Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, -yorgi- είπε

Για μένα η παράνοια (πέρα από τις διαρκείς αυξήσεις) ξεκίνησε όταν με 'υποχρέωσαν' να τρέχω στον Γερμανό κάθε φορά για να κάνω την ανανέωση με 'μόλις' 8€, αντί να την κάνω μόνος μου ονλάιν.

Επιστροφή σε άλλες εποχές δηλαδή. 'Όποιος δεν έχει μυαλό (aka ο πελάτης) έχει πόδια'. 

Θυμάμαι παλιά που για χρόνια είχα συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο & αν δεν έκανα εξερχόμενες κλπ δεν πλήρωνα. Κάποια στιγμή, επειδή προφανώς δεν τους άρεσε που ήμουν 'τζαμπατζής', άρχισαν να με χρεώνουν όλο & περισσότερα (πάγια), επομένως αναγκάστηκα να επιστρέψω στην κάρτα & έβαλα frog (φυσικά χρεώθηκα & την αλλαγή).

Αναμένω με τη νέα εξέλιξη τις αντιδράσεις των υπολοίπων του 'καρτέλ'. Λογικά θα 'ευθυγραμμιστούν'.

Αν γνωρίζει/μάθει κάποιος ας μας ενημερώσει, ώστε να ξέρουμε αν έχει νόημα να αλλάξουμε εταιρεία ή όχι.

Σε 3ις, 4ις μήνες το πολύ θα ισχύουν τα ίδια. 

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/2/2025 στις 8:22 ΠΜ, -yorgi- είπε

με 'υποχρέωσαν' να τρέχω στον Γερμανό κάθε φορά για να κάνω την ανανέωση με 'μόλις' 8€, αντί να την κάνω μόνος μου ονλάιν.

Επιστροφή σε άλλες εποχές δηλαδή. 'Όποιος δεν έχει μυαλό (aka ο πελάτης) έχει πόδια'. 

Αυτο προφανως ειναι για να σε βαλουν μεσα στο καταστημα, με την προοπτικη να ψωνισεις ενδεχομενως και κατι, ή να σου κανουν ψηστηρι να γυρισεις σε συμβολαιο.

Δημοσ.
14 hours ago, spooker said:

φεύγω και εγώ για Q μετά από αυτά τα καραγκιοζλίκια που έκανε η vodafone cu πρόσφατα.

H q αυτο που ειχε καποτε και μου αρεσε ηταν οτι μεχρι 12 μηνες χωρις ανανεωση δεχομουν κλησεις κανονικα. δεν ξερω αν το εχει αλλαξει πλεον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...