imr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 9 minutes ago, hln3 said: Στέλνουν άλλο από την αποθήκη από οτι κατάλαβα, και εμένα δεν μου το έδιναν χθες επειδή είχε πληρωθεί ήδη Το έβαλα μπρος τώρα, κάτι βαρύ δεν έτρεξα αλλά μου φαίνεται μια χαρά. Καλή ποιότητα κατασκευής, ικανοποιητική φωτεινότητα, καθαρός ήχος, γρήγορος επεξεργαστής. το πληκτρολογιο πως σου φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finarfin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ηρθε . Το κοιταω απο κατω και δεν εχω τοσο μικρο κατσαβιδι στη δουλεια. Θα πρεπει να ξεβιδωσω και κατω απο το factory sealed sticker? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από Finarfin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, imr είπε το πληκτρολογιο πως σου φαινεται? Έχει μόνο αγγλικά γράμματα πάνω στα πλήκτρα τυπωμένα, δεν έχει Numpad αλλά έχει pgdn pgup keys Τα πλήκτρα έχουν φωτισμό, γρήγορή απόκριση, πατιούνται εύκολα, δεν είναι στοιβαγμένα Το τρακπαντ θέλει λίγο παραπάνω δύναμη από όσο θα περίμενα για να πατηθεί αριστερό/δεξί κλικ αλλά γενικά σιχαίνομαι τα τρακπαντ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από hln3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, hln3 είπε Έχει μόνο αγγλικά γράμματα πάνω στα πλήκτρα τυπωμένα, δεν έχει Numpad αλλά έχει pgdn pgup keys Τα πλήκτρα έχουν φωτισμό, γρήγορή απόκριση, πατιούνται εύκολα, δεν είναι στοιβαγμένα Το τρακπαντ θέλει λίγο παραπάνω δύναμη από όσο θα περίμενα για να πατηθεί αριστερό/δεξί κλικ αλλά γενικά σιχαίνομαι τα τρακπαντ Για δούλεψε το λίγο να μας πεις εντυπώσεις, από ταχύτητα, θερμοκρασίες και γενικότερα ποιότητα κατασκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, sopas είπε Για δούλεψε το λίγο να μας πεις εντυπώσεις, από ταχύτητα, θερμοκρασίες και γενικότερα ποιότητα κατασκευής. Δεν διαπίστωσα κάποιο throttle λόγω thermals σε unigine superposition 720p - η gpu στο 100% τραβάει λίγο παραπάνω από 41w, το cpu το είδα να τραβάει λίγο πάνω από 30 watt Ζεσταίνεται εξωτερικά αλλά ο ανεμιστήρας είναι λογικά επίπεδα θορύβου κατάσταση, αν παίζεις θα τον καλύπτει ο ήχος από το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, hln3 είπε Δεν διαπίστωσα κάποιο throttle λόγω thermals σε unigine superposition 720p - η gpu στο 100% τραβάει λίγο παραπάνω από 41w, το cpu το είδα να τραβάει λίγο πάνω από 30 watt Ζεσταίνεται εξωτερικά αλλά ο ανεμιστήρας είναι λογικά επίπεδα θορύβου κατάσταση, αν παίζεις θα τον καλύπτει ο ήχος από το game. Ωραία. Είναι τόσο πλαστικότητα όσο λένε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Ναι ειναι το απολυτως φθηνοτερο κινεζοπλαστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ναι ειναι το απολυτως φθηνοτερο κινεζοπλαστικο Χαχα. Κατάλαβα. Αν δεν έχει όμως θέματα είναι καλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finarfin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Η μπαταρία που δε βγαίνει και τα clicks του touch pad εμένα δε μου αρέσουν μονο . Οποτε αν ξερει κανένας σωστή χρήση για να ζήσει η μπαταρία ας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Σωστή χρήση γίνεται αν πας στις ρυθμίσεις της MSI και επιλέξεις να φορτίζει τη μπαταρία όταν πέσει κάτω από 50%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sopas είπε Σωστή χρήση γίνεται αν πας στις ρυθμίσεις της MSI και επιλέξεις να φορτίζει τη μπαταρία όταν πέσει κάτω από 50%. Που ακριβως το βρηκες αυτο; Δεν το εχω ψαξει πολυ ακομα. Touchpad πολυ μετριο. Το κλικ ειναι λιγο σαν να εχει ελατηριο απο κατω. Σαν επιφανεια ετσι κι ετσι. Ειναι μονο για αναγκη. Το πληκτρολογιο ειναι μετριο και αυτο. Τιποτα ουαου αλλα οχι και τερμα χαλια. Η οθονη ικανοποιητικη. Δεν την εβγαλα στον ηλιο να την δοκιμασω και ουτε προκειται. hwinfo που αφησα ανοιχτο να βλεπω θερμοκρασιες, σε φορτιο ο επεξεργαστης, φτανει περιπου τα ~52W και οταν τα πιασει, δουλευει 96+ θερμοκρασια. Αυριο θα το ζορισω σωστα ομως, σημερα απλα Windows update κτλ εκανα. Θα τρεξω και μερικα 3D να δω τι παιζει με θερμοκρασιες και καταναλωσεις. Ποιοτητα πλαστικων τιποτα ιδιαιτερο. Οπως ολα τα λαπτοπ των 500€. Το μονο που δεν μου αρεσε σιγουρα, οι γωνιες στο αλουμινιο γυρω γυρω ειναι λιγο κοφτερες και ενοχλουν οταν περναει το χερι απο εκει. Ο φωτισμος στο πληκτρολογιο αψογος. Ηχος πολυ καλυτερος απο αντιστοιχα λαπτοπ στην ιδια τιμη (600€) Απο ταχυτητα σουπερ ειναι. Δεν βλεπω διαφορα σε browsing και ανοιγμα Windows, προγραμματων και γενικα daily tasks σε σχεση με ενα αλλο λαπτοπ που εχω με i7 13650HX - 32GB RAM - KC3000 NVME. Αυριο θα πεσει ξηλωμα, αλλαγη παστας παντου με ΜΧ-6, εξτρα 8GB RAM για να γινει και dual channel και αλλαγη στον NVME με εναν μεγαλυτερο και λιγο ταχυτερο. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από Shadowjump 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Που ακριβως το βρηκες αυτο; Δεν το εχω ψαξει πολυ ακομα. Touchpad πολυ μετριο. Το κλικ ειναι λιγο σαν να εχει ελατηριο απο κατω. Σαν επιφανεια ετσι κι ετσι. Ειναι μονο για αναγκη. Το πληκτρολογιο ειναι μετριο και αυτο. Τιποτα ουαου αλλα οχι και τερμα χαλια. Η οθονη ικανοποιητικη. Δεν την εβγαλα στον ηλιο να την δοκιμασω και ουτε προκειται. hwinfo που αφησα ανοιχτο να βλεπω θερμοκρασιες, σε φορτιο ο επεξεργαστης, φτανει περιπου τα ~52W και οταν τα πιασει, δουλευει 96+ θερμοκρασια. Αυριο θα το ζορισω σωστα ομως, σημερα απλα Windows update κτλ εκανα. Θα τρεξω και μερικα 3D να δω τι παιζει με θερμοκρασιες και καταναλωσεις. Ποιοτητα πλαστικων τιποτα ιδιαιτερο. Οπως ολα τα λαπτοπ των 500€. Το μονο που δεν μου αρεσε σιγουρα, οι γωνιες στο αλουμινιο γυρω γυρω ειναι λιγο κοφτερες και ενοχλουν οταν περναει το χερι απο εκει. Ο φωτισμος στο πληκτρολογιο αψογος. Ηχος πολυ καλυτερος απο αντιστοιχα λαπτοπ στην ιδια τιμη (600€) Απο ταχυτητα σουπερ ειναι. Δεν βλεπω διαφορα σε browsing και ανοιγμα Windows, προγραμματων και γενικα daily tasks σε σχεση με ενα αλλο λαπτοπ που εχω με i7 13650HX - 32GB RAM - KC3000 NVME. Αυριο θα πεσει ξηλωμα, αλλαγη παστας παντου με ΜΧ-6, εξτρα 8GB RAM για να γινει και dual channel και αλλαγη στον NVME με εναν μεγαλυτερο και λιγο ταχυτερο. Στο MSI APP που έχει ήδη εγκατεστημένο. Η αλλαγή πάστας δεν αναιρεί την εγγύηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Αυριο θα πεσει ξηλωμα, αλλαγη παστας παντου με ΜΧ-6, εξτρα 8GB RAM για να γινει και dual channel και αλλαγη στον NVME με εναν μεγαλυτερο και λιγο ταχυτερο. Για τους τολμηρούς να πω ότι με υγρό μέταλλο θα πέσουν οι θερμοκρασίες στους 80-85C (και κόντα στους 70C για τη gpu), θα εξαφανιστεί το throttling και θα μειωθεί ο θόρυβος. Επίσης, δε θα χρειάζεται βάση. Το είχα κάνει σε φθηνό Victus με 5600H που πήρα πέρυσι BF, το οποίο τελικά πούλησα γιατί ακυρώθηκε το ταξίδι για το οποίο το χρειαζόμουν. Ακόμα τρένο πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν σκοπεύω να βάλω loquid metal. Πολύ ρίσκο για μικρό όφελος. Η γυναίκα μου θα το έχει για photoshop, autocad και SketchUp. Renders θα γίνονται σε άλλο PC. Gaming τίποτα. Ίσως σε 3 χρόνια που θα γίνει 6 η μικρή. Θεωρητικά αναιρεί την εγγύηση αλλά θα δω πως θα το παρακαμψω. Λογικά θα βγαίνει εύκολα το αυτοκόλλητακι. 😛 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από Shadowjump Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Shadowjump είπε Δεν σκοπεύω να βάλω loquid metal. Πολύ ρίσκο για μικρό όφελος. Η γυναίκα μου θα το έχει για photoshop, autocad και SketchUp. Renders θα γίνονται σε άλλο PC. Gaming τίποτα. Ίσως σε 3 χρόνια που θα γίνει 6 η μικρή. Θεωρητικά αναιρεί την εγγύηση αλλά θα δω πως θα το παρακαμψω. Λογικά θα βγαίνει εύκολα το αυτοκόλλητακι. 😛 Διάβαζα ότι η MSI δεν ακυρώνει την εγγύηση για αλλαγή RAM ή SSD. Έχει το αυτοκόλλητο μόνο και μόνο για υπενθύμιση να προσέχεις μη χαλάσεις κάτι ανοίγοντας το λάπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα