DRIFT_KING Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Σε νέα γραμμή 50mbps πρόγραμμα fiber της nova έχω πρόβλημα σύνδεσης μέσω wifi στο ps4,δεν βολεύει καλωδιο και θα ηθελα να το αποφυγω για τώρα.Ενω στον υπολογιστή έχω 46mbps download και 4.5 upload όπως και στο κινητό μου το ίδιο,στο ps4 έχει 1.1 με 2.6mbps λήψη με αποτέλεσμα να μην ανοίγει καν εφαρμογές YouTube,twitch κλπ. και να αποσυνδέεται. Αν συνδέσω το ps4 μέσω hotspot από το κινητό συνδεδεμένο στο δίκτυο της nova έχω 30.3mpbs download και 3 upload στο ps4.Πως εξηγείται; πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ!
DRIFT_KING Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Έχει κανείς καμια ιδέα;Δοκίμασα διάφορα που βλέπω στο ιντερνετ όπως να βάλω dns,να ανοίξω ports στο router κλπ.Δούλεψε μόνο όταν έκανα αρχικοποίηση της κονσόλας αλλά μονο για λίγο με φουλ ταχύτητα,μετά πάλι τα ίδια,αποσυνδέσεις και δεν συνδεόταν με τίποτα με wifi. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με cosmote adsl 24mbps 2 μήνες σε άλλο σπίτι.Μπορεί να φταίει το router ή γενικά η nova ή καθαρά είναι το ps4;Με το κινητό και το desktop δεν έχω προβλήματα.Είμαι στην αρχή του συμβολαίου οπότε μπορώ να κάνω υπαναχώρηση,υπάρχει νόημα να το κάνω αυτό δλδ να πάω σε cosmote;υπάρχει περίπτωση να παίζει πρόβλημα που είναι 50mbps αντι 24 που χρησιμοποιούσα πριν;Ο τεχνικός που έκανε τη σύνδεση μου είπε ότι και αυτό η nova στην περιοχή σε γραμμή cosmote πατάει. Λύνεται το θέμα αν κάνω hotspot από το κινητό στο δίκτυο αλλά δεν είναι λύση για συνέχεια.
Λύση filip123go Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δοκίμασες να συνδεθείς σε 5ghz δίκτυο; (η το ανάποδο ,αν είσαι συνδεδεμένος σε 5ghz , να πας σε 2.4). Επίσης, σιγουρέψου πώς το ps4 δεν κατεβάζει κάτι στο background όταν κάνεις το speed test. 1
Ntinaras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Στις 19/11/2023 στις 7:57 ΜΜ, DRIFT_KING είπε Καλησπέρα, Σε νέα γραμμή 50mbps πρόγραμμα fiber της nova έχω πρόβλημα σύνδεσης μέσω wifi στο ps4,δεν βολεύει καλωδιο και θα ηθελα να το αποφυγω για τώρα.Ενω στον υπολογιστή έχω 46mbps download και 4.5 upload όπως και στο κινητό μου το ίδιο,στο ps4 έχει 1.1 με 2.6mbps λήψη με αποτέλεσμα να μην ανοίγει καν εφαρμογές YouTube,twitch κλπ. και να αποσυνδέεται. Αν συνδέσω το ps4 μέσω hotspot από το κινητό συνδεδεμένο στο δίκτυο της nova έχω 30.3mpbs download και 3 upload στο ps4.Πως εξηγείται; πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ! To ps4 ειναι κοντα στο ρουτερ? Αρχικα δοκιμασε και με καλωδιο και δες. 1
DRIFT_KING Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε To ps4 ειναι κοντα στο ρουτερ? Αρχικα δοκιμασε και με καλωδιο και δες. Είναι περίπου 3 μέτρα απόσταση αλλά αντίθετα και δεν βολεύει καλώδιο και δεν έχω ούτε για δοκιμή αυτή τη στιγμή αλλά θα πάρω και θα δοκιμάσω. 4 ώρες πριν, filip123go είπε Δοκίμασες να συνδεθείς σε 5ghz δίκτυο; (η το ανάποδο ,αν είσαι συνδεδεμένος σε 5ghz , να πας σε 2.4). Επίσης, σιγουρέψου πώς το ps4 δεν κατεβάζει κάτι στο background όταν κάνεις το speed test. Φίλε με έσωσες! Απενεργοποίησα το 5G και άφησα μόνο το 2.4 και λύθηκε το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πώς εξηγείται όμως;δεν αναγνωρίζει το πρωτόκολλο 5G το wifi του ps4; γιατί εκεί ήταν συνδεδεμένο. 1
Ntinaras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, DRIFT_KING είπε Είναι περίπου 3 μέτρα απόσταση αλλά αντίθετα και δεν βολεύει καλώδιο και δεν έχω ούτε για δοκιμή αυτή τη στιγμή αλλά θα πάρω και θα δοκιμάσω. Φίλε με έσωσες! Απενεργοποίησα το 5G και άφησα μόνο το 2.4 και λύθηκε το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πώς εξηγείται όμως;δεν αναγνωρίζει το πρωτόκολλο 5G το wifi του ps4; γιατί εκεί ήταν συνδεδεμένο. μαλλον ειχες παρεμβολες σε καποιο καναλι.
Billator Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, DRIFT_KING είπε Πώς εξηγείται όμως;δεν αναγνωρίζει το πρωτόκολλο 5G το wifi του ps4; γιατί εκεί ήταν συνδεδεμένο. Κατέβασε την εφαρμογή wifi analyzer , πήγαινε δίπλα στο rooter και δες για τα 5Ghz οι άλλοι που λειτουργούν, και χρησιμοποίησε ένα Channel που δεν έχει παρεμβολές. Αν μιλάμε όμως για 3 μέτρα απόσταση με 2-3 τοίχους (ή δοκάρια) τότε φταίει αυτό και επειδή τα 2,4Ghz έχουν καλύτερη διείσδυση πηγαίνει καλύτερα. Γενικά εγώ προσπαθώ όλες τις συσκευές όπως τηλεόραση, laptop, desktop, κινητό, κονσόλες κλπ (ή ότι θέλει μεγαλύτερο bandwidth) όλα αυτά να κουμπώνουν πάντα στα 5Ghz και όλες οι smart IoT devices στα 2,4Ghz. Βέβαια στην 50άρα που έχεις δεν έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω χαμηλών ταχυτήτων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα