Dunyas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στο φορουμ. Ενδιαφέρομαι για αγορά νέας τηλεορασης. Διαθέσιμο ποσό: έως 1800€ Μεγεθος: 65" Χρήση: PS5, Netflix, Amazon Prime, Πειρατικό Remux Ιδιαίτερο χαρακτηστικό: OLED Κατάστημα: Από Γερμανία ή Αυστρία Έχω τις πολύ βασικές γνώσεις πάνω στο θέμα και θα ήθελα να αγοράσω την πρώτη μου OLED, οπότε θέλω τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι την LG C37LA στα 1659€ από gamingoase.de, αξίζει ή να κοιτάξω κάτι άλλο. Ευχαριστώ 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση HALF EVIL Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Στις 19/11/2023 στις 7:16 ΜΜ, Dunyas είπε Καλησπέρα στο φορουμ. Ενδιαφέρομαι για αγορά νέας τηλεορασης. Διαθέσιμο ποσό: έως 1800€ Μεγεθος: 65" Χρήση: PS5, Netflix, Amazon Prime, Πειρατικό Remux Ιδιαίτερο χαρακτηστικό: OLED Κατάστημα: Από Γερμανία ή Αυστρία Έχω τις πολύ βασικές γνώσεις πάνω στο θέμα και θα ήθελα να αγοράσω την πρώτη μου OLED, οπότε θέλω τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι την LG C37LA στα 1659€ από gamingoase.de, αξίζει ή να κοιτάξω κάτι άλλο. Ευχαριστώ 😀 Η C3 είναι πολύ καλή OLED. Τώρα για τιμές τι να σου πούμε αφού κοιτάς στο εξωτερικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dunyas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 On 20/11/2023 at 19:57, HALF EVIL said: Τώρα για τιμές τι να σου πούμε αφού κοιτάς στο εξωτερικό. Δεν έχεις και άδικο, ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά την αγόρασα χτες! Eίδα το Openheimer σε Remux, δεν εχω εμπειρία από OLED αλλά θα δηλώσω εντυπωσιασμένος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Η καλύτερη εικόνα που μπορείς να έχεις από τηλεόραση. Ψάξε λίγο στο YT για σωστές ρυθμίσεις και καλορίζικη. Κάθε 4 ώρες λειτουργίας να την κλείνεις για δέκα λεπτά για να κάνει το περιβόητο pixel refresh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα