Προς το περιεχόμενο

Δραπανοκατσάβιδο 20v, 35€, @Lidl, από 23/11 [ΤΕΛΟΣ]

Kaboomzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Το ψάχνει φίλος στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει σε κάποιο κατάστημα;

Δεν πιστευω να βρεις τιποτα,επεσε σκουπα φιλος.Πηγα σε 4 καταστηματα,2 Τρικαλα και 2 Καρδιτσα,δεν υπηρχε τιποτα εννοειτε και μου ελεγαν οι πωλητριες οτι 08:00 ανοιξαμε,08:05 δεν υπηρχε ουτε ιχνος.

Επεξ/σία από LouCi4er
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 λεπτά πριν, spiros696 είπε

και γιατι να μην προτιμησεις κατι τετοιο που εχει στο eshop? https://www.e-shop.gr/drapanokatsabido-mpatarias-black-decker-10mm-108v-li-ion-15ah-bdcdd12-p-TLS.020588

Γιατί είναι 10.8V αντί για 20V και Max 26Νm αντί για 45Nm.

• Like 3
  • Thanks 1

Κλασικά τσίμπησα ένα.

Στα 35€ είναι πολύ καλή τιμή. Όταν στα 25€ είναι η μπαταρία με τον φορτιστή της, με αλλά 10 έχεις και ένα ακόμα εργαλείο.

• Like 1

1 ώρα πριν, ReaperX είπε

Γιατί είναι 10.8V αντί για 20V και Max 26Νm αντί για 45Nm.

σε ευχαριστω για τη διευκρινιση. και το αντιστοιχο του 20V με παροχη ρευματος ποιο ειναι; κοιταζεις τα watt; δε θα ειναι και πιο οικονομικο αν ειναι με καλωδιο;

3 ώρες πριν, spiros696 είπε

σε ευχαριστω για τη διευκρινιση. και το αντιστοιχο του 20V με παροχη ρευματος ποιο ειναι; κοιταζεις τα watt; δε θα ειναι και πιο οικονομικο αν ειναι με καλωδιο;

Μην περιμένεις να κάνεις σύγκριση έτσι δε θα βγάλεις άκρη.Πόσο ποιο οικονομικό να πάρεις;Επίσης το ηλεκτρικό παύει να έχει χρήση κατσαβιδιού.

Το θέμα είναι τι χρήση θες να κάνεις.Αν εξαιρέσουμε το κρουστικό που δεν έχει το συγκεκριμένο,είναι πάρα πολύ δυνατό δε νομίζω να κολλήσει σε νορμάλ χρήση ενός ερασιτέχνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ReaperX είπε

Μην περιμένεις να κάνεις σύγκριση έτσι δε θα βγάλεις άκρη.Πόσο ποιο οικονομικό να πάρεις;Επίσης το ηλεκτρικό παύει να έχει χρήση κατσαβιδιού.

Το θέμα είναι τι χρήση θες να κάνεις.Αν εξαιρέσουμε το κρουστικό που δεν έχει το συγκεκριμένο,είναι πάρα πολύ δυνατό δε νομίζω να κολλήσει σε νορμάλ χρήση ενός ερασιτέχνη.

το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο με 35 ευρω απο λιντλ εχει εξαντληθει παντου οποτε ψαχνω εναλλακτικες.. απλη χρηση θελω εγω γενικα οποτε παιζει και 12v να αρκουν ισως. να βιδωσω καμια βιδα μεσα σε ξυλο κυριως αλλα καλο ειναι αν μπορει να ανοιγει και τρυπες σε κανα τοιχο για να βαλεισ κανα ούπα μεσα πχ για να κρεμασεις τηλεοραση

Επεξ/σία από spiros696

1 ώρα πριν, spiros696 είπε

το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο με 35 ευρω απο λιντλ εχει εξαντληθει παντου οποτε ψαχνω εναλλακτικες.. απλη χρηση θελω εγω γενικα οποτε παιζει και 12v να αρκουν ισως. να βιδωσω καμια βιδα μεσα σε ξυλο κυριως αλλα καλο ειναι αν μπορει να ανοιγει και τρυπες σε κανα τοιχο για να βαλεισ κανα ούπα μεσα πχ για να κρεμασεις τηλεοραση

Παντως εγω εχω το 10,8 (12V) απο το Lidl και εχει τρελη δυναμη το ατιμο, σε ξυλο πευκο/ελατη εβγαζε την βιδα απο την αλλη μερια απο την δυναμη δεν σταματαγε καθολου. Για τρυπημα σιδερο, ξυλο, πλαστικο ειναι σουπερ ακομη και που ειναι μικρο. Πλεονεκτημα το μικρο μεγεθος του
Ηθελα να παρω και το 20V αλλα δεν εκατσε

4 ώρες πριν, ReaperX είπε

Αντίστοιχα καλο δεν είναι αυτο; https://www.praktiker.gr/m/p/kroustiko-drapanokatsavido-black-decker-bcd003c1-qw-18v-1-5ah-116688

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...