Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Καλά κάνεις, εγώ προσπαθώ να είμαι up to date αλλά προφανώς όχι σε όλα...

Superman διάβασε αν θες με το Rebirth, άξιζε αρκετά με τον γιο του. Πριν έρθει ο Bendis και τους αλλάξει τον αδοξαστο....😒

Το είχα ξεκινήσει αυτό το Superman, αλλά στην ιστορία με τον Eradicator δεν μου άρεσε, ίσως το συνεχίσω ξανά κάποια στιγμή.

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μίκυ Μάους (γενικά), Κόμιξ, Ποπάυ, Αστερίξ και Λούκυ Λουκ ήταν αυτά που διάβαζα κατά κόρον από μικρός (αρχές '90), από τη συλλογή ενός θείου.

Πλέον έχω μαζέψει τα Αστερίξ, τα Λούκυ Λουκ και τη συλλογή από Καρλ Μπαρκς.

Τα Μίκυ Μάους είναι άπειρα, πώς τα μαζεύετε; Εκτός από πολλές κατηγορίες (μικρά, μεγάλα, επετειακά κ.λπ.), συνήθως ήταν εβδομαδιαία και έχουν εκδοθεί περίπου 2.500 τεύχη μόνο από τα μικρά.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 22/11/2023 at 11:30, Ntinaras said:

Μαζευα ΚΟΜΙΞ απο το 1994 περιπου μεχρι το 2003

σταματησα, και φετος εφαγα φλασια και αποφασισα να ξεκινησω παλι να συμπληρωσω και τα υπολοιπα

εχει φυγει ηδη εναμιση χιλιαρικο και συνεχιζω...

(οποιος θελει εχω και πολλα διπλα για ανταλλαγες η πωληση)

image.png.f6bc737d460ef32f5bf3c93020c6e2b3.png

Με τρίγκαρες να κάτσω να οργανώσω τα Κόμιξ που έχω με αυτή σου την φώτο και ανά 2 λεπτά σκεφτόμουν "α ρε μάνα που πέταξες πόσα κόμιξ όταν ήμουν μικρός".

image.jpeg.8b7989076fcb3af1ab80342af1321f60.jpeg

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Με τρίγκαρες να κάτσω να οργανώσω τα Κόμιξ που έχω με αυτή σου την φώτο και ανά 2 λεπτά σκεφτόμουν "α ρε μάνα που πέταξες πόσα κόμιξ όταν ήμουν μικρός".

image.jpeg.8b7989076fcb3af1ab80342af1321f60.jpeg

Αν εχεις τιποτα διπλα πες μου :D

Δημοσ.
On 22/11/2023 at 09:25, Sablj said:

Μιας και άνοιξες το συγκεκριμένο θέμα θέλω να ρωτήσω. 

Ψάχνω το The Last Ronin αλλά έχω μπερδευτεί. Είναι 1 ή 5 τόμοι ? 

Υπαρχει επισης μια σκληροδετη εκδοση οπου περιλαμβανει και τα 5 τευχη και ειναι φανταστικη. Κυκλοφορει κανονικα στο εμποριο και την ειδα προσφατα.

On 22/11/2023 at 19:39, stormrain said:

Καποια στιγμη σιχτηρισα με την Marvel και τα δαιδαλωδη cross overs της, που για να καταλαβεις τι γινοταν στο X Factor ξερωγω, επρεπε να ειχες διαβασει και το Spider Woman εκεινου του μηνα, γιατι η ιστορια εξελισσοταν και εκει και σε διαφορους αλλους τιτλους. Προφανως αρμεγαν την αγελαδα και ηθελαν να κανουν τους αναγνωστες τους να αγοραζουν ολους τους τιτλους, αλλα καπου ωπα.

Πλακα πλακα, καποιος που διαβαζει ακομα/τωρα Marvel, αυτο το πραγμα με  τα χαοτικα crossovers της συνεχιζει ως εχει ή εχουν σοβαρεψει πια εκει?

Πλεον το κανουν ολες οι εταιρειες. Ισως οχι τοσο χυδαια οπως παλαιοτερα, αλλα ναι, η πρακτικη απανταται μεχρι σημερα. Πχ αγοραζα την σειρα Savage Avengers οπου κανονικα για να διαβασω πληρως μια πτυχη της ιστοριας (Black King) θα επρεπε να αγορασω 10+ διαφορετικα κωμιξ!
Ε δεν εγινε ποτε αυτο. Μπορεσα και εζησα διχως αυτη την επενδυση.

• Thanks 2
Δημοσ.
17 minutes ago, Getta Robo said:

Υπαρχει επισης μια σκληροδετη εκδοση οπου περιλαμβανει και τα 5 τευχη και ειναι φανταστικη. Κυκλοφορει κανονικα στο εμποριο και την ειδα προσφατα.

Αν είχες link θα σου ήμουν υπόχρεος... 

Δημοσ.
11 minutes ago, Sablj said:

Αν είχες link θα σου ήμουν υπόχρεος... 

Βεβαιως! μπορεις να δεις παρουσιαση της παρακατω:

Εχει παρα πολυ καλο χαρτι, παρα πολυ ομορφα χρωματα και γενικοτερα ειναι προσεγμενη κυκλοφορια. Κατα καποιο τροπο εισαι τυχερος οπου δεν τα πηρες μεμονωμενα, για διαβασμα η σκληροδετη εκδοση ειναι απολαυση.

Την ειδα στο Relax Comics, που αγοραζω τα κωμιξ μου, οπου και παρεπιπτωντος το Σαββατο εχουν εκδηλωση για τα 22 χρονια του καταστηματος!

http://relaxcomics.gr/

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, phanispal είπε

Τα Μίκυ Μάους είναι άπειρα, πώς τα μαζεύετε;

Δυσκολα! 😂

13 ώρες πριν, Ntinaras είπε

μονο ΚΟΜΙΞ

Νομιζω οτι πρεπει να χω καποια διπλα, οταν βρω ευκαιρια και τα ξεθαψω θα σου πω μπας και σε ενδιαφερει κανενα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Βεβαιως! μπορεις να δεις παρουσιαση της παρακατω:

Εχει παρα πολυ καλο χαρτι, παρα πολυ ομορφα χρωματα και γενικοτερα ειναι προσεγμενη κυκλοφορια. Κατα καποιο τροπο εισαι τυχερος οπου δεν τα πηρες μεμονωμενα, για διαβασμα η σκληροδετη εκδοση ειναι απολαυση.

Την ειδα στο Relax Comics, που αγοραζω τα κωμιξ μου, οπου και παρεπιπτωντος το Σαββατο εχουν εκδηλωση για τα 22 χρονια του καταστηματος!

http://relaxcomics.gr/

Θα βγει και game πάνω σε αυτή την ιστορία.

Πρέπει να την διαβάσω κάποια στιγμή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ντίσνεϊ ήταν πάντα τα αγαπημένα μου. Είχα πάρα πολλά, χάθηκαν - πετάχτηκαν πολλά, αλλά ευτυχώς έχω τα 3 πρώτα τεύχη κόμιξ και κάποια άλλα παλιά και όλους τους τόμους από την μεγάλη βιβλιοθήκη που είχε βγάλει η καθημερινή πριν από κάποια χρόνια ( την πρώτη συλλογή) που πλέον τα διαβάζω κάθε βράδυ σχεδόν με τον μεγάλο γιο :)

post-242105-0-18679300-1494952403.jpg.c0e4f47b69b2a8db505f18f2e6387ca0.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου διάβαζα και ακόμα διαβάζω καθημερινά κόμικ. Η συλλογή μου σήμερα είναι τουλάχιστον 5.000 κόμικ, τα σημαντικότερα από αυτά και με υπογραφές δημιουργών από διάφορα comic con σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το θέμα όμως είναι όχι τι κάναμε εμείς αλλά πώς θα μπορέσει αυτό να συνεχίσει στις επόμενες γενιές οι οποίες δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον πια.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν διαβάζαμε εμείς πριν 30+ χρόνια δεν υπήρχαν κινητά, ούτε internet, οπότε ήταν λογικό οι περισσότεροι να ασχολούμαστε με αυτά.

Τώρα δε μπορείς να έχεις την «απαίτηση» απ' τα δεκάχρονα να διαβάζουν κόμιξ όπως εμείς τότε.

Και πάλι όμως, θεωρώ πως υπάρχουν κάποια παιδιά που ασχολούνται.

Απ' την άλλη, τα πιο πρόσφατα δε νομίζω πως αξίζουν όσο αυτά που διαβάζαμε εμείς.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νεα αποκτηματα προς αναγνωση!

IMG_20231125_205659.jpg.ecc36fc4d24f3da9317d93c958a58a81.jpg

Εδω λοιπον βλεπουμε τα Mighty Morphin Power Rangers Volume 2, το Spawn Origins Collection Volume 9 και το #25 απο King Spawn

Με το καλο προς τελη Δεκεμβρη θα ερθουν και τα επομενα οπου εχω παραγγειλει.

On 24/11/2023 at 15:36, JohnnyDragon said:

Το θέμα όμως είναι όχι τι κάναμε εμείς αλλά πώς θα μπορέσει αυτό να συνεχίσει στις επόμενες γενιές οι οποίες δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον πια.

On 24/11/2023 at 16:39, phanispal said:

Όταν διαβάζαμε εμείς πριν 30+ χρόνια δεν υπήρχαν κινητά, ούτε internet, οπότε ήταν λογικό οι περισσότεροι να ασχολούμαστε με αυτά.

Τώρα δε μπορείς να έχεις την «απαίτηση» απ' τα δεκάχρονα να διαβάζουν κόμιξ όπως εμείς τότε.

Και πάλι όμως, θεωρώ πως υπάρχουν κάποια παιδιά που ασχολούνται.

Απ' την άλλη, τα πιο πρόσφατα δε νομίζω πως αξίζουν όσο αυτά που διαβάζαμε εμείς.

Πραγματι εχουν μειωθει παρα πολυ οι πωλησεις των δυτικων κωμικ, ωστοσο των Ιαπωνικων εχουν εκτιναχθει.

Καθε εποχη εχει τις τασεις και τις προτιμησεις της, καποια πραγματα θα αλλαξουν και καποια θα παραμεινουν ως εχουν. Το προβλημα για εμενα ειναι που ουκ ολιγες εταιρειες, κυριως ανεξαρτητες εχουν αποκλειστικα και μονο ψηφιακες διανομες. Καλο ειναι να υπαρχουν, αλλα η διαφορα στο χαρτι ειναι τεραστια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/11/2023 στις 3:36 ΜΜ, JohnnyDragon είπε

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου διάβαζα και ακόμα διαβάζω καθημερινά κόμικ. Η συλλογή μου σήμερα είναι τουλάχιστον 5.000 κόμικ, τα σημαντικότερα από αυτά και με υπογραφές δημιουργών από διάφορα comic con σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το θέμα όμως είναι όχι τι κάναμε εμείς αλλά πώς θα μπορέσει αυτό να συνεχίσει στις επόμενες γενιές οι οποίες δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον πια.

Μηπως έτυχε να πάρεις υπογραφή και από τον Σταν λι ;;το 2010 ήταν Λονδίνο που ειμουνα εγώ ,και ήταν σε comic con και χρέωνε το αυτόγραφο 25 λίρες. αν σκεφτείς πως πληρώνες  100 ευρω για αυτό  

ακομα χτυπάω το κεφάλι μου Που δεν πήγα 

εγω τα μάζευα ανελλιπώς στα 80σ ιδίως Μίκυ μαους και καντυ καντυ 

δυστηχως δε τα κράτησα μέχρι σήμερα 

Επεξ/σία από star12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...