jimmyl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, avacan23 είπε DOWNLOAD Mbps 462.47 UPLOAD Mbps 51.90 Ping ms 5 37 75 σε 500αρα γραμμη κοσμοτε δίνει στο γραφείο που ειναι 2 τοιχους μακρια 462 ταχύτητα. κεντρικο ρούτερ στο σαλονι -συνδεση desktop με καλώδιο ethernet απο το δορυφορικό Zyxel M1 Το ίδιο και στον πάνω οροφο. Αν δεν εχει αποσυνδέσεις τότε 3pack wifi 6 με 69 ευρώ είναι κλεψιά σε σχέση με τι ζητάνε οι ανταγωνιστές... Η εγκατάσταση ήταν παιχνιδάκι. 1) σύνδεση Zyxel M1 με ethernet από την τελευταια (4η) θύρα wlan στη πρώτη η δεύτερη θύρα του ρούτερ (LAN1) 2)σύνδεση laptop /desktop με ethernet από την τελευταια (4η) θύρα στη πρώτh θύρα (LAN 1) του ZYXEL M1 3) 192.168.212.1 στο browser και ακολουθείς οτι σου λέει και τα βρίσκει ολα αυτόματα. Σε συνδεει στο Zyxelmycloud , η σε πεταει εξω
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, jimmyl είπε Σε συνδεει στο Zyxelmycloud , η σε πεταει εξω Σε 2 κιτ που έστησα σημερα μπηκε κανονικα στο cloud.
jimmyl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Σε 2 κιτ που έστησα σημερα μπηκε κανονικα στο cloud. Δεν μπορώ να συνδεθώ και να έχω πρόσβαση σε περισσότερες ρυθμίσεις, μήπως πρέπει να γίνει κοινοποίηση του qr code του δικτύου;
dimitris1090t Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στήθηκε κανονικά απο pc το router. Εμένα ήθελε και Firmware update. Παρακάτω παραθέτω και έναν οδηγό που βρήκα ώστε να στηθεί Ethernet backhaul https://community.zyxel.com/en/discussion/13714/how-to-install-the-satellite-on-multy-m1-and-check-the-mesh-status Και εδώ μαζεμένα όλα μαζί: https://support.zyxel.eu/hc/en-us/articles/9065562909586-Multy-M1-Configure-via-Web-GUI-#h_01GM62XWXQ395BB12K37S52YSC Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από dimitris1090t
kirileman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Delivery attempted. Package will be delivered to a nearby Amazon locker. Έχουμε Amazon lockers;
akisgd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, kirileman said: Delivery attempted. Package will be delivered to a nearby Amazon locker. Έχουμε Amazon lockers; Δεν σου λέει ότι έχουμε... Σου λέει θα το πάνε στο πιο κοντινό amazon locker που παίζει να είναι στην Ιταλία... 😁
nek4d Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαχα, οκ, εννοει το κοντινοτερο locker του συνεργατη/κουριερ εδω. Θα λαβεις ενημερωση. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από nek4d
mariosdemigod Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Λίγα λόγια για την εμπειρία μου με το στήσιμο που έκανα εχθές που παρέλαβα. 1. Η εφαρμογή είναι η πιο αργή που έχω χρησιμοποιήσει και έχω χρησιμοποιήσει αρκετές. Τις περισσότερες φορές κολλούσε όποτε την έκελινα και την άνοιγα ξανα, ηταν πιο γρήγορη η διαδικασία έτσι. 2. Ηθελε firmware update με το ζόρι την πρώτη φορά, κι άλλη καθυστέρηση. 3. Δεν ήταν καθόλου ομαλό το pairing των satellites. Υποθέτω έκαναν και αυτά firmware update στο background και μπαχαλευαν τη διαδικασία. Μακάρι να δουλέψει καλά στην πράξη τουλάχιστον γιατί η πρώτη εμπειρία δεν ήταν καλή για εμένα. Ειχα 3 xiaomi ax1800 σε mesh με wifi6 και πήρα αυτό το κιτ γιατί ηθελα τα xiaomi να τα πάω αλλού. Συγκριτικά με το app και την εμπειρία από τα xiaomi, καμία σχέση, τα xiaomi ανώτερα. Για ταχύτητες και σταθερότητα σύνδεσης δεν έχω ακόμα άποψη. 1
MakisCE Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) σόρρυ, μεταφέρω το setup Σχόλιο/ερωτηση μου στο https://www.insomnia.gr/forums/topic/820873-zyxel-wsm20-wifi-mesh-συζήτηση-απορίες-setup/ Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από MakisCE
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήρθαν. Το 1ο σεταρίστηκε εύκολα. Το βάζεις στην πρίζα, το συνδέεις ενσύρματα με το ρούτερ, συνδέεσαι στο δικό του wifi, μπαίνεις στo web gui κλπ. Τώρα θα συνδέσω και το 2ο (ασύρματα αυτό) με τη μέθοδο των wps button να δούμε αν θα συναντήσω κάποια δυσκολία. Multy M1 - Configure via Web GUI – Zyxel Support Campus EMEA Μπήκε και το 2ο. Μετά από λίγα λεπτά το είδα να αναβοσβήνει, μάλλον θα έκανε μόνο του firmware update. Θα δούμε. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από kirileman
Grim Ripper Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, kirileman είπε Ήρθαν. Το 1ο σεταρίστηκε εύκολα. Το βάζεις στην πρίζα, το συνδέεις ενσύρματα με το ρούτερ, συνδέεσαι στο δικό του wifi, μπαίνεις στo web gui κλπ. Τώρα θα συνδέσω και το 2ο (ασύρματα αυτό) με τη μέθοδο των wps button να δούμε αν θα συναντήσω κάποια δυσκολία. Multy M1 - Configure via Web GUI – Zyxel Support Campus EMEA Μπήκε και το 2ο. Μετά από λίγα λεπτά το είδα να αναβοσβήνει, μάλλον θα έκανε μόνο του firmware update. Θα δούμε. Δεν χρειάστηκε να κατεβάσεις το app για το setup;
vaggospro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 43 minutes ago, kirileman said: Ήρθαν. Το 1ο σεταρίστηκε εύκολα. Το βάζεις στην πρίζα, το συνδέεις ενσύρματα με το ρούτερ, συνδέεσαι στο δικό του wifi, μπαίνεις στo web gui κλπ. Τώρα θα συνδέσω και το 2ο (ασύρματα αυτό) με τη μέθοδο των wps button να δούμε αν θα συναντήσω κάποια δυσκολία. Multy M1 - Configure via Web GUI – Zyxel Support Campus EMEA Μπήκε και το 2ο. Μετά από λίγα λεπτά το είδα να αναβοσβήνει, μάλλον θα έκανε μόνο του firmware update. Θα δούμε. Έτσι έκανε και μένα, θα βάλω και το τρίτο αργότερα να δω. 7 minutes ago, Grim Ripper said: Δεν χρειάστηκε να κατεβάσεις το app για το setup; Δεν χρειάζεται APP, κάποιος ανέβασε το guide εδώ χθες. 1
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 32 minutes ago, Grim Ripper said: Δεν χρειάστηκε να κατεβάσεις το app για το setup; Δεν έβαλα app. Δε ξέρω καν ποιο είναι το app. 1
Grim Ripper Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Χμμ οκ, τότε ας ελπίσω να μπει ξανά σε τέτοια τιμή τα Χριστούγεννα. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα