doctor_pin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, villasg είπε Η μπαταρια ειναι εναλλαξιμη και τεριαζει και στα αλλα εργαλεια lidl ?? Βγαινει αλλα δεν νομιζω να μπορεις να την βαλεις σε καποιο αλλο εργαλειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, doctor_pin είπε Βγαινει αλλα δεν νομιζω να μπορεις να την βαλεις σε καποιο αλλο εργαλειο 3 λεπτά πριν, villasg είπε Η μπαταρια ειναι εναλλαξιμη και τεριαζει και στα αλλα εργαλεια lidl ?? ταιριαζει σε ολα τα εργαλεια της ιδιας σειράς προσωπικα εχω 3 μπαταριες με 5 εργαλεια και παιζω μπαλα στα λεφτα αυτα το θεωρω εξαιρετικη ευκαιρία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athoz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 11ευρώ -- PSBSA 20-Li C3, είχε παίξει και αυτό στο φυλλάδιο πριν δυο εβδομάδες αλλά ποτέ δεν το βρήκα στα ράφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, fredd0 είπε αξιζει για ξυλο/μεταλλο. Αν εχεις καλο τρυπανι κανεις που και που και καμια τρυπα σε τουβλο. Βιδωνεις ανετα οτι θες εκτος πχ μπουλονια απο ροδες αυτοκινητου κλπ. Αυτα. Ενα δραπανοκατσαβιδο ειναι, δεν ειναι ρουκετα της SpaceX αν θες τρυπες σε τουβλο/μπετον ως βασικη χρηση παιρνεις κρουστικο αν θες βασικα να βιδωνεις παιρνεις παλμικο αυτο ειναι απλο υβριδικο ας το πουμε που βολευει για ελαφρια χρηση Με τα 45 Νm (η ροπή είναι που πρέπει να σας ενδιαφέρει σε αυτά τα εργαλεία πάντα) δεν είναι και DeWalt κλπ που βγάζουν 70+ αλλά είναι αξιοπρεπή για την πλειονότητα των εργασιών στο σπίτι. Το παλμικό είναι για άλλη χρήση. Για βιδώματα ξεβιδώματα σε μπουλώνια πχ που έχουν ή πρέπει να έχουν σφίξει πολύ. Ο παλμός που βγάζουν είναι αντίστοιχος με το χτύπημα με σφυρόκλειδο (οπότε η ροπη πολλαπλασιάζεται). Δεν είναι χρήσιμα για απλές συναρμολογήσεις, αποσυναρμολογήσεις. Το κρουστικό βοηθάει σε θραπτά υλικά όπως το μπετόν όπου η κρούση βοηθάει στο ξετρύπημα. Αλλά όπως είπα οι καλές μύτες τρυπανιών πάντα και στα πάντα είναι πιο βασικό. Με καλή μύτη και μέτριας δύναμης εργαλείο θα ξετρυπήσετε πιο ανετα και γρήγορα μπετόν απ ότι με δυνατό εργαλείο και κακής ποιότητας μυτες τρυπανιών. Προτιμήστε τετράκοπες από τις δίκοπες κεφαλές. Κάνουν διαφορά. Επίσης προτιμήστε τα SDS τρυπάνια αλλά και την αγορά SDS μυτων για τα τρυπάνια σας. Πάντα είναι σαφέστατα ανώτερης ποιότητας και μπορείτε άνετα να τις χρησιμοποιήσετε και στα μη SDS εργαλεία σας. Σημειωση: Η διαφορά τιμής σε ενα καλό επώνυμο εργαλείο έγκειται στην διαφορά σε ροπή και στην αξιοπιστία. Τα καλά επώμυμα έχουν brushless μοτερ. Το προτέρημα που έχουν τα brushless μοτέρ έναντι των brushed είναι ότι δεν έχουν τριβές αφού δεν υπάρχουν τα καρβουνάκια. Χωρίς καρβουνάκια τα μοτέρ είναι πιο αποδοτικά και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς δεν υπάρχουν φθορές (τα καρβουνάκια στα brushed φθείρονται με την χρήση) . Παρουσιάζουν λιγότερο θόρυβο, διατηρούν την ροπή τους σταθερή σε όλες τις ταχύτητες, δεν υπερθερμαίνονται και δεν χρειάζονται συντήρηση. Εαν βρείτε brushless σε καλή τιμή να το προτιμήσετε με κλειστά τα μάτια. 3 ώρες πριν, Athoz είπε 11ευρώ -- PSBSA 20-Li C3, είχε παίξει και αυτό στο φυλλάδιο πριν δυο εβδομάδες αλλά ποτέ δεν το βρήκα στα ράφια. Τσοκ 1.5-13mm Πολύ περιοριστικό το 13mm θα έλεγα. Οριακό για τις βασικές δουλειες μόνο. Αλλά για 11 ευρώ θα έκανα τα στραβά μάτια εαν είχα μπαταριες από άλλα εργαλεία. Update: Τυπικό το 13mm τσοκ για την κατηφορια. Με SDS τρυπανια εχεις ότι θέλεις σε διαμετρο. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από SeNNinhA 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakats85 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, alucard82 είπε Το καλό της performance,το είχαν βγάλει το καλοκαίρι αλλά 200 ευρώ γιατί ήταν σε βαλίτσα και είχε πολλά πράγματα μέσα και εγώ το περίμενα αλλά όχι δύο κατοσταρικα 169 € είχε με κουπόνι... Το έχω σχεδόν 6 μήνες με χρήση 2 ώρες κάθε μέρα και το εργαλείο είναι δύναμη. Μόνο οι μπαταρίες του δεν κρατάνε αρκετά σε σχέση με ένα DEWALT που εχω. Αλλά επειδη έχει ταχυφορτιστη και 2 μπαταρίες βολευεται η δουλειά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 @SeNNinhA ευγε νεαρε, σωστα τα λες, χρησιμες πληροφοριες που πρεπει να γνωριζουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athoz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, SeNNinhA said: Τσοκ 1.5-13mm Πολύ περιοριστικό το 13mm θα έλεγα. Οριακό για τις βασικές δουλειες μόνο. Αλλά για 11 ευρώ θα έκανα τα στραβά μάτια εαν είχα μπαταριες από άλλα εργαλεία. Αυτό του τίτλου (PABS 20-Li G8) έχει το ίδιο πλάτος σύσφιξης τσοκ, όπως βλέπω στην σελίδα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Athoz είπε 11ευρώ -- PSBSA 20-Li C3, είχε παίξει και αυτό στο φυλλάδιο πριν δυο εβδομάδες αλλά ποτέ δεν το βρήκα στα ράφια. Λογικά θα ήταν προσφορά συγκεκριμένου καταστήματος (κ ίσως ελαχιστα κομμάτια). Σε αλλά καταστήματα δεν έπαιξε ποτε-ούτε καν στο φυλλάδιο. Μήπως έκανε καμία ανακαίνιση το κατμα της περιοχής σου κ ήθελε να μαζέψει κόσμο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athoz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, paylidis said: Λογικά θα ήταν προσφορά συγκεκριμένου καταστήματος (κ ίσως ελαχιστα κομμάτια). Σε αλλά καταστήματα δεν έπαιξε ποτε-ούτε καν στο φυλλάδιο. Μήπως έκανε καμία ανακαίνιση το κατμα της περιοχής σου κ ήθελε να μαζέψει κόσμο; Υποθέτω τα φυλλάδια είναι ίδια πανελλαδικά και πιστεύω πως ήταν τυπογραφικό λάθος, γιατί παραήταν καλή η τιμή για κρουστικό δραπανοκατσάβιδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Athoz είπε Υποθέτω τα φυλλάδια είναι ίδια πανελλαδικά και πιστεύω πως ήταν τυπογραφικό λάθος, γιατί παραήταν καλή η τιμή για κρουστικό δραπανοκατσάβιδο. μπα δεν ειναι τα ιδια, ουτε ειναι απαραιτητα λαθος... το κανουν καμια φορά σαν προωθητικη για νέα ή ανακαινισμένα καταστηματα... ειχα αγορασει ετσι απο της ραφηνας τη σπαθοσεγα με 15€ οταν εκανε ανακαινιση-η τιμη και το προιον/φυλλαδιο ήτανε μονο για εκει Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, Athoz είπε Αυτό του τίτλου (PABS 20-Li G8) έχει το ίδιο πλάτος σύσφιξης τσοκ, όπως βλέπω στην σελίδα τους. Δεκτό. Για την προσωπική μου χρήση στο σπίτι πάντως θέλω να πάει μέχρι 16mm. Άντε μέχρι 14mm μυτη για να μην βγάζω το μεγάλο εκτός από απόλυτη ανάγκη. Βεβαια εαν αγοράζεις SDS/SDS Plus μυτες που είναι η καλύτερη επιλογή δεν χρείαζεσαι κάτι παραπάνω μιας για μπάινουν όλα σε τσοκ 10mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεκτό. Για την προσωπική μου χρήση στο σπίτι πάντως θέλω να πάει μέχρι 16mm. Άντε μέχρι 14mm μυτη για να μην βγάζω το μεγάλο εκτός από απόλυτη ανάγκη. Βεβαια εαν αγοράζεις SDS/SDS Plus μυτες που είναι η καλύτερη επιλογή δεν χρείαζεσαι κάτι παραπάνω μιας για μπάινουν όλα σε τσοκ 10mm Δεν νομίζω ότι υπάρχει εργαλείο αυτής της κατηγορίας με τσοκ μεγαλύτερο των 13mm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Δεν νομίζω ότι υπάρχει εργαλείο αυτής της κατηγορίας με τσοκ μεγαλύτερο των 13mm. Δικιο έχεις. Πρέπει να πας σε αλλη κατηγορια. Χρησιμοποιώ τα SDS συνεχεια και ειχα την εντυπωση ότι παιρνουν και μεγαλυτερα. Γενικά είναι τιμια επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, paylidis είπε ταιριαζει σε ολα τα εργαλεια της ιδιας σειράς προσωπικα εχω 3 μπαταριες με 5 εργαλεια και παιζω μπαλα στα λεφτα αυτα το θεωρω εξαιρετικη ευκαιρία Για αυτό το λόγο το σκέφτομαι κι εγώ, είναι δελεαστικό το πακέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Το εργαλείο το έχω 3 χρόνια και το έχω σκίσει στη δουλειά. Ίσως το πιο τίμιο στα χρήματα του. Το είχα πάρει 50€. Όταν το δίνει 35 είναι πιστεύω κλοπή από μέρους μας. Εγώ θα πάρω άλλο ένα αν προλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις