no account Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μόλις γύρισα απο κατάστημα Κορίνθου, δεν υπαρχει κανένα. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι ήρθαν ελάχιστα και δεν θα φέρουν άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Το ψάχνει φίλος στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει σε κάποιο κατάστημα; Δεν πιστευω να βρεις τιποτα,επεσε σκουπα φιλος.Πηγα σε 4 καταστηματα,2 Τρικαλα και 2 Καρδιτσα,δεν υπηρχε τιποτα εννοειτε και μου ελεγαν οι πωλητριες οτι 08:00 ανοιξαμε,08:05 δεν υπηρχε ουτε ιχνος. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από LouCi4er 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Σε αυτή την τιμή ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα εξαφανιστούν από τις 8.05. Ομοίως λογικά εξαφανίστηκε η κουζίνομηχανη στα 40€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros696 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 και γιατι να μην προτιμησεις κατι τετοιο που εχει στο eshop? https://www.e-shop.gr/drapanokatsabido-mpatarias-black-decker-10mm-108v-li-ion-15ah-bdcdd12-p-TLS.020588 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, spiros696 είπε και γιατι να μην προτιμησεις κατι τετοιο που εχει στο eshop? https://www.e-shop.gr/drapanokatsabido-mpatarias-black-decker-10mm-108v-li-ion-15ah-bdcdd12-p-TLS.020588 Γιατί είναι 10.8V αντί για 20V και Max 26Νm αντί για 45Nm. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Κλασικά τσίμπησα ένα. Στα 35€ είναι πολύ καλή τιμή. Όταν στα 25€ είναι η μπαταρία με τον φορτιστή της, με αλλά 10 έχεις και ένα ακόμα εργαλείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Πήρα και εγώ ένα. ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ είναι τρελός τζόγος αυτό το κατάστημα πας και παίζεις στοίχημα εάν θα βρεις αυτό που θες η όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros696 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ReaperX είπε Γιατί είναι 10.8V αντί για 20V και Max 26Νm αντί για 45Nm. σε ευχαριστω για τη διευκρινιση. και το αντιστοιχο του 20V με παροχη ρευματος ποιο ειναι; κοιταζεις τα watt; δε θα ειναι και πιο οικονομικο αν ειναι με καλωδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Πήρα 6 χθες το πρωί για όλους τους φίλους 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, alexinhogr είπε Πήρα 6 χθες το πρωί για όλους τους φίλους 😁 μεχρι 2 ισχυε το κουπονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 @andreaspA με 3 κινητά πήγα 😂 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, spiros696 είπε σε ευχαριστω για τη διευκρινιση. και το αντιστοιχο του 20V με παροχη ρευματος ποιο ειναι; κοιταζεις τα watt; δε θα ειναι και πιο οικονομικο αν ειναι με καλωδιο; Μην περιμένεις να κάνεις σύγκριση έτσι δε θα βγάλεις άκρη.Πόσο ποιο οικονομικό να πάρεις;Επίσης το ηλεκτρικό παύει να έχει χρήση κατσαβιδιού. Το θέμα είναι τι χρήση θες να κάνεις.Αν εξαιρέσουμε το κρουστικό που δεν έχει το συγκεκριμένο,είναι πάρα πολύ δυνατό δε νομίζω να κολλήσει σε νορμάλ χρήση ενός ερασιτέχνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros696 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ReaperX είπε Μην περιμένεις να κάνεις σύγκριση έτσι δε θα βγάλεις άκρη.Πόσο ποιο οικονομικό να πάρεις;Επίσης το ηλεκτρικό παύει να έχει χρήση κατσαβιδιού. Το θέμα είναι τι χρήση θες να κάνεις.Αν εξαιρέσουμε το κρουστικό που δεν έχει το συγκεκριμένο,είναι πάρα πολύ δυνατό δε νομίζω να κολλήσει σε νορμάλ χρήση ενός ερασιτέχνη. το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο με 35 ευρω απο λιντλ εχει εξαντληθει παντου οποτε ψαχνω εναλλακτικες.. απλη χρηση θελω εγω γενικα οποτε παιζει και 12v να αρκουν ισως. να βιδωσω καμια βιδα μεσα σε ξυλο κυριως αλλα καλο ειναι αν μπορει να ανοιγει και τρυπες σε κανα τοιχο για να βαλεισ κανα ούπα μεσα πχ για να κρεμασεις τηλεοραση Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από spiros696 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, spiros696 είπε το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο με 35 ευρω απο λιντλ εχει εξαντληθει παντου οποτε ψαχνω εναλλακτικες.. απλη χρηση θελω εγω γενικα οποτε παιζει και 12v να αρκουν ισως. να βιδωσω καμια βιδα μεσα σε ξυλο κυριως αλλα καλο ειναι αν μπορει να ανοιγει και τρυπες σε κανα τοιχο για να βαλεισ κανα ούπα μεσα πχ για να κρεμασεις τηλεοραση Παντως εγω εχω το 10,8 (12V) απο το Lidl και εχει τρελη δυναμη το ατιμο, σε ξυλο πευκο/ελατη εβγαζε την βιδα απο την αλλη μερια απο την δυναμη δεν σταματαγε καθολου. Για τρυπημα σιδερο, ξυλο, πλαστικο ειναι σουπερ ακομη και που ειναι μικρο. Πλεονεκτημα το μικρο μεγεθος του Ηθελα να παρω και το 20V αλλα δεν εκατσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros696 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, ReaperX είπε Μην περιμένεις να κάνεις σύγκριση έτσι δε θα βγάλεις άκρη.Πόσο ποιο οικονομικό να πάρεις;Επίσης το ηλεκτρικό παύει να έχει χρήση κατσαβιδιού. Το θέμα είναι τι χρήση θες να κάνεις.Αν εξαιρέσουμε το κρουστικό που δεν έχει το συγκεκριμένο,είναι πάρα πολύ δυνατό δε νομίζω να κολλήσει σε νορμάλ χρήση ενός ερασιτέχνη. Αντίστοιχα καλο δεν είναι αυτο; https://www.praktiker.gr/m/p/kroustiko-drapanokatsavido-black-decker-bcd003c1-qw-18v-1-5ah-116688 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις