zoranb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, NikosKallithea said: Και εμεις σε αυτο σου απανταμε αλλα κωφεύεις Δεν κωφεύω. Εσύ πού είδες μια τέτοια απάντηση; Τί εννοείς μηνιάτικα; Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από zoranb
kamst Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Στις 19/11/2023 στις 9:28 ΜΜ, zoranb είπε Πώς θα επιλέξει κάποιος τον κατάλληλο λογιστή για να τον έχει σαν σύμβουλο για να ανοίξει επαγγελματικό γραφείο; Πρέπει να έχει εμπειρία ο λογιστής αυτός με άνοιγμα βιβλίων εταιρίας κλπ ή ο οποιοσδήποτε λογιστής μπορεί να του κάνει την ίδια δουλειά; Καλησπέρα ,λοιπον είχα την ίδια αρκριβως απορια μεχρι να βρω τον δικο μου λογιστη ο οπόιος με κατεθυνει και με την ιδρύση εταιρίων διότι παιζει ρολο προφανώς η εμπειρια του λογιστή. Αν θες στειλε μου προσωπικο να σου πω ακριβώς τι εκανα. 1
manosbr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Ενδεικτικά τι αμοιβη πληρώνετε στο λογιστή για ατομική επιχείρηση . εμένα μου είπε 130€ το μηνα. Που κινείται η Άγορα ; Είναι καλή τιμή; 1 1
archer100 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 On 19/11/2023 at 21:28, zoranb said: Πώς θα επιλέξει κάποιος τον κατάλληλο λογιστή για να τον έχει σαν σύμβουλο για να ανοίξει επαγγελματικό γραφείο; Πρέπει να έχει εμπειρία ο λογιστής αυτός με άνοιγμα βιβλίων εταιρίας κλπ ή ο οποιοσδήποτε λογιστής μπορεί να του κάνει την ίδια δουλειά; Google και διαλεγεις καποιον με πολλα και καλα αστερακια και κριτικες Δοκιμασμενο...
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 15 minutes ago, manosbr said: Ενδεικτικά τι αμοιβη πληρώνετε στο λογιστή για ατομική επιχείρηση . εμένα μου είπε 130€ το μηνα. Που κινείται η Άγορα ; Είναι καλή τιμή; Το "ατομική επιχείρηση" δεν λέει και πολλά, δεν εξηγείς ούτε τον αντικείμενο εργασιών της επιχείρησης, ούτε τον όγκο της δουλειάς (πχ άλλο να κόβεις 2-3 παραστατικά το μήνα και άλλο 20 την ημέρα), ούτε ποια ακριβώς καθήκοντα θα έχει.
manosbr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Ομόρρυθμη εταιρεια με απλογραφικά βιβλία . Ο όγκος της δουλειάς δεν θα γίνεται από το λογιστή , , τα παραστατικά θα τα κόβω εγώ με το etimologio (ελεύθερος επαγγελματίας που θα παρέχω υπηρεσίες σε ιδιώτες _~ 50 αποδειξεισ Το μήνα και 3 τιμολόγια το μήνα σε εταιρείες ) . τα έξοδα του τα δίνω με τα τιμολόγια
vasilllis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, manosbr είπε Ενδεικτικά τι αμοιβη πληρώνετε στο λογιστή για ατομική επιχείρηση . εμένα μου είπε 130€ το μηνα. Που κινείται η Άγορα ; Είναι καλή τιμή; Aλλαζει η τιμή αν έχεις υπαλλήλους ,γιατί θέλει/ήθελε μηνιαίες δηλώσεις κλπ.Εμενα σε ατομική χωρίς υπάλληλο παίρνει 100/τρίμηνο.Ηλεκτρονικα τιμολόγια και 10-20 τιμολόγια εξόδων τον μήνα.
manosbr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Ναι αλλά άλλο ατομική επιχείρηση πιστεύω και άλλο ομόρρυθμη εταιρία που αποτελείται από 2 εταίρους 50-50%.
manosbr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Κάποιος άλλος που έχει να μας πει την δικιά του εμπειρία ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα