Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα πρίν λίγες μέρες έπαθα αυτό το βραχυκύκλωμα που το περιγράφω σε αυτό το τοπικ

Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι δεν προκάλεσε πρόβλημα σε CPU/GPU/RAM και τροφοδοτικό και σκληρούς δίσκους το βραχυκύλωμα στην Μητρική?

Επεξ/σία από MrGalaxy
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε

Καλησπέρα πρίν λίγες μέρες έπαθα αυτό το βραχυκύκλωμα που το περιγράφω σε αυτό το τοπικ

Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι δεν προκάλεσε πρόβλημα σε CPU/GPU/RAM και τροφοδοτικό και σκληρούς δίσκους το βραχυκύλωμα στην Μητρική?

Αν δουλεύει το Pc δεν έχεις πρόβλημα. Αν κάποιο υποσύστημα έχει αρπάξει (αυτό που λειτουργεί τα led) δεν σε νοιάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα ηθελα μια γνωμη και απο τα υπολοιπα παιδια να παρω μια συνολικη εκτιμηση

Επεξ/σία από MrGalaxy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα σημερα μου freezαρε 3-4 φορες το cyberpunk 2077(οχι original) μετα απο 20 λεπτα παιχνιδιου και δεν ξερω αν εχει σχεση μ αυτο που επαθα

Επεξ/σία από MrGalaxy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον έκάνα τα tests και ή κάρτα γραφικών μου σε βαρυ gaming επιανε θερμοκρασίες 85C+ βαθμους. και κρασαρε το game μετά απο μιση ώρα

Πηρα λοιπον top θερμοαγωγιμη πάστα mx-4 και έβγαλα την παλιά πάστα απ την Nvidia RTX 2070 Super και έβαλα την καινούργια και η θερμοκρασία τώρα max σε βαρύ gaming είναι 56C βαθμους .(σε idle είναι στους 34C βαθμους) και επαιξα 2 ώρες cyberpunk 2077 και δε μου κράσαρε καθόλου, ανεβηκαν και τα fps επίσης

Problem solved λοιπον και έφταιγε η ξεραμένη παστα της GPU

Επεξ/σία από MrGalaxy
  • Like 2
  • Λύση
Δημοσ.

Λοιπον τελικά μου το ξανάκανε το crash στο cyberpunk 2077 (οχι original) και τελικά έφταιγε o τελευταίος driver της nvidia ,δεν ξέρω αν εσεις που το έχετε γνήσιο το cyberpunk σας κρασαρε με τον τελευταίο nvidia driver. Εβαλά τεσπα τον driver "537.58-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-whql" και απο χθες έπαιξα 3 τρίωρα συνεχόμενα cyberpunk 2077 και δεν είχα όυτε ένα crash, *οπότε βάζω την λύση σε αυτό το ποστ*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...