imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το λαπτοπ του τιτλου στο πλαισιο στα 450 μέχρι τις 12 Δεν ειναι κατι τρομερο απο specs, αλλα σε αυτην την τιμη δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να πλησιαζει σε επιδοσεις https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/msi-thin-gf63-11sc-laptop-15-6-ips-core-i5-11400h-8-gb-256-gb-gtx-1650-max-q-4-gb-windows-11-home-_4199545 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από imr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Να βάζετε και ενα λινκ παιδιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 8 minutes ago, manthos_27 said: Να βάζετε και ενα λινκ παιδιά Ισχυει το εκανα edit 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά το έχει κανείς? Διαβάζω ανάμεικτα πράγματα. Καλές επιδόσεις για τη τιμή του, αλλά πολλά θέματα με τη ποιότητα κατασκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, sopas είπε Παιδιά το έχει κανείς? Διαβάζω ανάμεικτα πράγματα. Καλές επιδόσεις για τη τιμή του, αλλά πολλά θέματα με τη ποιότητα κατασκευής. Εγώ πάντως τι τσίμπησα για την ανήψια μου γιατί σε σχέση με τις οικονομικές σειρές της HP και Lenovo είναι σαφώς καλύτερο και έχει και κάρτα γραφικών ανεξάρτητη https://www.amazon.com/MSI-GF63-Thin-11SC-693-i5-11400H/dp/B0BMWGFWNX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Αν παιρνει αλλη μια ram 8gb δε μας νιαζει τόσο η ποιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, Mhlogiatros said: Αν παιρνει αλλη μια ram 8gb δε μας νιαζει τόσο η ποιότητα Παίρνει ναι 36 minutes ago, sopas said: Παιδιά το έχει κανείς? Διαβάζω ανάμεικτα πράγματα. Καλές επιδόσεις για τη τιμή του, αλλά πολλά θέματα με τη ποιότητα κατασκευής. Στα 450 δεν υπάρχει κάτι με high power cpu και dedicated cpu. Η ποιότητα είναι χαμηλή αλλά θεωρείται το πιο φτηνο gaming στα 600 ευρώ. Στα 450, το θεωρώ ευκαιρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, imr είπε Παίρνει ναι Στα 450 δεν υπάρχει κάτι με high power cpu και dedicated cpu. Η ποιότητα είναι χαμηλή αλλά θεωρείται το πιο φτηνο gaming στα 600 ευρώ. Στα 450, το θεωρώ ευκαιρια Έχω παραγγείλει αυτό από το e-shop: LAPTOP ASUS VIVOBOOK X1702ZA-AU511W 17.3'' FHD INTEL CORE I5-1235U 8GB 512GB WIN11 HOME Θα προτιμούσατε το MSI? Έχω απαλλαγή ΦΠΑ. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από sopas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criskar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Το Asus έχει 17αρα οθόνη και ποιοτικότερη κατασκευή. Κατά τα άλλα το MSI υπερτερεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, sopas said: Έχω παραγγείλει αυτό από το e-shop: LAPTOP ASUS VIVOBOOK X1702ZA-AU511W 17.3'' FHD INTEL CORE I5-1235U 8GB 512GB WIN11 HOME Θα προτιμούσατε το MSI? Έχω απαλλαγή ΦΠΑ. Είναι αρκετά διαφορετικά. Για καθημερινή χρήση ίσως καλύτερα το ASUS αλλά δεν έχει κάρτα γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, criskar είπε Το Asus έχει 17αρα οθόνη και ποιοτικότερη κατασκευή. Κατά τα άλλα το MSI υπερτερεί. Το ήθελα κυρίως για δουλειές γραφείου αλλά με ενοχλεί ιδιαίτερα ότι η ραμ πάει μέχρι 12. 3 λεπτά πριν, imr είπε Είναι αρκετά διαφορετικά. Για καθημερινή χρήση ίσως καλύτερα το ASUS αλλά δεν έχει κάρτα γραφικών Από υποστήριξη, δεν είναι καλύτερο το Πλαίσιο όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Αναμεσα σε Πλαισιο και Asus, θα ελεγα Πλαισιο. Τσιμπησα και εγω ενα MSI. Θα αντικαταστησω ενα Acer 17.3 με i5 8250U. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criskar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, sopas είπε Το ήθελα κυρίως για δουλειές γραφείου αλλά με ενοχλεί ιδιαίτερα ότι η ραμ πάει μέχρι 12. Από υποστήριξη, δεν είναι καλύτερο το Πλαίσιο όμως? Επειδή το θες για δουλειές γραφείου το MSI δεν έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο..είναι όμως φωτιζόμενο Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από criskar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, criskar είπε Επειδή το θες για δουλειές γραφείου τι MSI δεν έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο..είναι όμως φωτιζόμενο Δε χρειάζομαι αριθμητικό. Μάλλον θα το τσιμπήσω και γω. Είναι και -40€ κάτω. 4 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Αναμεσα σε Πλαισιο και Asus, θα ελεγα Πλαισιο. Τσιμπησα και εγω ενα MSI. Θα αντικαταστησω ενα Acer 17.3 με i5 8250U. Αυτό νομίζω και γω. Μπορώ να του κάνω και μια επέκταση εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, sopas said: Δε χρειάζομαι αριθμητικό. Μάλλον θα το τσιμπήσω και γω. Είναι και -40€ κάτω. Αυτό νομίζω και γω. Μπορώ να του κάνω και μια επέκταση εγγύησης. Ναι γλυτώνεις και το φπα και έχει και επέκταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα