Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα δυο μικρα πορτατιφ απο Κινα. Δυστυχως θεωρησα οτι θα εχει στανταρντ ντουι ε14, αλλα...δεν ειχε.

Σας βαζω φωτο να δειτε πως ειναι και να μου πειτε τι ειδους λαμπες προσαρμοζονται σε αυτο, γιατι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω.

spacer.png

• Confused 2
Δημοσ.

Αυτό στην φωτογραφία είναι λαμπάκια λεντ. Δεν βλέπουμε ντουΐ που να βιδώνει.

Άμα χαλάσει αυτό λογικά βάζεις άλλο, δεν ξέρω τι ακριβώς αλλά είναι στην λογική της λεντοταινίας, και θα πρέπει να αφαιρέσεις το προηγούμενο και να κολλήσεις τις επαφές με το κολλητήρι.

Δεν κατάλαβα όμως γιατί άνοιξες θέμα, χάλασε ήδη αυτό που έχει πάνω και θες άλλο? Αν δουλεύει γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ?

• Like 1
Δημοσ.

Το φωτιστικο που πηρες ειναι με ενσωματωμένα λεντ, δεν υπάρχει "λαμπα" αν θελεις ανταλλακτικό θα πρεπει να φας τα ματάκια σου στο αλι ή στους κινεζους να βρεις κάτι παρόμοιο και βεβαίως να εχεις τα μέσα να την αντικαταστήσεις 

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mindreader είπε

Σας βαζω φωτο να δειτε πως ειναι και να μου πειτε τι ειδους λαμπες προσαρμοζονται σε αυτο, γιατι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω.

Όπως σου είπαν δεν μπαίνει λάμπα εκεί. Αυτό που βλέπεις είναι η "λάμπα". Πάνω εκεί βάζεις το διακοσμητικό το οποίο φωτίζεται από τα led της βάσης. 

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, mindreader said:

Αγορασα δυο μικρα πορτατιφ απο Κινα. Δυστυχως θεωρησα οτι θα εχει στανταρντ ντουι ε14, αλλα...δεν ειχε.

Βασικά η αντίληψη σου πρέπει να προσαρμοστεί, αυτό που μας δείχνεις δεν παίρνει κάποια λάμπα, έχει πάνω ενσωματωμένα led.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, mindreader είπε

spacer.png

Δηλαδή δεν το έχεις βάλει καν στο ρευμα;Εκεί που το πούλαγαν δεν έγραφε ότι ειναι led ?

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως που ανοιξα το νημα. Γιατι αν δεν το ανοιγα, αυριο ειχα σκοπο να παω σε καταστημα με λαμπες να ρωτησω.

Ειχατε δικιο. Αυτα τα κιτρινα που βλεπω-βλεπετε, ειναι....'led', αυτα ειναι η 'λαμπα', αρα δεν χρειαζεται καμια λαμπα.

Δεν μου ειχε ξανατυχει ποτε, ουτε μπορουσα να φανταστω οτι υπαρχει πορτατιφ χωρις λαμπα.

Σας ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...