Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, NikosKallithea said:

Και εμεις σε αυτο σου απανταμε αλλα κωφεύεις

Δεν κωφεύω. Εσύ πού είδες μια τέτοια απάντηση;
Τί εννοείς μηνιάτικα;

Επεξ/σία από zoranb
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/11/2023 στις 9:28 ΜΜ, zoranb είπε

Πώς θα επιλέξει κάποιος τον κατάλληλο λογιστή για να τον έχει σαν σύμβουλο για να ανοίξει επαγγελματικό γραφείο;

Πρέπει να έχει εμπειρία ο λογιστής αυτός με άνοιγμα βιβλίων εταιρίας κλπ ή ο οποιοσδήποτε λογιστής μπορεί να του κάνει την ίδια δουλειά;

Καλησπέρα  ,λοιπον είχα την ίδια αρκριβως απορια μεχρι να βρω τον δικο μου λογιστη ο οπόιος με κατεθυνει και με την ιδρύση εταιρίων διότι παιζει ρολο προφανώς η εμπειρια του λογιστή. Αν θες στειλε μου προσωπικο να σου πω ακριβώς τι εκανα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδεικτικά τι αμοιβη πληρώνετε στο λογιστή για ατομική επιχείρηση .

εμένα μου είπε  130€ το μηνα. 
Που  κινείται η Άγορα ; Είναι καλή τιμή;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
On 19/11/2023 at 21:28, zoranb said:

Πώς θα επιλέξει κάποιος τον κατάλληλο λογιστή για να τον έχει σαν σύμβουλο για να ανοίξει επαγγελματικό γραφείο;

Πρέπει να έχει εμπειρία ο λογιστής αυτός με άνοιγμα βιβλίων εταιρίας κλπ ή ο οποιοσδήποτε λογιστής μπορεί να του κάνει την ίδια δουλειά;

Google και διαλεγεις καποιον με πολλα και καλα αστερακια και κριτικες

Δοκιμασμενο...

Δημοσ.
15 minutes ago, manosbr said:

Το "ατομική επιχείρηση" δεν λέει και πολλά, δεν εξηγείς ούτε τον αντικείμενο εργασιών της επιχείρησης, ούτε τον όγκο της δουλειάς (πχ άλλο να κόβεις 2-3 παραστατικά το μήνα και άλλο 20 την ημέρα), ούτε ποια ακριβώς καθήκοντα θα έχει.

Δημοσ.

Ομόρρυθμη εταιρεια με απλογραφικά βιβλία . Ο όγκος της δουλειάς δεν θα γίνεται από το λογιστή , , τα παραστατικά θα τα κόβω  εγώ με το etimologio (ελεύθερος επαγγελματίας που θα παρέχω υπηρεσίες σε ιδιώτες _~ 50 αποδειξεισ Το μήνα και 3 τιμολόγια το μήνα σε εταιρείες ) .

τα έξοδα του τα δίνω με τα τιμολόγια 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosbr είπε

Aλλαζει η τιμή αν έχεις υπαλλήλους ,γιατί θέλει/ήθελε μηνιαίες δηλώσεις κλπ.Εμενα σε ατομική χωρίς υπάλληλο παίρνει 100/τρίμηνο.Ηλεκτρονικα τιμολόγια και 10-20 τιμολόγια εξόδων τον μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...