Skrobo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, filipprin said: Ειπωθηκε ξεκαθαρα.Σταματηστε τα παραμυθια.Αλλαζει κλειδαριά και μην τον ειδατε τον παναη.Ακομα και ο εκμισθωτής παράνομος ειναι.Αλλα τέλος παντων οταν γυρίσει απο γερμανια του δινει το καινουργιο κλειδι εφοσον τα βρουνε. Το αν έγινε παράνομη υπεκμισθωση και τα προβλήματα αυτής, είναι μέρος του αστικού δικαίου. Το άσυλο κατοικίας δύσκολο θέμα. Το city plaza από το 2016 μέχρι το 2019 ήταν σε κατάληψη. Λες να μην σκέφτηκε να πάει να "αλλάξει κλειδαριές";
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Το σκεφτηκε αλλα εκει δεν ηταν ινδοι .Βάραγαν τα παλικαρια και καιγανε...Αυτούς δεν τούς ακουμπας ευκολα.
Skrobo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 5 minutes ago, filipprin said: Το σκεφτηκε αλλα εκει δεν ηταν ινδοι .Βάραγαν τα παλικαρια και καιγανε...Αυτούς δεν τούς ακουμπας ευκολα. Ενώ αυτή δεν ήξερε παλικάρια να βαρανε για να φέρει να τους διώξει. Ειτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία έξωσης. Για αυτό πχ η "έξωση express" απαιτεί να έχεις ενεργό συμβόλαιο.
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Skrobo είπε Ενώ αυτή δεν ήξερε παλικάρια να βαρανε για να φέρει να τους διώξει. Πλακα κανει ετσι...... 26 λεπτά πριν, Skrobo είπε Ειτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία έξωσης. Για αυτό πχ η "έξωση express" απαιτεί να έχεις ενεργό συμβόλαιο. προφανως αλλα η συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι ζητημα εξωσης,αλλα πως θα ξεφωρτωθει τούς καταπατητές ανώδυνα.... Αντε και εκανε εξωση στον εκμισθωτή Εσυ απο που συμπεραίνεις οτι θα φυγουν και οι υπολοιποι.Το πιθανοτερο ειναι οτι το Ελληνικο κρατος δεν τους ξέρει καν. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από filipprin
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Αντε και εκανε εξωση στον εκμισθωτή Εσυ απο που συμπερρενεις οτι θα φυγουν και οι υπολοιποι. πάει και αστυνομία αν γίνει έξωση
Skrobo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, filipprin said: Πλακα κανει ετσι...... προφανως αλλα η συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι ζητημα εξωσης,αλλα πως θα ξεφωρτωθει τούς καταπατητές ανώδυνα.... Αντε και εκανε εξωση στον εκμισθωτή Εσυ απο που συμπερρενεις οτι θα φυγουν και οι υπολοιποι. Η διαδικασία για να διώξεις άτομα που ΔΕΝ είναι εκμισθωτές, είναι η έξωση.
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, korakios είπε πάει και αστυνομία αν γίνει έξωση Εμενα παντως οταν την χρειάστηκα δεν ηρθε κανενας.Και εμμέσως πλην σαφώς μου ειπαν να το ανοιξω μόνος μου.Ενοικιαστής με συμβολαιο ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ που ειχε τρεις μηνες να δωσει σημεια ζωης .Οταν το ανοιξα τελικα ειχε παρει ολα τα επιπλα και την τηλεωραση μεχρι και τα ντουλαπια της κουζινας για να τα παει στο καινουργιο σπιτι στην πατριδα του μαλλον γιατι στην Ελλαδα δεν τον βρηκαν.Τζαμπα τα λεφτα της μυνησης.Αυτα πριν καμια 10 χρονια.Ο νομος φυσικα και πρεπει να ακολουθητε αλλα δεν εχει παντα το θεμιτο αποτελεσμα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από filipprin
kalmik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1. Kαι στο τελευταίο τυποποιημένο συμβόλαιο "από το περίπτερο" υπάρχει όρος απαγόρευσης υπενοικίασης. 2. Αυτό διότι η σύμβαση εκμίσθωσης είναι προσωπική και για την κατάρτισή της ο ιδιοκτήτης λαβαίνει υπόψη τα στοιχεία ταυτότητας, επαγγέλματος, οικογενειακής κατάστασης κλπ. του ενοικιαστή που τον κάνουν ή όχι αξιόπιστο. 3. Σε μια πολυκατοικία οι άλλοι ένοικοι δεν χρωστούν τίποτε να αντιμετωπίζουν την μετατροπή διαμερίσματος σε "ξενώνα" όπου διαμένουν υ περάριθμοι προκαλώντας φθορές, αυξημένη κατανάλωση ηλεκτρικού για το ασανσέρ κλπ. 4. Συνήθως και στον κανονισμό πολυκατοικίας αναφέρονται τέτοιοι περιορισμοί 5. Εφ όσον ισχύει κάτι τέτοιο (όρος απαγόρευσης υπενοικίασης στο συμφωνητικό μίσθωσης) υπάρχει ισχυρός λόγος λύσης της σύμβασης με υπαιτιότητα του ενοικιαστή (εκμισθωτή) και άμεση έξωση. 2
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, kalmik είπε 5. Εφ όσον ισχύει κάτι τέτοιο (όρος απαγόρευσης υπενοικίασης στο συμφωνητικό μίσθωσης) υπάρχει ισχυρός λόγος λύσης της σύμβασης με υπαιτιότητα του ενοικιαστή (εκμισθωτή) και άμεση έξωση. το άμεση είναι σχετικό 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Και εμμέσως πλην σαφώς μου ειπαν να το ανοιξω μόνος μου. ποιος σου είπε ? αυτό έχει σημασία
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ασφαλεια της περιοχής που μενω.Κατι φατσες με σορτσακια παντοφλα και μαλι ραστα.Σε αλλη παρομοια περιπτωση μιας και το σπιτι μεχρι να το αναλαβω εγω το διαχειριζοταν ο πεθερος μου απο το νησι και ειχε πλουσια προ -ιστορεια, εριξε νερο κατω απο την εξώπορτα και πηγε στην αστυνομια λεγοντας οτι το σπιτι πλημμύρισε και τοτε ηρθε μαζι αστυνομικος με τα χιλια ζορια .Φυσικα οταν ανοίχτηκε ηταν παλι άδειο με φεσια απο δεη και κοινοχρηστα απιστευτα.....Αυτός χωρίς συμβολαιο Πριν 10-12 χρονια αυτα.... Εγω δεν χρειαστηκε να βγαλω κανενα εξω.Φευγαν μονοι τους.Το διαμερισμα δεν μπορουσα να ανοιξω........ Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από filipprin
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, filipprin είπε Ασφαλεια της περιοχής που μενω. αν πήρες το οκ και γραπτώς , πάσο
Skrobo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, korakios said: αν πήρες το οκ και γραπτώς , πάσο Ούτε προφορικά δεν το πήρε. Αφού γράφει "μου είπαν εμμέσως πλην σαφώς". Και αναφέρει ότι έκανε και μήνυση, για να μπει στο άδειο σπίτι. Αλλά στην περίπτωση του TS, με σπίτι που μένουν άτομα πιστεύει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν απλά πας και αλλάξεις κλειδαριές μόνος σου. 1
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 ΟΥΤΕ ΚΑΝ.Απλα μου ειπαν οτι δεν ειναι δουλεια του και οτι εφοσον υπαρχει μαζι ο ιδιοκτητης με συμβολαιο μαζι να βρω ενα κλειδαρα και να το ανοιξω.Και οτι φυσικα αν υπαρχει καποιος μεσα κυνδυνευω με μυνηση.......... Εγω δεν χρειαστηκε να βγαλω κανενα εξω.Φευγαν μονοι τους.Το διαμερισμα δεν μπορουσα να ανοιξω........
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Και οτι φυσικα αν υπαρχει καποιος μεσα κυνδυνευω με μυνηση.......... τότε πως και προτείνεις στον TS να πάει να αλλάξει κλειδαριές ???
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Skrobo είπε . Αλλά στην περίπτωση του TS, με σπίτι που μένουν άτομα πιστεύει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν απλά πας και αλλάξεις κλειδαριές μόνος σου. Λες να του κανει μήνυση ο ενοικιαστης ο οποιος παρανομος εχει μετατρεψει το σπιτι σε κοινόβιο πιθανων λαθρομεταναστων.Θα ειχε μεγαλη πλακα. ΔΕΝ μιλαμε για μια κλασικη περιπτωση εξωσης ενός νομοταγη ενοικιαστη οπου φυσικα εκει παμε πρωτα με το νομο. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από filipprin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις