Προς το περιεχόμενο

Αγορά desktop

Dorks
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από niko13,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους. Θέλω να αγοράσω έναν υπολογιστή για γενική χρήση για δώρο. Από ένα μαγαζί για να τον ετοιμάσει και να τον στείλει αυτό και να τον πληρώσω εγώ με δόσεις. Αυτός εδώ είναι σωστός η θέλει αλλαγές???????????

image.png.22e2c4dbb5b3e95ee9b01674ba6c85e9.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dorks είπε

Γεια σε όλους. Θέλω να αγοράσω έναν υπολογιστή για γενική χρήση για δώρο. Από ένα μαγαζί για να τον ετοιμάσει και να τον στείλει αυτό και να τον πληρώσω εγώ με δόσεις. Αυτός εδώ είναι σωστός η θέλει αλλαγές???????????

image.png.22e2c4dbb5b3e95ee9b01674ba6c85e9.png

Περίεργες επιλογές,δεν θα έχεις γραφικά με αυτή τη σύνθεση ,κάρτα έχεις να του βάλεις εσύ?Εκτος κι αν εννοούσες 5600g και όχι 5600x..Ποιο κατάστημα κοιτάς?Είναι μονόδρομος το συγκεκριμένο ή οποιοδήποτε κάνει δόσεις?θέλει και σοβαρό gaming από το pc  ο χρήστης ή τύπου κάνα lol?οθόνη που χρησιμοποιεί (ανάλυση/hz)?

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός ssd 3.5 250 gb και 2tb hdd  δεν έχει θέση το 2023 και είναι πανάκριβος. Με 110 ευρώ που βαζεις για αυτα παίρνεις εύκολα έναν m2 nvme 2tb. Για την ακρίβεια και με λιγότερα, περιπου 80 κανει ενας απλος teamgroup.

Το ζήτημα με τα γραφικά το έθεσε και ο φίλος niko13. Εγώ προσωπικά άμα πήγαινα για 600 ευρώ σύστημα θα έβλεπα μια 6600 κάρτα μαζί με έναν 5500, ή 5600 απλό αν σε παίρνει το budget. 

Επεξ/σία από tzavardin
  • Like 3

13 ώρες πριν, niko13 είπε

Περίεργες επιλογές,δεν θα έχεις γραφικά με αυτή τη σύνθεση ,κάρτα έχεις να του βάλεις εσύ?Εκτος κι αν εννοούσες 5600g και όχι 5600x..Ποιο κατάστημα κοιτάς?Είναι μονόδρομος το συγκεκριμένο ή οποιοδήποτε κάνει δόσεις?θέλει και σοβαρό gaming από το pc  ο χρήστης ή τύπου κάνα lol?οθόνη που χρησιμοποιεί (ανάλυση/hz)?

Ναι αυτόν τον  5600g εννοούσα. Καταστήματα κοιτάω αυτά που και θα το φτιάξουν και θα το στείλουν και θα έχουν πληρωμή με δόσεις. Δεν κάνει πολλά με τον υπολογιστή βλέπει ταινίες και βίντεο ακούει μουσική  και κάνει πράγματα για το σχολείο της. Οθόνη και τέτοια δεν έχει αγοράσει ακόμα.

8 ώρες πριν, tzavardin είπε

Επίσης σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός ssd 3.5 250 gb και 2tb hdd  δεν έχει θέση το 2023 και είναι πανάκριβος. Με 110 ευρώ που βαζεις για αυτα παίρνεις εύκολα έναν m2 nvme 2tb. Για την ακρίβεια και με λιγότερα, περιπου 80 κανει ενας απλος teamgroup.

Το ζήτημα με τα γραφικά το έθεσε και ο φίλος niko13. Εγώ προσωπικά άμα πήγαινα για 600 ευρώ σύστημα θα έβλεπα μια 6600 κάρτα μαζί με έναν 5500, ή 5600 απλό αν σε παίρνει το budget. 

Πάμε τότε για  m2 nvme δίσκο και θα  κοιτάξω και για την κάρτα.

• Like 1

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Dorks είπε

Ναι αυτόν τον  5600g εννοούσα. Καταστήματα κοιτάω αυτά που και θα το φτιάξουν και θα το στείλουν και θα έχουν πληρωμή με δόσεις. Δεν κάνει πολλά με τον υπολογιστή βλέπει ταινίες και βίντεο ακούει μουσική  και κάνει πράγματα για το σχολείο της. Οθόνη και τέτοια δεν έχει αγοράσει ακόμα.

Πάμε τότε για  m2 nvme δίσκο και θα  κοιτάξω και για την κάρτα.

Αν δεν ασχολείται με σοβαρό gaming ,δεν υπάρχει λόγος για καρτα.Απλα θα αυξήσει την καταναλωση ρευματος κατά τη χρήση  και το κόστος αγορας.Eτσι κ αλλιώς τα ενσωματωμένα του 5600g είναι δυνατά, μπορούν να τρέξουν εύκολα ελαφριά games ,αν προκύψει η ανάγκη. Κοίταξα στο mgmanager  που βλέπω πώς δίνει έως 36 δόσεις για πληρωμή μέσω πιστωτικής και βγαίνει κάτι κοντά στα αρχικά  specs σου με 533 ευρο.Εχε στο μυαλό σου πως χρεώνουν τη συναρμολόγηση pc οι συγκεκριμένοι(πάρε τηλ να ρωτήσεις ακριβές ποσό),οπότε τσεκαρε κ εσύ με 2tb nvme gen 3 που θες  και 5600g στο κατάστημα που κοιτάς ,δεν νομίζω να πάει πολύ παραπάνω.

Screenshot_2023-11-20-13-40-46-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2023-11-20-13-40-39-00_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...