energy52 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Παιδια καλημερα, εχουμε τζακι στο σπιτι (κατασκευη 1996) το οποιο το αναβαμε ετσι κανα σκ για γουστο αλλα πλεον δεν το αναβουμε καθολου κι ουτε εχω σκοπο να κανω καμια μετατροπη..Εχω κλειστο το κλαπετο εννοειται αλλα λογω παλαιοτητας εχει ενα μικρο κενο και παρατηρησα τις τελευταιες φορες που εβρεξε περασαν σταγονες κατω και μυριζε παρολο που ειναι καθαρισμενο απο σταχτες..Στην καμιναδα εχει αυτο το στρογγυλο το οποιο εχει κολλησει και δεν γυριζει..Το ερωτημα ειναι παιζει να εχω υπολογισιμες απωλειες στη θερμανση; Αν ναι τι μπορω να κανω, να φτιαξω σε μαστορα κανα τζαμι μπροστα να κλεινει εντελως με καποιο τροπο, τι προτεινετε; Απ την αλλη η λογικη λεει οτι επειδη η ζεστη παει ταβανι, πολυ λιγο θα φευγει απ το τζακι..Υπαρχει και αεραγωγος πισω αν εχει σημασια
NikosKallithea Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Φτιαξε μια κατασκευή σε ενα αλουμίνα κατι σαν παραθυρο που να προσαρμόζεται στο τζακι και κλειστό. Αυτο μου ηρθε σαν ιδεα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα