maqqis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε ΟΕΜ= γνήσιο ,αυτο σου εξηγω , οτι δεν εβαλες ΟΕΜ γτ θα πληρωνες απαλλαγη ενω εσυ λες οτι εβαλες ΟΕΜ , εβαλες ΟΕΕ το οποιο τηρει απλα τα ελαχιστα κριτηρια - και αν - που οριζουν οι νομοι και οχι τις αυστηροτερες προδιαγραφες των κατασκευαστων αυτοκινητων. Εαν σου ειπανε οτι σου βαλανε ΟΕΜ απλα σου ειπαν ψεμματα. Μπορεί να έβαλα και οεε, δεν είναι αυτό το θέμα, απορώ πως πουλάνε τέτοια σκουπίδια.
NTC Labs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, maqqis είπε Μπορεί να έβαλα και οεε, δεν είναι αυτό το θέμα, απορώ πως πουλάνε τέτοια σκουπίδια. Γιατι ειναι φτηνοτερα και πουλανε σε εσενα που ηθελες το φτηνοτερο - το οποιο ειναι σεβαστο αλλα δεν μπορεις να εχεις τις ιδιες απαιτησεις με το γνησιο - απλο ειναι. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από NTC Labs
maqqis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, maqqis είπε Μπορεί να έβαλα και οεε, δεν είναι αυτό το θέμα, απορώ πως πουλάνε τέτοια σκουπίδια. Ο ts ρώτησε για τις προδιαγραφές και πως θα προστατευτούμε από τέτοια περιστατικα. Εγώ που δεν είχα εμπειρία, μου πούλησαν με τις ευλογίες της ασφαλιστικής την οποία πληρώνω, αυτό το σκουπίδι. Ο μονόδρομος είναι συμμετοχή από τη τσέπη μας, και τοποθέτηση γνήσιου ανταλλακτικού?
NTC Labs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, maqqis είπε Ο ts ρώτησε για τις προδιαγραφές και πως θα προστατευτούμε από τέτοια περιστατικα. Εγώ που δεν είχα εμπειρία, μου πούλησαν με τις ευλογίες της ασφαλιστικής την οποία πληρώνω, αυτό το σκουπίδι. Ο μονόδρομος είναι συμμετοχή από τη τσέπη μας, και τοποθέτηση γνήσιου ανταλλακτικού? τουλαχιστον για τα παρμπριζ οπου η ασφαλεια σου εξαρταται απο την ορατοτητα ναι . Σε άλλα πραγματα υπαρχουν αξιολογα aftermarket που ορισμενες φορες υπερβαινουν και την ποιοτητα των πρωτης τοποθετησης. Ακομα ομως και σε περιτπωση τοποθετησης ΟΕΜ θα πρεπει να εισαι πονηρεμενος στο παρμπριζ να εχει ολες τις απαραιτητες σταμπες που ειχε και το γνησιο - εκτος απο το λογοτυπο της μαρκας του αυτοκινητου - και ολα τα πιστοποιητικα του. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από NTC Labs
maqqis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρόσεχε μην στο ξανασπασουν. Κυνηγαω φορτηγά με χαλικι
Nabuko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, maqqis είπε Το γνήσιο έχει συμμετοχή στην ασφαλιστικη εταιρια. ΔΕΝ γίνεται δωρεάν η αντικατάσταση. Στο δικό μου απλό συμβόλαιο με θραύση κρυστάλλων έπρεπε να δώσω αλλά 150 ευρω απαλλαγή. Νομίζω ότι η απαλλαγή είναι για όταν θες να πας σε δικής σου επιλογής μαγαζί. Εγώ πήγα σε μαγαζί που συνεργάζεται η ασφαλιστική και μου έβαλε παρμπρίζ ίδιο σαν αυτό που είχα, απλά χωρίς να έχει πάνω το σήμα της bmw. Ήταν όμως κατασκευασμένο από την εταιρία που προμηθεύει παρμπρίζ για τη bmw. 7 χρόνια και ακόμα είναι σαν καινούριο.
maqqis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Νομίζω ότι η απαλλαγή είναι για όταν θες να πας σε δικής σου επιλογής μαγαζί. Εγώ πήγα σε μαγαζί που συνεργάζεται η ασφαλιστική και μου έβαλε παρμπρίζ ίδιο σαν αυτό που είχα, απλά χωρίς να έχει πάνω το σήμα της bmw. Ήταν όμως κατασκευασμένο από την εταιρία που προμηθεύει παρμπρίζ για τη bmw. 7 χρόνια και ακόμα είναι σαν καινούριο. Σε συνεργαζόμενο πήγα και εγώ . Ζήτησαν επιπλέον χρήματα για το γνήσιο. 1
NTC Labs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Nabuko είπε Νομίζω ότι η απαλλαγή είναι για όταν θες να πας σε δικής σου επιλογής μαγαζί. Εγώ πήγα σε μαγαζί που συνεργάζεται η ασφαλιστική και μου έβαλε παρμπρίζ ίδιο σαν αυτό που είχα, απλά χωρίς να έχει πάνω το σήμα της bmw. Ήταν όμως κατασκευασμένο από την εταιρία που προμηθεύει παρμπρίζ για τη bmw. 7 χρόνια και ακόμα είναι σαν καινούριο. χρησιμοποιουνται και οι 2 οροι αναλογα την ασφαλιστικη , στο δικο μου εχω 60€ απαλλαγη σε "κρυσταλλο αντιπροσωπειας" Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από NTC Labs 1
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Mε χαρτί τι βαζουν και τι είναι η ολα γυφτικα αρκει να κανουν την αντικατασταση ? Αυτοι μπορει να λενε οτι εβαλαν το ακριβοτερο .....Αμα η χρήση των υαλοκαθαριστήρων αφήνει χαρακιές δε πλησιαζεις σε αυτο το "συνεργαζομενο" και τους κράζεις γιατί είναι και θέμα ασφάλειας θα σε σκοτώσει κάποια στιγμή Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από Mhlogiatros
NTC Labs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε Mε χαρτί τι βαζουν και τι είναι η ολα γυφτικα αρκει να κανουν την αντικατασταση ? Αυτοι μπορει να λενε οτι εβαλαν το ακριβοτερο ..... πιστεψε με δεν μπορει το δικο σου να γραφει Pilkington και να σου βαλουν σαν ΟΕΜ την πολωνικη αρλουμπα glaspo εκτος και αν ρητα ζητησες οχι ΟΕΜ. Δεν τους συμφερει γτ μπορεις να τους μαμησεις τα πρεκια. Τουλαχιστον τα μεγαλα ονοματα στη τοποθετηση δεν θα ρισκαρουν το ονομα τους. Για αυτο πληρωνεις την απαλλαγη σου και πας κατευθειαν αντιπροσωπεια και τελος η υποθεση. Αντιπροσωπεια ετσι και σου κανουν μια μαιμουδια επικοινωνια με την μαμα να γινουν και ρομπα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από NTC Labs
achilles_g_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, triple_sec είπε καλή ερώτηση, δεν ξέρω τι έκανε ο προηγούμενος και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω εγώ για να μην το φθείρω. βγάλε μια φωτογραφία τα γράμματα που υπάρχουν, αν και νομίζω ότι έχει αντικατασταθεί.
theopan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, maqqis είπε Ο μονόδρομος είναι συμμετοχή από τη τσέπη μας, και τοποθέτηση γνήσιου ανταλλακτικού? Για καινούργια αυτοκίνητα τουλάχιστον (της τελευταίας 5ετίας) αυτό είναι μονόδρομος. Ο λόγος είναι η κάμερα των ADAS που έχουν πίσω από το παρμπρίζ η οποία ακόμα κι αν καταφέρει να λειτουργήσει σωστά στο "ιμιτασιόν" τις περισσότερες φορές δεν είναι σε θέση να καλιμπράρει ο ανεξάρτητος "τζαμάς" (γιατί δεν έχει τα κατάλληλα μηχανήματα) ή ακόμα κι αν μπορεί θα το χρεώσει εξτρά (κανένα 250άρι+) και το ποσό συνήθως από όσο ξέρω δεν καλύπτεται από τις ασφαλιστικές. Οπότε πας αντιπροσωπία, πληρώνεις την όποια απαλλαγή σου ζητάει η ασφαλιστική σου και βάζεις γνήσιο με τις όποιες εργασίες επιπλέον απαιτούνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα