Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα άριστο κινητό nord 3 16/256  2 μηνών ..και μου λένε ανταλλαγή με Motorola edge 40 8/256 έκδοση από το first one αγορασμενο Γλυφάδα+200€ να δώσει αυτός..Αξίζει λέτε να το κάνω;Τι χάνω; τι κερδίζω;Και η μοτορολα έχει εγγύηση Ελλάδα έτσι;Ξέρω χάνω σε ραμ και επεξεργαστη και μπαταρία σωστά; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
2 hours ago, kp1 said:

Ξέρω χάνω σε ραμ και επεξεργαστη και μπαταρία σωστά;

Ακριβως αυτα , τα οποια υπο συνθηκες μπορει και να μην φανουν στην χρηση. Σε ολα τα υπολοιπα (καμερες , refresh rate οθονης , φορτιση , +ασυρματη φορτιση , αδιαβροχοποιηση , κλπ) , τουλαχιστον στα χαρτια , ειναι ανωτερο το motorola. Με ποια λογικη δινει και 200 ευρω επιπλεον αυτος ? 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ακριβως αυτα , τα οποια υπο συνθηκες μπορει και να μην φανουν στην χρηση. Σε ολα τα υπολοιπα (καμερες , refresh rate οθονης , φορτιση , +ασυρματη φορτιση , αδιαβροχοποιηση , κλπ) , τουλαχιστον στα χαρτια , ειναι ανωτερο το motorola. Με ποια λογικη δινει και 200 ευρω επιπλεον αυτος ? 

Φόρτιση όχι έχει πιο γρήγορα το nord 3 και καλύτερη μπαταρία.Δεν ξέρω ίσως θέλει καλύτερο επεξεργαστή για games..είναι ενός μήνα το κινητό του θα το τσεκαρω φυσικά...Η μοτορολα έχει Ελλάδα αντιπροσωπεία σωστά;

Δημοσ.
2 hours ago, kp1 said:

Φόρτιση όχι έχει πιο γρήγορα το nord 3 και καλύτερη μπαταρία

Nαι σωστα , αλλα οπως ειπα υπο συνθηκες επεξεργαστης , ραμ και μπαταρια ισως να μην φαινονται στην πραξη , αναλογα βεβαια και πως τα διαχειριζεται το λογισμικο.
Για αντιπροσωπεια , δεν ξερω στα σιγουρα , αλλα βλεπω αυτο και καπου πηρε το ματι μου οτι ασχολειται και η Arvato με Motorola. Aν σκεφτεσαι σοβαρα να το παρεις , ριξε ενα τηλεφωνο στην Motorola Greece και ρωτα τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, mphxths είπε

Nαι σωστα , αλλα οπως ειπα υπο συνθηκες επεξεργαστης , ραμ και μπαταρια ισως να μην φαινονται στην πραξη , αναλογα βεβαια και πως τα διαχειριζεται το λογισμικο.
Για αντιπροσωπεια , δεν ξερω στα σιγουρα , αλλα βλεπω αυτο και καπου πηρε το ματι μου οτι ασχολειται και η Arvato με Motorola. Aν σκεφτεσαι σοβαρα να το παρεις , ριξε ενα τηλεφωνο στην Motorola Greece και ρωτα τους.

Η Arvato έχει κλείσει εδώ και χρόνια.

Η επίσημη αντιπροσωπεία τις Motorola είναι η Procordia

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...