paylidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Doubt είπε Για αυτό το λόγο το σκέφτομαι κι εγώ, είναι δελεαστικό το πακέτο. αξιζει το κοπο... Η αναλογια 3 μπαταρίες 5 εργαλεια ειναι παραπανω απο οκ. Ποτε δεν εχω χρειαστει ταυτοχρονα πανω απο 2 (αρα 2+1 standby που φορτιζει μαλιστα σε μολις 40-45') και κανω βαριες δουλειες που κ που. Και εαν στο μέλλον χρειαστεις μπαταρία πουλαει το σερβις τους καπου στο περισσο, προς 25 ευρω με τα μτφ. προσωπικα τα αλλαξα ολα μου τα μπαταρίας σε parkside και ηρεμησα.. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από paylidis 1
Doubt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Athoz είπε 11ευρώ -- PSBSA 20-Li C3, είχε παίξει και αυτό στο φυλλάδιο πριν δυο εβδομάδες αλλά ποτέ δεν το βρήκα στα ράφια. Και η αρχική 25€ επίσης πολύ χαμηλή. Στα 11€ είναι δώρο από τα λίγα. 1
xenos3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Στο φυλλάδιο του site πάντως δεν υπάρχει αυτό το 11. Δεν υπάρχει καθόλου το συγκεκριμένο δλδ.
safridia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Με τα 45 Νm (η ροπή είναι που πρέπει να σας ενδιαφέρει σε αυτά τα εργαλεία πάντα) δεν είναι και DeWalt κλπ που βγάζουν 70+ αλλά είναι αξιοπρεπή για την πλειονότητα των εργασιών στο σπίτι. Το DeWalt με την 70+Nm ροπη δεν εχει 35 με την μπαταρια, ουτε διπλασια τιμη, αλλα απο 4πλασια και πανω κοιταμε. Ο ερασιτεχνης δεν την θελει αυτη την ροπη. Βιδωνα βιδες σε δοκαρια πευκου με το Lidl των 12V και εβγαζε την βιδα απο την αλλη μερια Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από safridia
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, safridia είπε Το DeWalt με την 70+Nm ροπη δεν εχει 35 με την μπαταρια, ουτε διπλασια τιμη, αλλα απο 4πλασια και πανω κοιταμε. Ο ερασιτεχνης δεν την θελει αυτη την ροπη. Βιδωνα βιδες σε δοκαρια πευκου με το Lidl των 12V και εβγαζε την βιδα απο την αλλη μερια Ναι. Έτσι είναι. Αλλη κατηγορία το ένα και άλλη το άλλο. Ειπαμε για βασικές δουλειές σπιτιού είναι μια χαρα. Είναι καλή αγορά και δεν θα κλάψει κανένας τα λεφτά του. Πολύ τίμιο για το κόστος του και τα Parkside καλύτερα και πιο αξιόπιστα απο τα υπολοιπα ερασιτεχνικά της ίδιας κατηφορίας και εγγυηση 3 ετων χωρίς προβλήματα ποτε με το κατάστημα. Μόνο για τους μερακλήδες που το λιγουρεύονται στα 120 ευρώ με 2 μπαταρίες και φορτιστη (το βρήκα τυχαία): Deleted (πιθανά ύποπτο site) 1 ώρα πριν, safridia είπε Ο ερασιτεχνης δεν την θελει αυτη την ροπη. Βιδωνα βιδες σε δοκαρια πευκου με το Lidl των 12V και εβγαζε την βιδα απο την αλλη μερια Tip για όποιον ζοριστεί σε βιδώματα με μεγάλες ή μακριές βίδες: απλά κάνεις πρώτα μια μικρότερη τρύπα με τρυπάνι ξύλου και μετά βιδώνεις άνετα κι ωραία.... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από SeNNinhA
LouCi4er Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Ναι. Έτσι είναι. Αλλη κατηγορία το ένα και άλλη το άλλο. Ειπαμε για βασικές δουλειές σπιτιού είναι μια χαρα. Είναι καλή αγορά και δεν θα κλάψει κανένας τα λεφτά του. Πολύ τίμιο για το κόστος του και τα Parkside καλύτερα και πιο αξιόπιστα απο τα υπολοιπα ερασιτεχνικά της ίδιας κατηφορίας και εγγυηση 3 ετων χωρίς προβλήματα ποτε με το κατάστημα. Μόνο για τους μερακλήδες που το λιγουρεύονται στα 120 ευρώ με 2 μπαταρίες και φορτιστη (το βρήκα τυχαία): DEWALT DCD796P2 ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 18V 2X5AH 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ – Karavias Tools (karavias-tools.gr) Tip για όποιον ζοριστεί σε βιδώματα με μεγάλες ή μακριές βίδες: απλά κάνεις πρώτα μια μικρότερη τρύπα με τρυπάνι ξύλου και μετά βιδώνεις άνετα κι ωραία.... Δεν μου γεμίζει το μάτι το συγκεκριμένο κατάστημα.Μονο κινητό για επικοινωνία,διεύθυνση πουθενά,τιμές για κλάματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Δεν ξέρω,λίγο προσοχή.Αν όντως ισχύει 120€ κρουστικό dewalt με 2 5αρες μπαταρίες,να πάρω δύο.Η κάθε 5αρα dewalt έχει μόνη της 65€ το λιγότερο. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από LouCi4er 3
Doubt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Δεν μου γεμίζει το μάτι το συγκεκριμένο κατάστημα.Μονο κινητό για επικοινωνία,διεύθυνση πουθενά,τιμές για κλάματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Δεν ξέρω,λίγο προσοχή.Αν όντως ισχύει 120€ κρουστικό dewalt με 2 5αρες μπαταρίες,να πάρω δύο.Η κάθε 5αρα dewalt έχει μόνη της 65€ το λιγότερο. Έχει αντικαταβολή όμως.. τρέχα γύρευε τι θα έχει μέσα το πακέτο.
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Δεν μου γεμίζει το μάτι το συγκεκριμένο κατάστημα.Μονο κινητό για επικοινωνία,διεύθυνση πουθενά,τιμές για κλάματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Δεν ξέρω,λίγο προσοχή.Αν όντως ισχύει 120€ κρουστικό dewalt με 2 5αρες μπαταρίες,να πάρω δύο.Η κάθε 5αρα dewalt έχει μόνη της 65€ το λιγότερο. Δεν εχεις αδικο. Τυχαια επεσα πανω του. 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Έχει αντικαταβολή όμως.. τρέχα γύρευε τι θα έχει μέσα το πακέτο. Τωρα πάλι αυτο? Ακόμη κι αν παραλάβεις θα έχεις εγγυηση? Θα είναι original? Αστο καλύτερα. Εσβησα και το link μην την πατησει κανένας και φταιω εγω. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από SeNNinhA 1
LouCi4er Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Doubt είπε Έχει αντικαταβολή όμως.. τρέχα γύρευε τι θα έχει μέσα το πακέτο. Ειναι γεματο το fb απο τετοια "μαγαζια" που δινουν πακετα makita και dewalt στο 1/8 της πραγματικης τιμης.Την ιδια απορια εχω και εγω,τι θα εχει μεσα το πακετο αν οντως στελνουν κατι. 5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν εχεις αδικο. Τυχαια επεσα πανω του. Τωρα πάλι αυτο? Ακόμη κι αν παραλάβεις θα έχεις εγγυηση? Θα είναι original? Αστο καλύτερα Καλυτερα να μην δοκιμασει καποιος.
paylidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Ειναι γεματο το fb απο τετοια "μαγαζια" που δινουν πακετα makita και dewalt στο 1/8 της πραγματικης τιμης.Την ιδια απορια εχω και εγω,τι θα εχει μεσα το πακετο αν οντως στελνουν κατι. Καλυτερα να μην δοκιμασει καποιος. Επειδή δοκίμασε ένας φίλος και το κοκορεύονταν, στέλνουν μαϊμού μακιτα-παντού γράφει μακιτα αλλά στη πράξη δεν έχει καμία απολυτως σχέση. Ακόμα τον δουλεύουμε ένα χρόνο+ μετά 😂
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, xenos3 είπε Το έχω 2-3 χρόνια. Σκυλί, δεν ξεφορτίζεται με τίποτα (φτου φτου). Βέβαια δεν το χρησιμοποιώ για τρύπημα και πάντα σε ερασιτεχνικό mode. Εχω και εγω 3-4 χρονια ενα Black&Decker το οποιο ειναι ΚΑΙ κρουστικο το οποιο επισης μια χαρα κραταει η μπαταρια του, πολυ ευχαριστημενος ειμαι σε αντιθεση με μια αποτυχημενη αγορα ενος bosch παλιοτερα του οποιου η μπαταρια (ni-cd) ψοφησε στον χρονο. Το ειχα αγορασει το B&D σε προσφορα, 35 ευρω (νομιζω βρηκα το τοπικ). Ειχαμε και τοπικ εδω. Πληρες εννοειται, με μπαταρια και φορτιστη. Τα γραφω αυτα επειδη διαβασα στο τοπικ οτι με 35 δεν αγοραζεις ουτε φορτιστη. (;;;;!!;;;)
fotis1997 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Τρομερό εργαλείο. Έχει ακριβώς το ίδιο ο πεθερός μου. Από την άλλη, έγω τον Ιούνιο πήρα parkside κρουστικό δραπανοκατσάβιδο με 25€ χωρίς μπαταρία. Συνεπώς, καλή η προσφορά στα 35€ με μπαταρία αλλά είναι κάτι που πιστεύω θα ξαναδούμε.
nemesiskp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Πολύ καλό εργαλείο το έχω και εγώ. Που και που βάζει και καμιά καλή προσφορά σκέτη μπαταρία και έχετε και καβατζα. Επίσης όπως είπαν η μπαταρία συνδυάζεται με όλα της ίδιας σειράς για τυχόν μελλοντική αγορά. Από τρύπα σε τούβλο, βιδωματα-ξεβιδωματα, συναρμολογησεις επίπλων κλπ εξυπηρετεί αφάνταστα.
d_gkal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Το ψάχνει φίλος στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει σε κάποιο κατάστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις