Finarfin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Tι ραμ παιρνει να το κανω 16ρι? Δε ξερω απο λαπτοπ https://www.skroutz.gr/s/11913166/Mushkin-Essential-8GB-DDR4-RAM-me-Tachytita-2400-gia-Laptop-MES4S240HF8G.html ισως? εχει 1 η 2 απο μονο του αν ξερει κανενας να πει Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από Finarfin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 29 minutes ago, Finarfin said: Tι ραμ παιρνει να το κανω 16ρι? Δε ξερω απο λαπτοπ https://www.skroutz.gr/s/11913166/Mushkin-Essential-8GB-DDR4-RAM-me-Tachytita-2400-gia-Laptop-MES4S240HF8G.html ισως? εχει 1 η 2 απο μονο του αν ξερει κανενας να πει 3200αρες λεει οτι παιρνει. Αυτη που λινκαρες ειναι 2400αρα. Λογικα εχει μια μεσα , αλλα το λεω με επιφυλαξη. Ανοιξε το και δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finarfin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, mphxths said: 3200αρες λεει οτι παιρνει. Αυτη που λινκαρες ειναι 2400αρα. Λογικα εχει μια μεσα , αλλα το λεω με επιφυλαξη. Ανοιξε το και δες ok, αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Finarfin είπε ok, αυριο Και πες μας να ξέρουμε και εμείς τι να πάρουμε για 16. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Εγω παντως το εχω παραγγειλει για αυριο αλλα σκεφτομαι να το επιστρεψω κατευθειαν Πιο πολυ με προβληματιζει η ποιοτητα κατασκευης και το πληκτρολογιο του που ειναι με μαλακα πληκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, imr είπε Εγω παντως το εχω παραγγειλει για αυριο αλλα σκεφτομαι να το επιστρεψω κατευθειαν Πιο πολυ με προβληματιζει η ποιοτητα κατασκευης και το πληκτρολογιο του που ειναι με μαλακα πληκτρα. Έχει στο Πλαίσιο να το δεις πάντως. Είναι λίγο ψεύτικο αλλά όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Just now, sopas said: Έχει στο Πλαίσιο να το δεις πάντως. Είναι λίγο ψεύτικο αλλά όμορφο. Το ειχα δει πριν λιγο καιρο. Ενω απο χαρακτηριστικα με υπερκαλυπτει το μονο που σκεφτομαι ειναι το πληκτρολογιο, οτι για ολοημερη δουλεια δεν θα με βολεψει Απο την αλλη για 450 ευρω δεν υπαρχει κατι καλυτερο, και μαλλον θα μεινω με το yoga που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, imr είπε Το ειχα δει πριν λιγο καιρο. Ενω απο χαρακτηριστικα με υπερκαλυπτει το μονο που σκεφτομαι ειναι το πληκτρολογιο, οτι για ολοημερη δουλεια δεν θα με βολεψει Απο την αλλη για 450 ευρω δεν υπαρχει κατι καλυτερο, και μαλλον θα μεινω με το yoga που εχω Κοίτα για ολοήμερη εργασία θα σε κουράσει και η οθόνη νομίζω. Θες κάτι μεγαλύτερο. Πάντως για επιδόσεις λογικά θα είναι αρκετά καλό. Ο 11400Η είναι πολύ δυνατός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 5 minutes ago, sopas said: Κοίτα για ολοήμερη εργασία θα σε κουράσει και η οθόνη νομίζω. Θες κάτι μεγαλύτερο. Πάντως για επιδόσεις λογικά θα είναι αρκετά καλό. Ο 11400Η είναι πολύ δυνατός. Ναι το ξέρω. Καλά για δουλειά θα το βάζω και σε εξωτερική, το έξτρα πληκτρολόγιο θα ήθελα να αποφύγω. Έχω καλομάθει και με το yoga που είχε τρομερο πκηκτρολογιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, imr είπε Ναι το ξέρω. Καλά για δουλειά θα το βάζω και σε εξωτερική, το έξτρα πληκτρολόγιο θα ήθελα να αποφύγω. Έχω καλομάθει και με το yoga που είχε τρομερο πκηκτρολογιο Ε ναι μετά δεν είναι λάπτοπ. Παραφορτωνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Παρελαβε κανενας να μας πει εντυπωσεις? Εγω παιρνω το απογευμα αλλα ακομα σκεφτομαι αν θα ανοιξω το κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, imr είπε Παρελαβε κανενας να μας πει εντυπωσεις? Εγω παιρνω το απογευμα αλλα ακομα σκεφτομαι αν θα ανοιξω το κουτι Εγώ για κάποιο λόγο, παρόλο που το πλαίσιο δείχνει διαθεσιμότητα στο κατάστημα Ηρακλείου μου έρχεται αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 8 minutes ago, sopas said: Εγώ για κάποιο λόγο, παρόλο που το πλαίσιο δείχνει διαθεσιμότητα στο κατάστημα Ηρακλείου μου έρχεται αύριο. Μήπως είχες δηλώσει παραλαβή την Τετάρτη στην παραγγελία? Μπορείς να τους πάρεις μήπως έχει φτάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, imr είπε Μήπως είχες δηλώσει παραλαβή την Τετάρτη στην παραγγελία? Μπορείς να τους πάρεις μήπως έχει φτάσει Θα πάω από κει το πρωί να το πάρω και θα σας πω εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, sopas είπε Εγώ για κάποιο λόγο, παρόλο που το πλαίσιο δείχνει διαθεσιμότητα στο κατάστημα Ηρακλείου μου έρχεται αύριο. Στέλνουν άλλο από την αποθήκη από οτι κατάλαβα, και εμένα δεν μου το έδιναν χθες επειδή είχε πληρωθεί ήδη 1 ώρα πριν, imr είπε Παρελαβε κανενας να μας πει εντυπωσεις? Εγω παιρνω το απογευμα αλλα ακομα σκεφτομαι αν θα ανοιξω το κουτι Το έβαλα μπρος τώρα, κάτι βαρύ δεν έτρεξα αλλά μου φαίνεται μια χαρά. Καλή ποιότητα κατασκευής, ικανοποιητική φωτεινότητα, καθαρός ήχος, γρήγορος επεξεργαστής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα