Getta Robo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ας μιλησουμε λοιπον και για τα αγαπημενα μας comics. Ως παιδι του 80, κλασικα ξεκινησα απο μεταφρασμενα στα ελληνικα τευχη των περιοδικων αγορι, spider-man, ποπαυ, μικυ μαους, και πολλα αλλα οπου μου ειχαν δωσει τοτε μεγαλυτερης ηλικιας ξαδελφια μου. Απο το 1990+ περιπου ξεκινησα να αγοραζω και εγω, κυριως τις εκδοσεις καμπανα και μαμουθ οπου ειχαν τα υπερηρωικα που μου αρεσαν. Λιγα χρονια επειτα συνεχισα με τις εκδοσεις Modern Times, και λιγο πριν το 2000 αγοραζα αμερικανικα, μεχρι περιπου το 2008. Σταματησα να αγοραζω καποια χρονια, επανηλθα ομως ξανα το 2018. Καποιες πραγματα αλλωστε ειναι διαχρονικα. Απο τις σειρες που αγοραζω τακτικα καθε μηνα ειναι το παρα πολυ καλο Fire and Ice, και το Gargoyles οπου και συνεχιζει την ιστορια απο την αγαπημενη τηλεοπτικη σειρα. Ποια διαβαζατε η και διαβαζετε εσεις; μοιραστειτε τις αναμνησεις και προτασεις σας εδω! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από Getta Robo 2
Ola150 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Με έπιασε η τρέλα μου και ξεκίνησα πάλι να διαβάζω comics. Κάνω άτυπα συλλογή από την αρχή Μίκυ Μάους. Πιτσιρικάς έκανα συλλογή από Μίκυ Μάους και Μίκυ Μυστήριο (είχα πάρει και μια μπλούζα από ένα τεύχος 😂). Τώρα ψάχνω να βρω το βίος και πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ και τα χαμένα επεισόδια αλλά τα βρίσκω στα 500€ και δεν πολύ ψήνομαι 😭
Sablj Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μιας και άνοιξες το συγκεκριμένο θέμα θέλω να ρωτήσω. Ψάχνω το The Last Ronin αλλά έχω μπερδευτεί. Είναι 1 ή 5 τόμοι ?
csontheline Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Ola150 said: Τώρα ψάχνω να βρω το βίος και πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ και τα χαμένα επεισόδια αλλά τα βρίσκω στα 500€ και δεν πολύ ψήνομαι 😭 Αυτά που είχαν βγει σε τεύχη ή τους τόμους; Edit : Φααααακινγκ χελ!! Τέτοια έπη δεν συνεχίζουν να κυκλοφορούν ως κανονικές εκδόσεις; Αισθάνομαι υπερτυχερός που βρίσκονται στην βιβλιοθήκη μου! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από csontheline
Speculoos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 28 minutes ago, Sablj said: Μιας και άνοιξες το συγκεκριμένο θέμα θέλω να ρωτήσω. Ψάχνω το The Last Ronin αλλά έχω μπερδευτεί. Είναι 1 ή 5 τόμοι ? 5 τόμοι είναι. Θα βρεις και μια έκδοση που λέγεται Director's cut αλλά δεν είναι TPB που μαζεύει όλα τα τεύχη αλλά επανέκδοση του πρώτου σε μεγαλύτερο φορμάτ και με extra behind the scenes υλικό. Κάποια στιγμή νομίζω βγήκαν και ένα δυο spin offs. 1
Ntinaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μαζευα ΚΟΜΙΞ απο το 1994 περιπου μεχρι το 2003 σταματησα, και φετος εφαγα φλασια και αποφασισα να ξεκινησω παλι να συμπληρωσω και τα υπολοιπα εχει φυγει ηδη εναμιση χιλιαρικο και συνεχιζω... (οποιος θελει εχω και πολλα διπλα για ανταλλαγες η πωληση) 4
Ola150 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 4 hours ago, csontheline said: Αυτά που είχαν βγει σε τεύχη ή τους τόμους; Edit : Φααααακινγκ χελ!! Τέτοια έπη δεν συνεχίζουν να κυκλοφορούν ως κανονικές εκδόσεις; Αισθάνομαι υπερτυχερός που βρίσκονται στην βιβλιοθήκη μου! Έχει κλείσει η νέα ακτίνα οπότε υποθέτω λόγω αυτού δεν ξανά βγαίνουν οι τόμοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ποτέ κανένας δεν τα ξανά τύπωσε 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μικρος διαβαζα φανατικα Ντισνει, Ποπαι, Σεραφινο, Τιραμολα, Πινοκιο, Αστεριξ, Λουκι Λουκ και τα μαζευα. Ειχα παρα πολλα, μιλαμε για μαυρες σακουλες ολοκληρες, αλλα καπου χαθηκαν και τωρα μου εχουν μεινει μονο κατι υπερτευχη Ντισνει τυπου Σπαθι των Παγων κλπ. Μετα ηρθε η Βαβουρα, το ΜAD και το Παρα Πεντε (το οποιο ψηνομαι να ξαναδιαβασω γιατι εχει κατι ωραια απ'ο,τι θυμαμαι, εχω βρει διαφορα στο Metabooks και ειμαι ενα τσακ πριν τα παραγγειλω αλλα κρατιεμαι). Το MAD ειδικα το επαιρνα και στα αγγλικα απο το Μοναστηρακι και την Ομονοια απο κατι περιεργα μαγαζοπεριπτερα. Και μετα ηρθε το καψιμο με την Μarvel, την χρυση εποχη του Καμπανα και μετα της ΜΑΜΟΥΘ (αθανατος Βασιλης Χειλας στην αλληλογραφια) και λιγο της Modern Times που εκει περιπου σταματησα τα ελληνικα και πηγα στα αμερικανικα. Μεχρι το 2005 περιπου, υπηρχαν μηνες που εκανα καταθεσεις ολοκληρες στα παλαιοπωλεια στο Μοναστηρακι και επαιρνα αμερικανικα Marvel, απο Xmen, Xforce, Excalibur, Exiles και τα υπολοιπα "Χ-ευπωλητα", μεχρι ο,τι πιο καμμενο, τυπου West Coast Avengers, Νοva, Strikeforce: Morituri (τι καταθλιψη αυτο το κομικ με τους μελοθανατους) και γενικα ο,τι ακυρο εβρισκα. Παντα Μarvel ομως. Πλεον μου εχει μεινει η συλλογη των Xmen της ΜΑΜΟΥΘ, πρεπει να ειναι ολοκληρωμενη, αν και ψηνομαι να την δωσω καποια στιγμη, καποια μεμονωμενα αρχαια τευχη του Θωρ, του Μαυρου Πανθηρα (sic) κλπ καθως και καποια αμερικανικα graphic novels, με διαμαντι το Secret Wars II το οποιο πρεπει να εχει διαστασεις εγκυκλοπαιδειας, 1000+ σελιδες Καποια στιγμη σιχτηρισα με την Marvel και τα δαιδαλωδη cross overs της, που για να καταλαβεις τι γινοταν στο X Factor ξερωγω, επρεπε να ειχες διαβασει και το Spider Woman εκεινου του μηνα, γιατι η ιστορια εξελισσοταν και εκει και σε διαφορους αλλους τιτλους. Προφανως αρμεγαν την αγελαδα και ηθελαν να κανουν τους αναγνωστες τους να αγοραζουν ολους τους τιτλους, αλλα καπου ωπα. Καπου στο 2015 χονδρικα, ειχα αποπειραθει να διαβασω ηλεκτρονικα καποια κομικ της Marvel (duh), αλλα το εγχειρημα πηγε απατο, απλα δεν ειναι το ιδιο και πλεον δεν μου κανει κλικ να διαβασω κομικ για καποιον ανεξηγητο λογο. Υποθετω αν πεσει καποιο στα χερια μου θα το διαβασω, αλλα δεν θα παω actively να αγορασω. Πλακα πλακα, καποιος που διαβαζει ακομα/τωρα Marvel, αυτο το πραγμα με τα χαοτικα crossovers της συνεχιζει ως εχει ή εχουν σοβαρεψει πια εκει? 3 1
Nate Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για πολλά χρονιά διάβαζα τα κόμικ της Disney, Μίκυ Μάους, Αλμανάκο, Μεγάλο Μίκυ κτλ. Μετά έπιασα τα υπερηρωικά και τα indie, βασικά από τα υπερηρωικά μου αρέσει η DC, η Marvel πέρα από τον Spider-Man δεν με τρελαίνει. Τώρα διαβάζω κάποια κόμικ από την σειρά Dawn of DC και λέω να πιάσω και κάποια παλαιότερα runs από χαρακτήρες και ομάδες για τους οποίους δεν έχω διαβάσει όσα θέλω. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από Nate 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Διαβαζα και μάζευα Ιζνογκουντ,Λουκυ Λουκ,Αντιριξ και Συμφωνιξ,όλα της Ντίσνευ ,Αγόρι,Βαβουρα,Μπλεκ και Κάπτεν Μαρκ,και σίγουρα και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Επίσης είχα όλα τα βιβλία του Μικρού Ηρωα. Ουτε και ξέρω σε ποια αποθήκη έχουν μείνει.
Grim Ripper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Nate είπε Για πολλά χρονιά διάβαζα τα κόμικ της Disney, Μίκυ Μάους, Αλμανάκο, Μεγάλο Μίκυ κτλ. Μετά έπιασα τα υπερηρωικά και τα indie, βασικά από τα υπερηρωικά μου αρέσει η DC, η Marvel πέρα από τον Spider-Man δεν με τρελαίνει. Τώρα διαβάζω κάποια κόμικ από την σειρά Dawn of DC και λέω να πιάσω και κάποια παλαιότερα runs από χαρακτήρες και ομάδες για τους οποίους δεν έχω διαβάσει όσα θέλω. Ο Nightwing έχει/είχε ωραίο run τώρα τελευταία. Έχω μείνει λίγο πίσω είναι η αλήθεια, είμαι στο knight terrors που βγήκε το καλοκαίρι.
Nate Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ο Nightwing έχει/είχε ωραίο run τώρα τελευταία. Έχω μείνει λίγο πίσω είναι η αλήθεια, είμαι στο knight terrors που βγήκε το καλοκαίρι. Καλά κι εγώ μην φανταστείς, μόνο το Batman όταν ξεκίνησε το rebirth ακολουθούσα, άντε και το Justice League, αλλά το πρώτο το άφησα αφού έφυγε ο King και το δεύτερο το άφησα μετά την πρώτη ιστορία. Γενικά δεν με νοιάζει να είμαι up to date, κοιτάω να είναι καλή η ιστορία.
Grim Ripper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nate είπε Καλά κι εγώ μην φανταστείς, μόνο το Batman όταν ξεκίνησε το rebirth ακολουθούσα, άντε και το Justice League, αλλά το πρώτο το άφησα αφού έφυγε ο King και το δεύτερο το άφησα μετά την πρώτη ιστορία. Γενικά δεν με νοιάζει να είμαι up to date, κοιτάω να είναι καλή η ιστορία. Καλά κάνεις, εγώ προσπαθώ να είμαι up to date αλλά προφανώς όχι σε όλα... Superman διάβασε αν θες με το Rebirth, άξιζε αρκετά με τον γιο του. Πριν έρθει ο Bendis και τους αλλάξει τον αδοξαστο....😒
lector Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Εδω fan Ντισνευ, Ποπαυ, Λουκυ Λουκ. Ξεκινησα να διαβαζω μικρος, καποια στιγμη σταματησα, και το τελευταιο διαστημα με επιασε συλλεκτικη μανια και ξαναμαζευω 😂 12 ώρες πριν, Ntinaras είπε (οποιος θελει εχω και πολλα διπλα για ανταλλαγες η πωληση) Μονο ΚΟΜΙΞ ή και απο αλλες σειρες;
Ntinaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, lector είπε Εδω fan Ντισνευ, Ποπαυ, Λουκυ Λουκ. Ξεκινησα να διαβαζω μικρος, καποια στιγμη σταματησα, και το τελευταιο διαστημα με επιασε συλλεκτικη μανια και ξαναμαζευω 😂 Μονο ΚΟΜΙΞ ή και απο αλλες σειρες; μονο ΚΟΜΙΞ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα