kardasis1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα έχω ένα εξωτερικό δίσκο με πολλά αρχεία και φωτογραφίες μέσα … αγόρασα καινούργιο λαπτοπ χωρίς windows κ έτσι κατέβασα από την Microsoft το tool win 10 και από ότι κατάλαβα το πέρασα πάνω από τα αρχεία μου … τώρα ο δίσκος δείχνει ότι είναι μόνο 32gb και δεν έχει πουθενά τα αρχεία μου… τι μπορώ να κάνω για να τα επαναφέρω … κατέβασα ένα πρόγραμμα και είδα ότι κάπου είναι κρυμμένα τα αρχεία .. από το disk management πάλι λέει 32gb και πουθενά το 1 Terra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ. Είμαι η μόνη σου ελπίδα να πάρεις έστω κάποια από τα αρχεία που έχασες. Δωρεάν. Πάρε με τηλέφωνο να περάσεις από εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kardasis1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, snbblp είπε ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ. Είμαι η μόνη σου ελπίδα να πάρεις έστω κάποια από τα αρχεία που έχασες. Δωρεάν. Πάρε με τηλέφωνο να περάσεις από εδώ. καλημερα , μπορω να εχω το τηλεφωνο σου ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 On 20/11/2023 at 12:36, kardasis1 said: καλημερα , μπορω να εχω το τηλεφωνο σου ? PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MANOLIS66 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα σας. Εχω κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα.Μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.runtime.org/data-recovery-software.htm kai ό,τι είπε ο Καρντάσης , ΔΕΝ χρησιμοποιείς το δίσκο, ΜΗΝ γράψεις και άλλα πάνω από αυτά που ξέσκισες Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 20/11/2023 στις 9:33 ΠΜ, snbblp είπε ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ. Είμαι η μόνη σου ελπίδα να πάρεις έστω κάποια από τα αρχεία που έχασες. Δωρεάν. Πάρε με τηλέφωνο να περάσεις από εδώ. Κάτι σαν τις τρεις εντολές (αντί για δέκα 😅). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα