BlancoVerde Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εψαχνα καιρο για ενα κιτακι και το παρηγγειλα και εγω και ευχαριστω.τωρα περι προηγουμενης τιμης στο σκρουτζ τουλαχιστον το ειχε σε ενα καταστημα πολωνιας 89+ευρω αλλα το μαγαζι δεν εχει κριτικες(εχει 4 οι δυο αρνητικες) και μηδεν αστερακια και ενα μηνα στο σκρουτζ. δεν τιθεται ζητημα αν αξιζει η παραπανω προσφορα ή οχι(αγοραζεις απο official store και οχι απο ενα random μαγαζι) Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από BlancoVerde 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, BlancoVerde είπε εψαχνα καιρο για ενα κιτακι και το παρηγγειλα και εγω και ευχαριστω.τωρα περι προηγουμενης τιμης στο σκρουτζ τουλαχιστον το ειχε σε ενα καταστημα πολωνιας 89+ευρω αλλα το μαγαζι δεν εχει κριτικες(εχει 4 οι δυο αρνητικες) και μηδεν αστερακια και ενα μηνα στο σκρουτζ. δεν τιθεται ζητημα αν αξιζει η παραπανω προσφορα ή οχι(αγοραζεις απο official store και οχι απο ενα random μαγαζι) Πως το παραγγειλατε ? Δεν μου προχωραει με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlancoVerde Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 ακολουθησα τη παραπανω συμβουλη και εφτιαξα λογαριασμο εβαλα και τα στοιχεια μου και μετα προχωρησα στην αγορα.οταν πας προς αγορα σου εχει ετοιμο το πεδιο με την αποστολη(αφου τα προσθεσες στη δημιουργια λογαριασμου) απλα πληρωνεις και τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, BlancoVerde είπε ακολουθησα τη παραπανω συμβουλη και εφτιαξα λογαριασμο εβαλα και τα στοιχεια μου και μετα προχωρησα στην αγορα.οταν πας προς αγορα σου εχει ετοιμο το πεδιο με την αποστολη(αφου τα προσθεσες στη δημιουργια λογαριασμου) απλα πληρωνεις και τελος Ουτε έτσι, ουτε αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlancoVerde Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 δεν ξερω τι να σου πω.δοκιμασα στην αρχη χωρις λογαριασμο και δεν μου προχωρουσε και μενα και τελικα ακολουθησα τη παραπανω συμβουλη και προχωρησε εν τελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Οχι τίποτα αλλο , αλλα αρχιζω να νιωθω χαζος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekout Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Οχι τίποτα αλλο , αλλα αρχιζω να νιωθω χαζος Κάτι άλλο φταίει . Εγώ δεν το έκανα όπως παραπάνω , έκανα λογαριασμό κατά τη διαδικασία της αγοράς και προχώρησε κανονικά . Πριν 5 ώρες περίπου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Πολύ καλό deal, και ειδικά επειδή παίρνει και OpenWRT! Παρήγγειλα ένα τρίο, thank the topic starter! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feigen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 ουτε σε μένα προχωράει στο checkout... Ολοι μαζί πέσατε και το μπουκώσατε κι αυτο?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) βρηκα τι εφταιγε !! ήθελε ότι ειπαν οι αποπανω , παροτι το ειχα ήδη δοκιμασει , οταν φτιαχνεις λογαριασμο πρεπει να πας να του βαλεις απο πριν το shipping address . απλα το έχουν λίγο κρυμμένο στο μενού !! https://store.zyxel.com/customer/address/ μετα προχωραει κανονικά , και οσοι έχουν επειχηρηση με ενδοκοινοτικές συνναλαγες το παιρνουν και χωρίς ΦΠΑ ( στα 56,44 ευρώ ΚΛΕΨΙΜΟ ) !!! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από NeCrOmAnCeR19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε βρηκα τι εφταιγε !! ήθελε ότι ειπαν οι αποπανω , παροτι το ειχα ήδη δοκιμασει , οταν φτιαχνεις λογαριασμο πρεπει να πας να του βαλεις απο πριν το shipping address . απλα το έχουν λίγο κρυμμένο στο μενού !! https://store.zyxel.com/customer/address/ μετα προχωραει κανονικά , και οσοι έχουν επειχηρηση με ενδοκοινοτικές συνναλαγες το παιρνουν και χωρίς ΦΠΑ ( στα 56,44 ευρώ ΚΛΕΨΙΜΟ ) !!! πληρωμη με αντικαταβολη υπαρχει;Αυτο ή το mercusys h80x ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feigen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε και οσοι έχουν επειχηρηση με ενδοκοινοτικές συνναλαγες το παιρνουν και χωρίς ΦΠΑ ( στα 56,44 ευρώ ΚΛΕΨΙΜΟ ) !!! ευχαριστω! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από Feigen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apan@samos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Αγοράστηκε το σετ σε τιμή πάτωμα λόγω ενδοκοινοτικών συναλλαγών. Η τιμή του είναι περίπου το 1/3 αντίστοιχου δημοφιλούς προϊόντος (mesh wifi 6 dual band) Επίσης αξίζει να γίνει αναφορά ότι έχουν σε προσφορά το εξωτερικό 5g router FWA710 . (349,90€ / 282,18 άνευ). Έφυγε παραγγελία και για τα δύο, ευχαριστώ τους νηματοθέτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rm.Geko Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Να φανταστώ μπορούμε να βάλουμε και μόνο τα δύο αν είναι μικρότερο το σπίτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Rm.Geko είπε Να φανταστώ μπορούμε να βάλουμε και μόνο τα δύο αν είναι μικρότερο το σπίτι? Μπορεις ανετα ναι. Το σκεφτομαι και εγω για σπιτι 110τμ να συνδεθει με ethernet με το zte 5001 και απο εκει τα αλλα 2 στο υπολοιπο σπιτι. Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη εφοσον ειναι σταθερα και υποσχονται πολυ καλες ταχυτητες wifi 6 απο αυτα που διαβαζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα