb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Πολύ βαρετή ταινία, άλλα περίμενα να δω. Μας τα έκαναν τσουρέκια με τον Κομμουνισμό, τα πολιτικά φρονήματα κτλ. Πάλι καλά που κατέβηκε από τορενάδικο και δε μου στοίχησε μία. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από IcemanGr71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Το να δεις τα Memento, The prestige, Interstellar είναι καλύτερο από το να δεις το Oppenheimer, θα πω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaLtQN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Έλα όμως που έχουν κλείσει οι εταιρίες στην Ελλάδα , και η αγορά του δεν είναι εφικτή...😔 Μόνο απ'το εξωτερικό με αγγλικούς υπότιτλους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Για την τσέπη του Nolan συμφωνώ. Γιατί για τον μέσο καταναλωτή, δεν νομίζω Τάκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα