Thanos1972 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Ο κωδικός πάντως ισχύει και για τα άλλα προϊόντα πχ το solar panel.εριξα χθες μια παραγγελία γι'αυτο και σήμερα μια για το πάνελ 100 w.ευχαριστω ts
georsev Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Εμένα δεν με αφήνει να τον χρησιμοποιήσω τον κωδικό..
Thanos1972 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Εγώ τα έκανα σαν επισκέπτης και δύο διαφορετικές παραγγελίες.
loukas599 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μόλις μου έστειλαν αυτό I hope this email finds you well. We wanted to inform you about an issue we encountered while processing your order for shipment. Unfortunately, the carrier has rejected the shipment request. The reason cited is that the delivery address falls within a remote area where DPD is unable to provide delivery services. We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused. To resolve this matter, we kindly ask if there is an alternative address with a different postal code where we can successfully deliver your order. If you could provide an alternative address, we will make another attempt to dispatch the order promptly. However, if there isn't an alternative address available, we will proceed with processing a refund for your order. Please let us know your preferred course of action at your earliest convenience. We appreciate your understanding and cooperation in this matter. Τι κάνουμε τώρα; 1
noFEARgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Tα ιδια ενω η dpd εξυπηρετει μια χαρα την περιοχη μου ( Χτες εφυγε αλλη παραγγελια με dpd ) Μου φαινεται οτι δωσανε παραπανω απο οτι ειχανε και τωρα ψαχνουν δικαιολογιες.
TheStranger80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Υποψην πως επειδη ειναι μπαταριες ισως να μην μπορουν να στειλουν σε νησια πχ (λεω εγω τωρα, δεν μπορω να φανταστω αλλο λογο).
daniel's_saving_grace Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Παρέλαβα το δικό μου. Δυστυχώς δεν φορτίζει ασύρματα το iPhone μου.
nek4d Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, daniel's_saving_grace said: Παρέλαβα το δικό μου. Δυστυχώς δεν φορτίζει ασύρματα το iPhone μου. Σαν να το ειχα διαβασει αυτο καπου, τοτε που ετρεχε η προσφορα... Πιθανοτατα δεν φορτιζει ασυρματα τα iphone, αλλα φορτιζει τα samsung κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα