kwnchrys Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να σας πω την εμπειρια μου με κατι παραγγελιες που εκανα μεσα στο black friday και να μου πειτε αν εχει τυχει και σε εσας. Παρήγγειλα την προηγουμενη εβδομαδα παρασκευη βραδυ μια οθονη 4κ απο γνωστη αλυσιδα που παιζει την διαφημιση με την ξανθια απο την ζινα (οποιος καταλαβε καταλαβε). Την επομενη μερα με παιρνουν τηλεφωνο λεγοντας μου οτι εξαντληθηκε αλλα περιμενουν νεα παρτιδα απο την επομενη εβδομαδα. Λεω κομπλε μια χαρα θα περιμενω γιατι ηταν καλη προσφορουλα. Παει τεταρτη παιρνω τηλεφωνο να δω σε τι φαση ειμαστε και μου λενε το ιδιο. Ξαφνικα σαββατο πρωι τηλεφωνο φαγατε πακετο δεν θα την ξαναφερουμε. Περα απο την ξενερα μου η απορια μου ειναι η εξης, εστω οτι εχουν στοκ σε μια οθονη 5 τεμαχια, παραγγελνω εγω μια, δεν θα επρεπε αυτοματα το στοκ να παει 4?η απλα περιμενουν να ανανεωθει το σαιτ οταν ξανα ανοιξουν τα καταστηματα πχ? με αυτη την λογικη δηλαδη εχω στοκ 5 τεμαχια, γινονται 100 παραγγελιες, ακυρωνουν τις 95? τι φαση? Επιπλεον ΜΑΛΛΟΝ θα μου ξανατυχει αυτο απο ενα ομορφο πορτοκαλι μαγαζι τεχνολογιας. Παραγγελια σαββατο βραδυ και σημερα μεσημερι μη διαθεσιμο. Παιρνω τηλεφωνο "Κυριε υπαρχει οντως μια πιθανοτητα να εχετε χασει την παραγγελια." Δηλαδη συγγνωμη, δεν ανανεωνεται αυτοματα το στοκ? μπορει να βλεπω εγω ενα προιον που ειναι "Αμεσα διαθεσιμο" αλλα επειδη δεν εχει ανανεωθει το σαιτ οπως λενε να μην ειναι πραγματικα αμεσα διαθεσιμο και απλα να παιζουμε το μπαλακι <<το εχετε? το θελω πληρωνω!α τελικα δεν το εχουμε ακυρωνεται η παραγγελια.>>. Αν ειναι ετσι να κανουμε παραγγελιες μονο ωρες καταστηματων να μαστε σιγουροι οτι θα πανε ολα καλα..... Ευχαριστω για τον χρονο σας και συγγνωμη για την πολυλογια.
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, kwnchrys είπε Περα απο την ξενερα μου η απορια μου ειναι η εξης, εστω οτι εχουν στοκ σε μια οθονη 5 τεμαχια, παραγγελνω εγω μια, δεν θα επρεπε αυτοματα το στοκ να παει 4?η απλα περιμενουν να ανανεωθει το σαιτ οταν ξανα ανοιξουν τα καταστηματα πχ? Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει διαφορετικο στοκ στην αποθηκη, και διαφορετικο στα καταστηματα. Φαινεται και απο τον corsair nvme στις προσφορες. Για πολλους λογους μπορει να μην ανανεωθει το στοκ αμεσα. Μπορει εμεις να λεμε απο εξω οτι εχουν 5 αρα στις 5 πρωτες παραγγελιες πρεπει να βγει εκτος διαθεσιμοτητας, στην πραγματικοτητα να παιζουν πολλα ρολο (πληρωμη, σκαναρισμα στην αποθηκη κτλ)
kwnchrys Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει διαφορετικο στοκ στην αποθηκη, και διαφορετικο στα καταστηματα. Φαινεται και απο τον corsair nvme στις προσφορες. Για πολλους λογους μπορει να μην ανανεωθει το στοκ αμεσα. Μπορει εμεις να λεμε απο εξω οτι εχουν 5 αρα στις 5 πρωτες παραγγελιες πρεπει να βγει εκτος διαθεσιμοτητας, στην πραγματικοτητα να παιζουν πολλα ρολο (πληρωμη, σκαναρισμα στην αποθηκη κτλ) Αρα ουσιαστικά παμε με τον σταυρο στο χερι.....noted!
fredd0 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 αρκετες φορες το στοκ ειναι εικονικο. Λεει πχ η Dell στο Πλαισιο θα σου φερω 50 οθονες, το πλαισιο παιρνει παραγγελιες για 50 οθονες και τελικα η Dell του δινει 10 η 20 γιατι το ιδιο προιον το πουλαγε και η Dell στο δικο της site και δεν εμεινε τιποτα λεω εγω τωρα, τυχαια ονοματα
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, fredd0 είπε αρκετες φορες το στοκ ειναι εικονικο. Λεει πχ η Dell στο Πλαισιο θα σου φερω 50 οθονες, το πλαισιο παιρνει παραγγελιες για 50 οθονες και τελικα η Dell του δινει 10 η 20 γιατι το ιδιο προιον το πουλαγε και η Dell στο δικο της site και δεν εμεινε τιποτα λεω εγω τωρα, τυχαια ονοματα Δεν αναφερομαστε σε προ παραγγελιες. Οταν γραφει "διαθεσιμο", υπαρχει επιβεβαιωμενα διαθεσιμο τουλαχιστον 1 τεμαχιο. 1
fredd0 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν αναφερομαστε σε προ παραγγελιες. Οταν γραφει "διαθεσιμο", υπαρχει επιβεβαιωμενα διαθεσιμο τουλαχιστον 1 τεμαχιο. και εγω σου μιλαω για προσφορες τυπου black friday. Οπως σου ειπα, καποιες φορες, το "διαθεσιμο" ειναι εικονικο, ειναι προιον που πχ βγηκε προσφορα, εξαντληθηκε, ο προμηθευτης ειπε εχω αλλα 50 κομματια να σου δωσω, τα βγαλανε και οτα ηρθε η ωρα της παραδοσης ο προμηθευτης ειπε "ουπς" μπορει και να ναι πραγματικο παραδειγμα τα 2 ποστ μου
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fredd0 είπε και εγω σου μιλαω για προσφορες τυπου black friday. Οπως σου ειπα, καποιες φορες, το "διαθεσιμο" ειναι εικονικο, ειναι προιον που πχ βγηκε προσφορα, εξαντληθηκε, ο προμηθευτης ειπε εχω αλλα 50 κομματια να σου δωσω, τα βγαλανε και οτα ηρθε η ωρα της παραδοσης ο προμηθευτης ειπε "ουπς" μπορει και να ναι πραγματικο παραδειγμα τα 2 ποστ μου Ωραια, αρα αναφερεσαι σε κατοπιν παραγγελιας.
kwnchrys Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Εγω γενικα απ οτι καταλαβα το σαιτ παιζει να το ενημερωνουν οι ιδιοι περιεργως. Δεν ειναι αυτοματο του στυλ να πηγαινει αναλογα με τις παραγγελιες που μου φαινεται λιγο καπως. Δεν βγαζει νοημα δηλαδη παρασκευη 9 το βραδυ διαθεσιμο σαββατο 10 το πρωι εξαντλημενο και η παραγγελια να εγινε στις 9 αλλα οι ιδιοι να συνειδητοποιουν οτι δεν το εχουν την επομενη μερα.
lector Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Απαπαπαπα, συμβαινουν τετοια πραγματα στην black friday; Ανηκουστο!
StamTheMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, kwnchrys είπε Παρήγγειλα την προηγουμενη εβδομαδα παρασκευη βραδυ μια οθονη 4κ απο γνωστη αλυσιδα που παιζει την διαφημιση με την ξανθια απο την ζινα (οποιος καταλαβε καταλαβε). Την επομενη μερα με παιρνουν τηλεφωνο λεγοντας μου οτι εξαντληθηκε αλλα περιμενουν νεα παρτιδα απο την επομενη εβδομαδα. Λεω κομπλε μια χαρα θα περιμενω γιατι ηταν καλη προσφορουλα. Παει τεταρτη παιρνω τηλεφωνο να δω σε τι φαση ειμαστε και μου λενε το ιδιο. Ξαφνικα σαββατο πρωι τηλεφωνο φαγατε πακετο δεν θα την ξαναφερουμε. Περα απο την ξενερα μου η απορια μου ειναι η εξης, εστω οτι εχουν στοκ σε μια οθονη 5 τεμαχια, παραγγελνω εγω μια, δεν θα επρεπε αυτοματα το στοκ να παει 4?η απλα περιμενουν να ανανεωθει το σαιτ οταν ξανα ανοιξουν τα καταστηματα πχ? με αυτη την λογικη δηλαδη εχω στοκ 5 τεμαχια, γινονται 100 παραγγελιες, ακυρωνουν τις 95? τι φαση? Πρωτη μερα στον πλανητη; 1
kwnchrys Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Πρωτη μερα στον πλανητη; Προσωπικα ενω εχω παραγγειλει απειρες φορες και σε προσφορες/εκπτωσεις/κανονικα και απο αυτο αλλα και απο αλλα μαγαζια πρωτη φορα μου ετυχε κατι τετοιο και ΕΙΔΙΚΑ 2 φορες σε μια εβδομαδα
im2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μαύρη Παρασκευή, οι ενημερώσεις των στοκ παιρνανε σε δευτερο βαθμό. Εγω πάντως περιμένω την εταιρία με το 0,50 χαράτσι να δω πως θα διακπεραιώσει τις παραγγελίες. Το ξεστοκάρισμα συνεχίζεται. 1 1
StamTheMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, kwnchrys είπε Προσωπικα ενω εχω παραγγειλει απειρες φορες και σε προσφορες/εκπτωσεις/κανονικα και απο αυτο αλλα και απο αλλα μαγαζια πρωτη φορα μου ετυχε κατι τετοιο και ΕΙΔΙΚΑ 2 φορες σε μια εβδομαδα Μαλλον ειναι σχετικο το απειρες. Και ειδικα σε εβδομαδα προσφορων ( η εστω 10ημερο ) ειναι πολυ συνηθισμενο.
kwnchrys Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μαλλον ειναι σχετικο το απειρες. Και ειδικα σε εβδομαδα προσφορων ( η εστω 10ημερο ) ειναι πολυ συνηθισμενο. Δεν αντιλεγω και συμφωνω απολυτα ειδικα για αυτες τις μερες το εικονικο στοκ παει συννεφο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα