Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ρωτησα voda. ειναι μονο για να μπορεις να μπεις να το φορτισεις τα 200 mb. δεν μπορει να φορτισει απο κινητο πχ.

το δευτερο με το 1ευρω δεν το καταλαβα. τι εννοεις?

κοσμοτε ρωτησα για καρτοκινητο που εχω δεν δινει δευτερη σιμ.

Μια χαρά καταναλώνονται τα 200ΜΒ για σερφάρισμα.Το έχω κάνει πολλές φορές με τα παλιά πακέτα, με το πακέτο με τα 200GB δεν τα καταναλώνει.Ανανεώνονται κάθε μήνα.

Δεν χρειάζεσαι ΜΒ για να περάσεις πακέτο.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μια χαρά καταναλώνονται τα 200ΜΒ για σερφάρισμα.Το έχω κάνει πολλές φορές με τα παλιά πακέτα, με το πακέτο με τα 200GB δεν τα καταναλώνει.Ανανεώνονται κάθε μήνα.

λες να μπορω να τα χρησιμοποιω δηλαδη κανονικα? λογικα 200μβ θα φτάσουν για να κάνω μονο κοντρολ τις συσκευες. παθητικα δεν νομιζω να τρωει τιποτα ενα smart hub. δεν το ξερω κιολας αλλα ποσα δεδομενα να στέλνει? πανω απο 50gb το μηνα?!?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

λες να μπορω να τα χρησιμοποιω δηλαδη κανονικα? λογικα 200μβ θα φτάσουν για να κάνω μονο κοντρολ τις συσκευες. παθητικα δεν νομιζω να τρωει τιποτα ενα smart hub. δεν το ξερω κιολας αλλα ποσα δεδομενα να στέλνει? πανω απο 50gb το μηνα?!?

το έχω στο  mifi και με αυτό είναι η εμπειρία μου.

Με τα πακέτα των 10 και 40GB το καταναλώνει πρώτα και μετά πάει στο πακέτο.Με των 200GB δεν το καταναλώνει.Οταν μου τελείωσε το πακέτο και δεν το είχα πάρει χαμπάρι το κατανάλωσε και αυτό.

Για να βάλεις πακέτο δεν χρειάζεσαι ΜΒ,μπαίνεις στην σελίδα και περνάς πακέτο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/11/2023 στις 5:16 ΠΜ, papoys1 είπε

Άσε την τεχνολογία και πάρε μία ξυλοσομπα να δεις την υγεια σου.Ειχα ακριβώς το ίδιο θέμα στο εξοχικό σε αρκετά μεγαλύτερο χώρο με συμβατικό τζάκι. Πήγαινα Σαββατοκύριακο με μισή καρδιά αν είχε κρύο.Κρίμα στα ξύλα που εκαιγα ζέστη μόνο γύρω από αυτό το άλλο σπίτι ψυγείο. Πήρα την ξυλόσομπα και σώθηκα. Την ανάβω και και μέσα σε λίγα λεπτά καταλαβαίνω ζέστη.Μπορείς και πέλετ αλλα ξεφεύγει στη τιμή.

Είμαι δίπλα στη θάλασσα πήγα Σαββατοκύριακο αέρας 8-9-10 μποφόρ κρύο υγρασία φουλ. Την άναψα και μεσα στο σπίτι με το κοντομάνικο.Έχω πάρει σαν αυτή με φούρνο πάνω έψησα τους μεζέδες μου τα σουβλάκια μου τις πιπεριές μου τέλεια. Πέραν των άλλων η ξυλόσομπα τραβάει  την υγρασία και στεγνωνει το χώρο. Για τα δωμάτια έχω και μία υγραερίου την οποία ανάβω αν έχει πολύ κρύο αλλα χτες δεν χρειάστηκε.

Ειλικρινά περιμένουμε να πάμε να κάνει κρύο να ανάψουμε τη σόμπα.Το τζάκι εδώ και 4-5 χρόνια το έχω σφραγίσει τόσο κάτω όσο και πάνω με 5άρι φελιζόλ και ειλικρινά δεν μου έχει λείψει μπορώ να πω πως το μισώ κιόλας που τόσα χρόνια μου είχε στερήσει τη ζέστη.🤣

Αααχ βρε παππού (δεν ξέρω ηλικία αλλά δεν παίζει να είμαστε μακριά :)), τί είναι τα νιάτα. Στο οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θεωρούν ότι η λύση μπορεί να έρθει μόνο κατά ίντερνετ μεριά.

Τρεις σελίδες post για θέρμανση και τα περισσότερα μιλάνε για mb και hotspots. Και προφανώς θα γίνουν περισσότερα ;)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, haris_216 said:

Αααχ βρε παππού (δεν ξέρω ηλικία αλλά δεν παίζει να είμαστε μακριά :)), τί είναι τα νιάτα. Στο οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θεωρούν ότι η λύση μπορεί να έρθει μόνο κατά ίντερνετ μεριά.

Τρεις σελίδες post για θέρμανση και τα περισσότερα μιλάνε για mb και hotspots. Και προφανώς θα γίνουν περισσότερα ;)

Ναι, γιατί στο συγκεκριμένο πρόβλημα, η τεχνολογία είναι όντως η λύση. Ο ΤΣ ζητάει ζέστη αμέσως με την άφιξή του, ή λίγο πριν από αυτή. Ε, ο μόνος τρόπος να το κάνει αυτό, είναι να ελέγχει εξ απόστασης τα κλιματιστικά του.

Εκτός κι αν υπάρχει κάποια σόμπα που είναι ελέγξιμη ή προγραμματίσιμη να φορτώνεται, ανάβει κι αδειάζει. :)

Σε κάθε άλλη περίπτωση, το να κάνει ψηφιακή υποδομή ο ts, θα του επιτρέψει να πηγαίνει σε ένα σπίτι 19 βαθμών, κάθε λύση που προτείνετε με ξύλα και σόμπες, θα του έχει ένα σπίτι στους 12-13-14, όπου κάτσει η μπίλια.

Δημοσ.

Ευτυχώς ή δυστυχώς γίναμε σκλάβοι της τεχνολογίας.

Πάμε στο εξοχικό και αντί να ευχαριστηθούμε εξοχή καλοπέραση γινόμαστε και εκεί σκλάβοι του ιντερνετ και της τεχνολογίας. Και γω δεν πάω πίσω αφού πάντα κουβαλάω και το λάπτοπ μαζί αλλα προσπαθώ να το ανοίξω ελάχιστα. 

Πάντως την ξυλόσομπα δεν την αλλάζω με καμία τεχνολογία,τόσο εγώ όσο και η σκυλίτσα μας που ρίχνει κάτι ξάπλες κοιτάζοντας από το τζάμι τις φλόγες που δεν λέγονται. 😜

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Ναι, γιατί στο συγκεκριμένο πρόβλημα, η τεχνολογία είναι όντως η λύση. Ο ΤΣ ζητάει ζέστη αμέσως με την άφιξή του, ή λίγο πριν από αυτή. Ε, ο μόνος τρόπος να το κάνει αυτό, είναι να ελέγχει εξ απόστασης τα κλιματιστικά του.

Εκτός κι αν υπάρχει κάποια σόμπα που είναι ελέγξιμη ή προγραμματίσιμη να φορτώνεται, ανάβει κι αδειάζει. :)

Σε κάθε άλλη περίπτωση, το να κάνει ψηφιακή υποδομή ο ts, θα του επιτρέψει να πηγαίνει σε ένα σπίτι 19 βαθμών, κάθε λύση που προτείνετε με ξύλα και σόμπες, θα του έχει ένα σπίτι στους 12-13-14, όπου κάτσει η μπίλια.

Για την ακρίβεια ο ts ήδη από το εναρκτήριο post ανέφερε ότι θα ήθελε να ανάβει το τζάκι του, το οποίο όμως δεν κάνει γιατί του καπνίζει. Κατά συνέπεια η λύση της αποδοτικής σόμπας, με ίδια διαδικασία εναυσης αλλά με ταχύτερη και μεγαλύτερη απόδοση από το τζάκι είναι μια χαρά low tech λύση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

ρωτησα voda. ειναι μονο για να μπορεις να μπεις να το φορτισεις τα 200 mb. δεν μπορει να φορτισει απο κινητο πχ.

το δευτερο με το 1ευρω δεν το καταλαβα. τι εννοεις?

κοσμοτε ρωτησα για καρτοκινητο που εχω δεν δινει δευτερη σιμ.

έχει το free2go επιλογή να βάζεις 1€ για να μη σου μπλοκάρει η κάρτα και πακέτο για data με 1€

αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω πως θα μπαίνεις στις συσκευές σου απο hotspot

αν υπάρχει επιλογή για dyndns αντίστοιχο με τυχών πόρτες κτλ , μάλλον πρέπει να μας πει κάποιος που το έχει κάνει (πρόσβαση απομακρυσμένη σε δίκτυο κινητού)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, korakios είπε

έχει το free2go επιλογή να βάζεις 1€ για να μη σου μπλοκάρει η κάρτα και πακέτο για data με 1€

αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω πως θα μπαίνεις στις συσκευές σου απο hotspot

αν υπάρχει επιλογή για dyndns αντίστοιχο με τυχών πόρτες κτλ , μάλλον πρέπει να μας πει κάποιος που το έχει κάνει (πρόσβαση απομακρυσμένη σε δίκτυο κινητού)

Ενδιαφερον. Δλδ κανεις ανανεωση με ενα ευρω το μηνα; θα μπαινω από το hub. Λογικα η σιμ μπαίνει σε ρουτερ. Θα παω wind να ρωτησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...