mariosnik_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Υπάρχουν κάποια σημεία στα μαλλιά μου που μερικές φορές όσο και να τα χτενιζω αυτά είναι ας πούμε σαν στραβά και δεν χτενιζονται, παραμένουν στην ίδια θέση και μου σπάνε τα νεύρα. Σκέφτηκα να βρέχω το σημείο με νερο κάποιες φορές αλλά πάλι έχω το ίδιο θέμα. Έχω βρει τώρα κάτι προϊόντα όπως τζελ, πάστα, pomade και μπριγιαντινη. Τα έχει δοκιμάσει κάποιος; Λερώνουν και παστωνουν πολύ τα μαλλιά;
Nabuko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Έχω βρει τώρα κάτι προϊόντα όπως τζελ, πάστα, pomade και μπριγιαντινη. Τι έτος έχουμε?
Haldol Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Όλα έχουν τα στραβά τους. Η πομάδα είναι φουλ λιπαρή (ίσως να φταίει που έχει μέσα... λίπος ). Η μπριγιαντίνη γυαλίζει σαν πιάνο με λάκα. Με το τζελ θα βγάλεις κάνα μάτι (σε κάναν άλλον, αν τρακάρετε). Η πάστα οδηγεί στο πιο "νορμάλ" look και το πιο καθαρό μαλλί. Οπότε αν όντως θέλεις να βάλεις κάτι, δοκίμασε 2-3 πάστες. Αν και προσωπικά το πρόβλημα αυτό το έλυσα με την ER-GP80 στο "0,8"! 😜 1 1
mariosnik_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τι έτος έχουμε? Τι εννοεις; Στο ίντερνετ έψαξα και βρήκα προτάσεις από άλλες σελίδες. Σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ για εμπειρίες όσων έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα αυτά.
Nabuko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mariosnik_ είπε Τι εννοεις; Στο ίντερνετ έψαξα και βρήκα προτάσεις από άλλες σελίδες. Σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ για εμπειρίες όσων έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα αυτά. Κουρέα (ή κομμωτή) δεν έχεις? Αυτός ξέρει αν έχεις κανονικά/ξηρά/λιπαρά μαλλιά, αδύνατη τρίχα κλπ και θα σου προτείνει το κατάλληλο προϊόν.
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Λούσιμο αναγκαστικά . Αν ντε και καλά πρέπει να βάλεις κάτι , βάλε πηλό , σαν πιο ήπιο για τα μαλλιά
dbrillis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Ολα αυτα ξεκινανε απο ενα καλο κουρεμα. Αν αυτος που σε κουρευει ξερει, τα μαλλια θα βρισκουν τη θεση τους μονα τους. Αν εσυ εννοεις να εχεις κοιμηθει, να πετανε τα μαλλια σου και αντι να λουστεις να βαλεις προιον... αν βρεις προιον...πες μου και εμενα.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Kαλο κουρεμα βασικα οπως σου ειπαν. Δοκιμασε πομαδα υδατοδιαλυτη για να μην βλαστημας οταν λουζεσαι (αυτες που δεν ειναι υδατοδιαλυτες δεν βγαινουν με τιποτα). Αν θελεις να βαζεις κατι "αντι για νερο" με ελαχιστο κρατημα αλλα για να σου δινει φορμα, δοκιμασε tonic, ενα καλο ειναι της Uppercut (βασικα και η πομαδα της ειναι απαιχτη) και της Reuzel. Το τζελ ξεχνα το, ειναι για κανενα mohawk ή εξεζητημενο κρατημα πλεον, αν το βαλεις σε νορμαλ κουρεμα θα σου κοκκαλωσει το μαλλι και θα δειχνεις σα να ξεπηδησες απο τα 90s. Με την μπριγιαντινη θα ειναι σαν τα 70s (εκτος αν θελεις τιποτα Peaky Blinders look που θα σου εκανε και η πομαδα, αλλα τοτε θα το εβαζες ηδη το προιον). Η παστα ειναι καλη φαση επισης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα