korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Chris2756 είπε Παιδια, αν θελω να τους πεταξω εξω, μπορω μεσα σε 10 λεπτα. Παω ενα πρωι που λειπουν ολοι, με εναν κλειδαρα, αλλαζω τις κλειδιαριες και τους αφηνω να ψαχνονται. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι, αλλα ειπαμε να μην φτασουμε στα ακρα. Καταλαβαινω, για να ειναι 10-15 ατομα ο ενας πανω στον αλλο, δεν τους τρεχουν τα λεφτα απο τα πατζακια, αλλα να μην βρω και τον μπελα μου, για χαρη τους πας και αυτόφορο άνετα 3
Chris2756 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε πας και αυτόφορο άνετα με ποιου καταγγελια και με ποια κατηγορια? Αυτοι που μενουν τωρα εκει δεν εχουν ενοικιαστηριο στο ονομα τους.
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Chris2756 είπε Αυτοι που μενουν τωρα εκει δεν εχουν ενοικιαστηριο στο ονομα τους. λογικά θα ειδοποιήσουν τον χρήστη του ακινήτου που δεν είσαι εσύ 1 λεπτό πριν, Chris2756 είπε με ποιου καταγγελια με καταγγελία του νόμιμου (μέχρι να είναι παράνομος) χρήστη του ακινήτου 1 λεπτό πριν, Chris2756 είπε και με ποια κατηγορια? διάρρηξη _______________________ ρώτα έναν δικηγόρο πρώτα πριν κάνεις εν θερμό κινήσεις 1
fmarkos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Chris2756 είπε με ποιου καταγγελια και με ποια κατηγορια? Αυτοι που μενουν τωρα εκει δεν εχουν ενοικιαστηριο στο ονομα τους. Θα μπλέξεις αν κάνεις κάτι τέτοιο. Η σωστή διαδικασία είναι να κάνεις υπομονή μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, όταν αυτό συμβεί να μην το ανανεώσεις και να ζητήσεις τα κλειδιά αφού τον ενημερώσεις ένα εξάμηνο πριν την λήξη, για να είσαι καλυμμένος. Μην του κάνεις αναφορά για το τι είδες και ξέρεις, απλά πες του ότι θες το ακίνητο. Αν γίνει καμιά στραβή με τις αρχές, δεν ξέρεις και δεν άκουσες τίποτα. 1 1
Chris2756 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε λογικά θα ειδοποιήσουν τον χρήστη του ακινήτου που δεν είσαι εσύ με καταγγελία του νόμιμου (μέχρι να είναι παράνομος) χρήστη του ακινήτου διάρρηξη _______________________ ρώτα έναν δικηγόρο πρώτα πριν κάνεις εν θερμό κινήσεις Πως θα αποδειξουν αυτοι οτι ειναι νομιμοι ενοικιαστες, χωρις ενοικιαστηριο συμβολαιο? Και βεβαια δικηγορο, πριν απο οποιαδηποτε κινηση. Να ξεκαθαρισω, δεν θελω να τους διωξω αν δεν εχω εγω προβλημα. Δεν πα να μενουν και 45. Εξαλλου το ενοικιο μου το περνω καθε μηνα. Μπελαδες και τρεξιματα δεν θελω
fmarkos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Chris2756 είπε Πως θα αποδειξουν αυτοι οτι ειναι νομιμοι ενοικιαστες, χωρις ενοικιαστηριο συμβολαιο? Και βεβαια δικηγορο, πριν απο οποιαδηποτε κινηση. Να ξεκαθαρισω, δεν θελω να τους διωξω αν δεν εχω εγω προβλημα. Δεν πα να μενουν και 45. Εξαλλου το ενοικιο μου το περνω καθε μηνα. Μπελαδες και τρεξιματα δεν θελω Η λογική λέει, έχεις συμβόλαιο αρά δεν είσαι εσύ υπεύθυνος αλλά ο ενοικιαστής. Εσύ θα μπορούσες να μην είχες παει καν από εκεί και να νόμιζες τώρα ότι το σπίτι είναι άδειο. Αλλά επειδή οι νόμοι πολλές φορές μαλώνουν με την λογική καλό είναι να ρωτήσεις έναν δικηγόρο. Αν δεν ξέρεις κάποιον, μπορώ να σου συστήσω κανά δυο τρεις τέσσερις. 1
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Chris2756 είπε Πως θα αποδειξουν αυτοι οτι ειναι νομιμοι ενοικιαστες, χωρις ενοικιαστηριο συμβολαιο? και που ξέρεις οτι δε θα σε κυνηγά αυτός που το νοίκιασες ? επίσης δεν ξέρεις αν έχουν συμβόλαιο με τον άλλον αυτοί που μένουν τώρα 33 λεπτά πριν, Chris2756 είπε Και βεβαια δικηγορο, πριν απο οποιαδηποτε κινηση. θα σε κατατοπίσει ελπίζω 33 λεπτά πριν, Chris2756 είπε Δεν πα να μενουν και 45. Εξαλλου το ενοικιο μου το περνω καθε μηνα. Μπελαδες και τρεξιματα δεν θελω για να μην έχεις τότε φρόντισε να υπάρχει αποδεικτικό οτι τον ενημέρωσες και λοιπές κινήσεις ωστέ αν είναι παράνομοι όσοι μένουν θα έχουν να κάνουν με τον άλλον και όχι με σένα Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από korakios 1
Chris2756 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, fmarkos είπε Αν γίνει καμιά στραβή με τις αρχές, δεν ξέρεις και δεν άκουσες τίποτα. ΑΥΤΟ ακριβως θελω να ρωτισω τον δικηγορο. Σηγουρα δεν ειδα δεν ακουσα, αλλα το δεχεται αυτο η αστυνομια η θα μου πει... "για περνα κι εσυ απο τον παγκο" ?
Skrobo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 13 minutes ago, Chris2756 said: ΑΥΤΟ ακριβως θελω να ρωτισω τον δικηγορο. Σηγουρα δεν ειδα δεν ακουσα, αλλα το δεχεται αυτο η αστυνομια η θα μου πει... "για περνα κι εσυ απο τον παγκο" ? Θα σου πει να περάσεις, γιατί πάντα ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Εδώ να πω ότι και παράνομοι καταληψίες να είναι στο σπίτι σου, έχουν περιορισμένα προνόμια αφού κατοικούν εκει. Δεν μπορείς απλά να τους πετάξεις έξω όποτε θες.
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Σοβαρά έχουν και προνόμια ? Ε αστους εκεί για πάντα να δουμε τι θα παραλάβεις στο τέλος
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, korakios είπε επίσης δεν ξέρεις αν έχουν συμβόλαιο με τον άλλον αυτοί που μένουν τώρα 8 ώρες πριν, Chris2756 είπε Αναφερεται επισης οτι απαγορευεται η επενοικιαση. 4
Chris2756 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Χα χα! αυτο μου ελειπε, "κερατας και ζημειωμενος και τα δυο ταχ' ο καημενος"
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε 8 ώρες πριν, Chris2756 είπε Αναφερεται επισης οτι απαγορευεται η επενοικιαση. Ειπωθηκε ξεκαθαρα.Σταματηστε τα παραμυθια.Αλλαζει κλειδαριά και μην τον ειδατε τον παναη.Ακομα και ο εκμισθωτής παράνομος ειναι.Αλλα τέλος παντων οταν γυρίσει απο γερμανια του δινει το καινουργιο κλειδι εφοσον τα βρουνε. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από filipprin
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, filipprin είπε Ειπωθηκε ξεκαθαρα.Σταματηστε τα παραμυθια.Αλλαζει κλειδαραι και μην τον ειδατε τον παναη.Ακομα και ο εκμισθωτής παράνομος ειναι. το παράνομος θα το κρίνουν οι αρχές , μέχρι τότε αν κάνει καμια χαζομάρα τον τρέχει ο ενοικιαστής για διάρρηξη , ζημιές κτλ
filipprin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, korakios είπε το παράνομος θα το κρίνουν οι αρχές οι αρχες ουτε καν θα ανακατευτούν.Να σου πω εγω δικια μου περιπτωση. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από filipprin
Προτεινόμενες αναρτήσεις