kr0m Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 διαβασα ολες τις απαντησεις απο πανω, και ρωτω: καποιος (εντελως ασχετος σαν εμενα) αξιζει να το αγορασει για να ανοιξει καμια τρυπα ή να βιδωσει/ξεβιδωσει καπου καποτε; ή να φτιαξει πχ καποιο επιπλο μονος του; 2
fredd0 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, kr0m είπε διαβασα ολες τις απαντησεις απο πανω, και ρωτω: καποιος (εντελως ασχετος σαν εμενα) αξιζει να το αγορασει για να ανοιξει καμια τρυπα ή να βιδωσει/ξεβιδωσει καπου καποτε; ή να φτιαξει πχ καποιο επιπλο μονος του; αξιζει για ξυλο/μεταλλο. Αν εχεις καλο τρυπανι κανεις που και που και καμια τρυπα σε τουβλο. Βιδωνεις ανετα οτι θες εκτος πχ μπουλονια απο ροδες αυτοκινητου κλπ. Αυτα. Ενα δραπανοκατσαβιδο ειναι, δεν ειναι ρουκετα της SpaceX αν θες τρυπες σε τουβλο/μπετον ως βασικη χρηση παιρνεις κρουστικο αν θες βασικα να βιδωνεις παιρνεις παλμικο αυτο ειναι απλο υβριδικο ας το πουμε που βολευει για ελαφρια χρηση
andreaspA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, kr0m είπε διαβασα ολες τις απαντησεις απο πανω, και ρωτω: καποιος (εντελως ασχετος σαν εμενα) αξιζει να το αγορασει για να ανοιξει καμια τρυπα ή να βιδωσει/ξεβιδωσει καπου καποτε; ή να φτιαξει πχ καποιο επιπλο μονος του; εννοειται!
Shadowjump Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Σε μπετο με καλή ξυρη τρύπας. Όχι εύκολα, αλλα τρύπας. Εγώ όταν θέλω να μην ξεχειλωσει πολύ η τρυοα, τρύπα χωρίς κρουση. Αν τώρα το μπετο είναι τίγκα σε χαλίκι, δεν έχεις πολλές ελπίδες. Με τα τρυπάνι Bosch multiconstruction πάντως κάτι μπορεί να κάνεις.
Kaboomzer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 4 hours ago, fredd0 said: ... αν θες τρυπες σε τουβλο/μπετον ως βασικη χρηση παιρνεις κρουστικο ... Σε μπετό οκ, αλλά σε τούβλο γιατί να βάλεις κρούση; μια χαρά τρυπάει και χωρίς και δεν ξεχειλωνει και την τρύπα.
fredd0 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Kaboomzer είπε Σε μπετό οκ, αλλά σε τούβλο γιατί να βάλεις κρούση; μια χαρά τρυπάει και χωρίς και δεν ξεχειλωνει και την τρύπα. δε βαζεις κρουση αλλα τα τουβλα εχουν τσιμεντο, σεναζια ιστοριες, και "καλο" dewalt δραπανοκατσαβιδο που εχω δε τα τρυπαει
TechnoState Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή τιμή κ vfm το εργαλείο για όλους τους ερασιτέχνες. Το καλό της performance σειράς θα το ξανα-βγάλουν ποτέ? Το κυνηγάω δύο χρόνια τώρα κ συνεχώς ανάρπαστο γίνεται. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από TechnoState
alucard82 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, TechnoState είπε Πολύ καλή τιμή κ vfm το εργαλείο για όλους τους ερασιτέχνες. Το καλό το της performance σειράς θα το ξανα-βγάλουν ποτέ? Το κυνηγάω δύο χρόνια τώρα κ συνεχώς ανάρπαστο γίνεται. Το καλό της performance,το είχαν βγάλει το καλοκαίρι αλλά 200 ευρώ γιατί ήταν σε βαλίτσα και είχε πολλά πράγματα μέσα και εγώ το περίμενα αλλά όχι δύο κατοσταρικα
Titos301 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, alucard82 είπε Το καλό της performance,το είχαν βγάλει το καλοκαίρι αλλά 200 ευρώ γιατί ήταν σε βαλίτσα και είχε πολλά πράγματα μέσα και εγώ το περίμενα αλλά όχι δύο κατοσταρικα Το κακο ειναι οτι βγαζει ολα αυτα 1 φορα το χρονο μονο...
TechnoState Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, alucard82 είπε Το καλό της performance,το είχαν βγάλει το καλοκαίρι αλλά 200 ευρώ γιατί ήταν σε βαλίτσα και είχε πολλά πράγματα μέσα και εγώ το περίμενα αλλά όχι δύο κατοσταρικα Ναι όντως ξεφεύγει η τιμή στα 200€ αλλά σε τέτοιο πακέτο - σετ μήπως συγκρίνεται με αντίστοιχα του ανταγωνισμού 2πλασιας κ 3πλασιας αξίας? ....δεν γνωρίζω, ερασιτέχνης είμαι εγώ, αλλά με 1-2 καλά Milwaukee και Hilti που έπεσαν στα χέρια μου.
alucard82 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, TechnoState είπε Ναι όντως ξεφεύγει η τιμή στα 200€ αλλά σε τέτοιο πακέτο - σετ μήπως συγκρίνεται με αντίστοιχα του ανταγωνισμού 2πλασιας κ 3πλασιας αξίας? ....δεν γνωρίζω, ερασιτέχνης είμαι εγώ, αλλά με 1-2 καλά Milwaukee και Hilti που έπεσαν στα χέρια μου. Σιγουρα αξιζει αλλα καποια εργαλεια που ειχε η βαλιτσα, πολλοι τα ειχαν ηδη, ανουσιο να πληρωσεις για κατι που εχεις ,σαν εργαλειο οντος τα σπαει και συγκρινεται με μεγαλα ονοματα στα ισα
doctor_pin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους η αναλυτικη περιγραφη https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20-v-pabs-20-li-g8/p10027338 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από doctor_pin
villasg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η μπαταρια ειναι εναλλαξιμη και τεριαζει και στα αλλα εργαλεια lidl ?? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από villasg
xenos3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Το έχω 2-3 χρόνια. Σκυλί, δεν ξεφορτίζεται με τίποτα (φτου φτου). Βέβαια δεν το χρησιμοποιώ για τρύπημα και πάντα σε ερασιτεχνικό mode. Μια ωραία προέκταση γι αυτό μου λείπει μόνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις