panosdOUG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα Suzuki swift 2007 ddis τελευταία ανάβει το λαμπάκι με το γαλλικό κλειδί και μου βγάζει βλάβη p0400 EGR. Κωδικός κινητήρα z13dt Παρατηρώ επίσης ότι στο απότομο γκάζι βγάζει αρκετό καπνό πίσω αν επιταχύνω σταδιακά δεν έχω ντουμάνια πίσω. Σχετίζονται αυτά μεταξύ τους δηλαδή η καπνά στο απότομο γκάζι με την egr? Η EGR θα στρώσει με καθάρισμα Η θέλει αλλαγή? Πόσο κοστίζει ένας καθαρισμός πάνω κάτω και πόσο καινούρια αν χρειαστεί αλλαγή? Ευχαριστώ
panosdOUG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 12 minutes ago, filipprin said: Μηχανικο δεν έχεις να το πας. Έχω μετακομίσει πρόσφατα σε περιοχή όπου ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΔΩ και θα ήθελα την γνώμη από κάποιον που γνωρίζει να τον συμβουλευτώ πριν κάνω την οποία ενέργεια. Αφού λοιπόν δεν έχεις ούτε την διάθεση ούτε τόν τρόπο θα σε παρακαλούσα να αγνοήσεις την ανάρτηση μου. Καλό σου βράδυ!
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μηχανικος ειμαι και γαι αυτο σου προτεινα να πας σε καποιον που γνωριζει.Και φυσικα θα αγνοήσω απο εδω και περα την αναρτηση σου. 1
piiii Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μπορεί να φταίει η egr μπορεί και να είναι κάτι άλλο μαζί. Ανάλογα το αμάξι παίζει εαν είναι εύκολο η δύσκολο να αφαιρέσεις την egr για να την καθαρίσεις. Ενας τρόπος πάντως να δείς εαν δεν έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα η egr είναι να την κάνεις τέστ μέσα απο το διαγνωστικό. Εαν είχες group vag θα μπορούσα να σε κατατοπίσω πως μπορείς να το κάνεις, τώρα με το suzuki δεν έχω την παραμικρή εικόνα. Οπως είπε και ο φίλτατος παραπάνω πρέπει να κάνεις επίσκεψη σε μηχανικό να δείς τι γίνεται. 1
panosdOUG Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 10 hours ago, piiii said: Μπορεί να φταίει η egr μπορεί και να είναι κάτι άλλο μαζί. Ανάλογα το αμάξι παίζει εαν είναι εύκολο η δύσκολο να αφαιρέσεις την egr για να την καθαρίσεις. Ενας τρόπος πάντως να δείς εαν δεν έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα η egr είναι να την κάνεις τέστ μέσα απο το διαγνωστικό. Εαν είχες group vag θα μπορούσα να σε κατατοπίσω πως μπορείς να το κάνεις, τώρα με το suzuki δεν έχω την παραμικρή εικόνα. Οπως είπε και ο φίλτατος παραπάνω πρέπει να κάνεις επίσκεψη σε μηχανικό να δείς τι γίνεται. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε και εγώ για το Suzuki δεν έχω εικόνα δυστυχώς έχω opcom διαγνωστικό της opel από προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα έχει πρόσβαση και στο Suzuki γιατί φοράει κοινό κινητήρα με τα opel αλλά δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον εγκέφαλο της Suzuki. Θα κάνω επίσκεψη σε μηχανικό της περιοχής να το δει και να το φτιάξει αν λύνεται με καθαρισμό, αν όχι αλλαγή δεν πειράζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα