gtk1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα, Πριν λίγες μέρες η 47'' LG μου, εμφάνισε μια καθετη γραμμή. Προχθές οι γραμμες έγιναν 2! Επειδή την έχω τουλάχιστον 7 χρόνια κ απο όσο έχω διαβάσει το πρόβλημα με τις γραμμές δεν επιδιορθώνεται μόνιμα, ψαχνω νέα τηλεόραση. Γλυκοκοιτάζω αυτην https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/280302-tv-led-55-samsung-qe55q70ca που είναι κ μέσα στο budget μου (800 ευρώ max). Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη? Φαντάζομαι θα θεωρείται μεγάλη αναβάθμιση από αυτή που έχω (47LB650V-ZN)? Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως την άποψη των guru της τηλεόρασης!☺️ Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη. ΥΓ: η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ταινίες κ τηλεοπτικά προγράμματα κ ελάχιστα έως καθόλου για παιχνιδομηχανή.
Dennis077 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν θες ρίξε μια ματιά και στην qe55Q80c που είναι το επόμενο μοντέλο και λίγο καλύτερο σε χαρακτηριστικά. Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να δεις και περσινά μοντέλα αν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από Dennis077
gtk1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Στις 20/11/2023 στις 12:46 ΜΜ, Dennis077 είπε Αν θες ρίξε μια ματιά και στην qe55Q80c που είναι το επόμενο μοντέλο και λίγο καλύτερο σε χαρακτηριστικά. Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να δεις και περσινά μοντέλα αν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα. Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα