Προς το περιεχόμενο

13 ευρώ ελάχιστη ανανέωση στην καρτοκινητή - Παράπονο προς το Insomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, rafinos είπε

Αλάνια πάντως σε τηλέφωνο για προσφορά που μου έκαναν είπαν ότι θα ανέβει και άλλο η κάρτα. 

Πάντα έτσι λένε για να σε κάνουν να το δεχτείς το συμβόλαιο πιο εύκολα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα,

γνωριζουμε ποιο προγραμμα/εταιρια/καρτοκινητο είναι το οικονομικοτερο απλα για να διατηρησω σε εναν αριθμο τις εισερχομενες κλησεις; ΠΧ ανανεωση 8€ καθε 4 μηνες ή κατι αντιστοιχο;

8 ώρες πριν, Jason13 είπε

Καλησπέρα,

γνωριζουμε ποιο προγραμμα/εταιρια/καρτοκινητο είναι το οικονομικοτερο απλα για να διατηρησω σε εναν αριθμο τις εισερχομενες κλησεις; ΠΧ ανανεωση 8€ καθε 4 μηνες ή κατι αντιστοιχο;

Vodafone cu με cashback κάθε 2 μήνες 

• Like 1

8 ώρες πριν, Arkin είπε

Κόπηκε το cashback σήμερα σε όλες τις συνδέσεις. 

Από 9/12 καταργείται δυστυχώς και μέχρι 24/11, μπορεί κάποιος να εξαργυρώσει χρηματικό υπόλοιπο. 

52037618_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.875e42f8589dc33d0a2ae48b4aa331df.jpg

• Like 1

Στις 31/10/2024 στις 12:29 ΜΜ, Jason13 είπε

Καλησπέρα,

Δεν ειμαι ειδικός στο θέμα αλλά επειδή ειχα ακριβώς την ιδια απορία βρηκα την λύση κατα τύχη. Τον Απρίλιο έφυγα απο την Cosmote και πήγα στη Nova στο Free2go, δεν εχω δώσει ουτε ένα ευρώ στην Nova (πηγα σε καταστημα και μου δωσαν την sim ) και εχω κανονικά το κινητο να δεχετε κλησεις και sms. Θα πρεπει εντος 12 μηνου να κανω μια ανανέωση 13 ευρώ αλλιως μπλοκάρουν τις εισερχόμενες.

• Like 1

1 λεπτό πριν, geo9419 είπε

Δεν ειμαι ειδικός στο θέμα αλλά επειδή ειχα ακριβώς την ιδια απορία βρηκα την λύση κατα τύχη. Τον Απρίλιο έφυγα απο την Cosmote και πήγα στη Nova στο Free2go, δεν εχω δώσει ουτε ένα ευρώ στην Nova (πηγα σε καταστημα και μου δωσαν την sim ) και εχω κανονικά το κινητο να δεχετε κλησεις και sms. Θα πρεπει εντος 12 μηνου να κανω μια ανανέωση 13 ευρώ αλλιως μπλοκάρουν τις εισερχόμενες.

Δεν στις κόβουν στο τρίμηνο τις εισερχόμενες όπως οι άλλοι παροχοι? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...