maxsal1995 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα, ήρθε στα χέρια μου μια κληρονομιά, η οποία περιλαμβάνει 3 μερίδια σε οικόπεδα. Το θέμα μου είναι ότι προέρχεται από μακρινό συγγενή και δεν έχω ιδέα ποιός μπορεί να κατέχει το υπόλοιπο(ενδεχομένως να είναι και πολλοί οι συνδικαιούχοι). Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να εντοπίσω τους συνδικαιούχους?
vamvakoolas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 υποθηκοφυλακειο που ανηκει το οικοπεδο. Δε γνωριζω αν μπορεις να πας εσυ ή δικηγορος. Αλλα εκει μη περιμενεις πολλα: Βασικα στοιχεια οπως ονομα επιθετο πατρωνυμο, ΑΔΤ και διευθυνση (μπορει να ειναι και παλια ή αυτη που ειχε δηλωθει στη ταυτοτητα) Καλη τυχη!
smpt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 πρόσεχε γιατί αν δεν βγάλεις άκρη μπορει να πληρώνεις εμφια για το τίποτα. Αν ακόμα μπορείς σκέψου την αποποίηση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 5 hours ago, maxsal1995 said: Καλησπέρα στην παρέα, ήρθε στα χέρια μου μια κληρονομιά, η οποία περιλαμβάνει 3 μερίδια σε οικόπεδα. Το θέμα μου είναι ότι προέρχεται από μακρινό συγγενή και δεν έχω ιδέα ποιός μπορεί να κατέχει το υπόλοιπο(ενδεχομένως να είναι και πολλοί οι συνδικαιούχοι). Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να εντοπίσω τους συνδικαιούχους? Aν είναι σε περιοχή που έχει κτηματογραφηθεί (υφίσταται, δηλαδή, Κτηματολόγιο εν ισχύ) είναι πάρα ΠΑΡΑ πολύ εύκολο. Απευθυνθείτε σε δικηγόρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα