korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, filipprin είπε Λες να του κανει μήνυση ο ενοικιαστης ο οποιος παρανομος εχει μετατρεψει το σπιτι σε κοινόβιο πιθανων λαθρομεταναστων. λαθρομετανάστες δεν ξέρει αν είναι και πρέπει και να αποδειχτεί πρώτα οτι δεν πληρώνουν ενοίκιο και οτι δεν τους φιλοξενεί προσωρινά .
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Chris2756 είπε με ποιου καταγγελια και με ποια κατηγορια? Αυτοι που μενουν τωρα εκει δεν εχουν ενοικιαστηριο στο ονομα τους. Με τον Ινδό στην Γερμανία έχεις μιλήσει;
kalmik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Όσον αφορά την εθνικότητα Iνδός ας έχει ο νηματοθέτης επιφυλάξεις. Oι πακιστανοί συνήθως λένε ότι είναι Ινδοί, ίσως γιατί πολλοί πατριώτες τους έχουν βγάλει κακό όνομα. Στην Ελλάδα υπάρχει ένας πραγματικός Ινδός για εκατό Πακιστανούς.
Skrobo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, filipprin said: Λες να του κανει μήνυση ο ενοικιαστης ο οποιος παρανομος εχει μετατρεψει το σπιτι σε κοινόβιο πιθανων λαθρομεταναστων.Θα ειχε μεγαλη πλακα. ΔΕΝ μιλαμε για μια κλασικη περιπτωση εξωσης ενός νομοταγη ενοικιαστη οπου φυσικα εκει παμε πρωτα με το νομο. ΕΣΥ έκανες μήνυση για να μπεις σε ένα άδειο σπίτι. Στον TS λες ότι δεν χρειάζεται καν μήνυση για να μπει σε ένα σπίτι που ζουν άτομα. Την βλέπεις την ειρωνία; Για το δεύτερο μισό, απάντησα ήδη. Για να βγαλεις κάποιον από οίκημα, η νόμιμη πράξη είναι η έξωση. Το αν ο άλλος είναι παράνομος δεν σου δίνει δικαίωμα να πάρεις τον νόμο στα χέρια σου. Σου έδωσα το παράδειγμα που η "έξωση express" απαιτεί να υπάρχει συμβόλαιο. Αυτό είναι σε διαφοροποίηση με την κανονική έξωση, που δεν είναι "express". Άρα, αν δεν έχεις συμβόλαιο, κανείς την κανονική διαδικασία. 2
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, kalmik είπε Όσον αφορά την εθνικότητα είναι εντελώς άσχετο , δε χρειάζεται ανάλυση .... Μόλις τώρα, Skrobo είπε Σου έδωσα το παράδειγμα που η "έξωση express" απαιτεί να υπάρχει συμβόλαιο. Αυτό είναι σε διαφοροποίηση με την κανονική έξωση, που δεν είναι "express". Άρα, αν δεν έχεις συμβόλαιο, κανείς την κανονική διαδικασία. όπως και την κανονική διαδικασία κάνει αν δίνει κανονικά τα νοίκια ο άλλος (που μόνο αν φεσώνει γίνεται η "express") 1
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Skrobo είπε Για το δεύτερο μισό, απάντησα ήδη. Για να βγαλεις κάποιον από οίκημα, η νόμιμη πράξη είναι η έξωση. Το αν ο άλλος είναι παράνομος δεν σου δίνει δικαίωμα να πάρεις τον νόμο στα χέρια σου. Ελπιζω να κατανοεις οτι ετσι και αυτοι οι δεκα αποφασισουν να κανουν καταλυψη εκει μεσα ο νόμος που με τοση ευλάβεια επικαλείσαι δεν προκειτε να τούς βγαλει ουτε σε 10 χρονια.Να μη σου πω οτι θα μαζευτούν καμια 50 Αλληλεγγυει να φωνάζουν απεξω. Ιστοριες για αγριους θα μου πεις αλλα οταν κανείς κουβεντα για την περιουσια του αλλου γραφείς οτι γουσταρεις μιας και αλλος θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα τελικα........ Νομιμα βγαινουν ΜΟΝΟ οσοι μενουν νομιμα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από filipprin
Skrobo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, filipprin said: Ελπιζω να κατανοεις οτι ετσι και αυτοι οι δεκα αποφασισουν να κανουν καταλυψη εκει μεσα ο νόμος που με τοση ευλάβεια επικαλείσαι δεν προκειτε να τούς βγαλει ουτε σε 10 χρονια.Να μη σου πω οτι θα μαζευτούν καμια 50 Αλληλεγγυει να φωνάζουν απεξω. Ιστοριες για αγριους θα μου πεις αλλα οταν κανείς κουβεντα για την περιουσια του αλλου γραφείς οτι γουσταρεις μιας και αλλος θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα τελικα........ Νομιμα βγαινουν ΜΟΝΟ οσοι μενουν νομιμα. Του γράφω το νόμιμο, σε αντίθεση με εσένα που του προτείνεις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ενέργειες, που μπορεί να του προκαλέσουν και νομικό πρόβλημα αλλά και πρακτικό: του λες να διώξει 10 άτομα εν μια νυκτί και να τα αποκόψει από την οποία περιουσία τους έχουν μέσα στο σπίτι. Πιστεύεις ότι δεν θα σπάσουν την πόρτα για να ξαναμπούν μέσα; Αν είναι εκεί ο TS πιστεύεις ότι δεν θα του κεράσουν και ένα χέρι ξύλο;
jimmy213 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, filipprin said: Νομιμα βγαινουν ΜΟΝΟ οσοι μενουν νομιμα. Τους άλλους τους πλακώνουμε στο ξύλο; 1
Chris2756 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Πρωτον οι Ινδοι ειναι Ινδοι απο Ινδια, και οχι Πακιστανοί. Εχω φωτοτυπιες ενοικιαστη και μπαμπα απο διαβατηρια, αδειες παραμονης, καρτες απο πρεσβυα, βεβαιωσεις απο εργασιας, αφου ξερουν και την θεα Καλλι με τα 6 χερια. Δευτερον στην αυλη μπορει να μπει καποιος, στο σπιτι με την καμια γιατι η πορτα ειναι μια ασηκωτη σιδερενια του 64, εχει κρυσταλλο που σπαει αλλα και καγγελα ιδια με του κελιου 33. Παραβιαση μονο με μπαζουκα γινεται. Το να τις αρπαξω ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο διοτι οσο καλοκαγαθοι και φιλησυχοι να δειχνουν, δεν πας αναμεσα σε ενα μπουλουκι απο δαυτους μονος σου, ουτε με αδεια χερια. Ειπαμε ναμαστε πολισμενοι σωστοι, νομοταγεις, φιλευπλαχοι πολιτες, αλλα οχι και λακαμαδες.
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 πραγματικά ότι να'ναι , γράψτα εξαρχής να μην ασχολούμαστε .... 1
Chris2756 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Κοιτα δεν θα κλαψουμε τωρα για ενα τετοιο θεμα. Κουβεντα κανουμε απλα και λιγη πλακιτσα δεν βπαφτει. Αν τοχεις δει δικαστης και δικηγορος το θεμα, ξερεις που μαζευονται ολοι αυτοι. Μην σε κραταμε 1
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Chris2756 είπε Κουβεντα κανουμε απλα και λιγη πλακιτσα δεν βπαφτει. η έννοια της πλακίτσας προφανώς είναι διαφορετική για σένα 1 λεπτό πριν, Chris2756 είπε Αν τοχεις δει δικαστης και δικηγορος το θεμα, ξερεις που μαζευονται ολοι αυτοι. Μην σε κραταμε δεν κατάλαβα που κολλά αυτό αλλά εννοείται την κάνω και μπαίνεις σε αγνόηση , καλή μόρφωση σου εύχομαι ... 1
greekfragma Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 3 minutes ago, Chris2756 said: Κοιτα δεν θα κλαψουμε τωρα για ενα τετοιο θεμα. Κουβεντα κανουμε απλα και λιγη πλακιτσα δεν βπαφτει. Αν τοχεις δει δικαστης και δικηγορος το θεμα, ξερεις που μαζευονται ολοι αυτοι. Μην σε κραταμε Στη θέση σου όχι πλακίτσα σε ένα θρεντ δε θα έκανα, αλλά δε θα έκλεινα μάτι μέχρι να τακτοποιήσω την πολύ μπερδεμένη και δυνητικά επικίνδυνη νομικά υπόθεση. Τα παιδιά σε ρώτησαν και δεν απαντάς. Επικοινωνία με τον Ινδό στη Γερμανία έκανες; Προφανώς δε λες οτι άνοιξες με κλειδί και μπήκες μέσα, αλλά άκουσες θορύβους ενώ ήξερες οτι λείπει και φοβήθηκες παραβίαση.
Chris2756 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Να απολογιθω Κε εισαγγελεα. Η πορτα της αυλης ειναι παντα ξεκλειδωτη γιατι υπαρχει κουτι με τους μετρητες ρευματος και πρεπει να μπαινει ο υπαλληλος της ΔΕΗ να καταγραφει. Οταν μπηκαμε για την διαροη, μαλλον ακουσαν αυτοι την φασαρια και βγηκαν δυο εξω. Μηλισαμε ανοικτη η πορτα μπηκα μεσα. Δεν μου απογορευσε κανεις την εισοδο. μαληστα με κερασαν και νερο. Κι ετσι ειδα τι γινοταν. Με τον ενοικιαστη του συμβολαιου δεν μηλισα, αλλα με τον μπαμπα του τηλεφωνικα. Προσεξε τωρα και βγαλε συμπερασμα. Λεω, ελα Ραμ (το ομομα του) τι γινεται ολα καλα, πηγαινεις να ποτισεις τα λουδουδια, τωρα που λειπει ο μικρος? Ναι ενταξει, λεει αυτος, εγω παει ποτισει καθαρισει, ολα ΟΚ. Μαληστα και τα παιδια που ειναι εκει, συγγενεις, φιλοι? Εγω δεν ξερει αλλα παιδια. Δωσε μου το τηλεφωνο του γιου σου βα τον ρωτισω κατι που θελω. Εγω μηλαει Πρινς (ο γιος του και ενοικιαστης) κι αυτο παρει τηλεφωνο εσενα. Ακομα περιμενω τηλεφωνο. Δεν εχω κι αδικο να κανω αυτες τις υποθεσεις, μπορει να μην συμβαινει τιποτα το σοβαρο, αλλα και πολλα μπορει. Για πειτε το πορισμα σας Κε εισαγγελεα χωρις να μας κουνατε το δακτυλο βεβαια 1 1
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jimmy213 είπε Τους άλλους τους πλακώνουμε στο ξύλο; Δεν ειπα να πλακωσουμε κανενα στο ξυλο.Αυτα τα λες εσυ.Να αλλαξει κλειδαρεια προτεινε ο ίδιος και εγω το επικρότησα ετσι ωστε να φυγουν οι παρανομα εισελθοντες στο διαμερισμα του και στη συνεχεια να κανονισει με τον παρανομουντα νοικάρη του απο θεση ισχύος και οχι με παρακαλια και δικηγορους. 2 ώρες πριν, Skrobo είπε Του γράφω το νόμιμο, σε αντίθεση με εσένα που του προτείνεις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ενέργειες, που μπορεί να του προκαλέσουν και νομικό πρόβλημα αλλά και πρακτικό Καλα κανεις και του λες το νόμιμο. ΕΓΩ του προτείνω το πρακτικο. Και ξαναρωταω λες αμα αλλαξει κλειδαρεια να του κανει μήνυση ο ινδος που του εχει κανει την ιδιοκτησια κοινοβοιο.Η δεν θα βρει μαρτυρες απο τούς γείτονες που βλεπουν την σαρα και την μαρα να μπαινοβγαίνει να το αποδείξει ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από filipprin
Προτεινόμενες αναρτήσεις