Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβασα ολες τις απαντησεις απο πανω, και ρωτω:

καποιος (εντελως ασχετος σαν εμενα) αξιζει να το αγορασει για να ανοιξει καμια τρυπα ή να βιδωσει/ξεβιδωσει καπου καποτε; ή να φτιαξει πχ καποιο επιπλο μονος του;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kr0m είπε

καποιος (εντελως ασχετος σαν εμενα) αξιζει να το αγορασει για να ανοιξει καμια τρυπα ή να βιδωσει/ξεβιδωσει καπου καποτε; ή να φτιαξει πχ καποιο επιπλο μονος του;

αξιζει για ξυλο/μεταλλο. Αν εχεις καλο τρυπανι κανεις που και που και καμια τρυπα σε τουβλο. Βιδωνεις ανετα οτι θες εκτος πχ μπουλονια απο ροδες αυτοκινητου κλπ. Αυτα. Ενα δραπανοκατσαβιδο ειναι, δεν ειναι ρουκετα της SpaceX

αν θες τρυπες σε τουβλο/μπετον ως βασικη χρηση παιρνεις κρουστικο

αν θες βασικα να βιδωνεις παιρνεις παλμικο

αυτο ειναι απλο υβριδικο ας το πουμε που βολευει για ελαφρια χρηση

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kr0m είπε

εννοειται!

Δημοσ.

Σε μπετο με καλή ξυρη τρύπας. Όχι εύκολα, αλλα τρύπας. Εγώ όταν θέλω να μην ξεχειλωσει πολύ η τρυοα, τρύπα χωρίς κρουση. Αν τώρα το μπετο είναι τίγκα σε χαλίκι, δεν έχεις πολλές ελπίδες. Με τα τρυπάνι Bosch multiconstruction πάντως κάτι μπορεί να κάνεις. 

Δημοσ.
4 hours ago, fredd0 said:

...

αν θες τρυπες σε τουβλο/μπετον ως βασικη χρηση παιρνεις κρουστικο

...

Σε μπετό οκ, αλλά σε τούβλο γιατί να βάλεις κρούση; μια χαρά τρυπάει και χωρίς και δεν ξεχειλωνει και την τρύπα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Kaboomzer είπε

Σε μπετό οκ, αλλά σε τούβλο γιατί να βάλεις κρούση; μια χαρά τρυπάει και χωρίς και δεν ξεχειλωνει και την τρύπα.

δε βαζεις κρουση αλλα τα τουβλα εχουν τσιμεντο, σεναζια ιστοριες, και "καλο" dewalt δραπανοκατσαβιδο που εχω δε τα τρυπαει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή τιμή κ vfm το εργαλείο για όλους τους ερασιτέχνες. 

Το καλό  της performance σειράς θα το ξανα-βγάλουν ποτέ?

Το κυνηγάω δύο χρόνια τώρα κ συνεχώς ανάρπαστο γίνεται.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Πολύ καλή τιμή κ vfm το εργαλείο για όλους τους ερασιτέχνες. 

Το καλό το της performance σειράς θα το ξανα-βγάλουν ποτέ?

Το κυνηγάω δύο χρόνια τώρα κ συνεχώς ανάρπαστο γίνεται.

Το καλό της performance,το είχαν βγάλει το καλοκαίρι αλλά 200 ευρώ γιατί ήταν σε βαλίτσα και είχε πολλά πράγματα μέσα και εγώ το περίμενα αλλά όχι δύο κατοσταρικα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alucard82 είπε

Το καλό της performance,το είχαν βγάλει το καλοκαίρι αλλά 200 ευρώ γιατί ήταν σε βαλίτσα και είχε πολλά πράγματα μέσα και εγώ το περίμενα αλλά όχι δύο κατοσταρικα

Το κακο ειναι οτι βγαζει ολα αυτα 1 φορα το χρονο μονο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alucard82 είπε

Ναι όντως ξεφεύγει η τιμή στα 200€ αλλά σε τέτοιο πακέτο - σετ μήπως συγκρίνεται με αντίστοιχα του ανταγωνισμού 2πλασιας κ 3πλασιας αξίας? ....δεν γνωρίζω, ερασιτέχνης είμαι εγώ, αλλά με 1-2 καλά Milwaukee και Hilti  που έπεσαν στα χέρια μου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Ναι όντως ξεφεύγει η τιμή στα 200€ αλλά σε τέτοιο πακέτο - σετ μήπως συγκρίνεται με αντίστοιχα του ανταγωνισμού 2πλασιας κ 3πλασιας αξίας? ....δεν γνωρίζω, ερασιτέχνης είμαι εγώ, αλλά με 1-2 καλά Milwaukee και Hilti  που έπεσαν στα χέρια μου.

Σιγουρα αξιζει αλλα καποια εργαλεια που ειχε η βαλιτσα, πολλοι τα ειχαν ηδη, ανουσιο να πληρωσεις για κατι που εχεις ,σαν εργαλειο οντος τα σπαει  και συγκρινεται με μεγαλα ονοματα στα ισα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μπαταρια ειναι εναλλαξιμη και τεριαζει και στα αλλα εργαλεια lidl ?? 

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.

Το έχω 2-3 χρόνια. Σκυλί, δεν ξεφορτίζεται με τίποτα (φτου φτου). Βέβαια δεν το χρησιμοποιώ για τρύπημα και πάντα σε ερασιτεχνικό mode.

Μια ωραία προέκταση γι αυτό μου λείπει μόνο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...