power_1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Παντος ειναι αρκετα περιεργο εδω κι ενα μηνα απο την black friday μονο για λιγες ωρες ειχε γινει ξανα διαθεσιμη στο γερμανο αλλα κι στον κοτσοβολο. Υπαρχει τεραστια ζητηση κι δεν μπορουν να φερουν 65αρες στην Ελλαδα ( μιλαμε για μοντελο που κυκλοφορησε πριν 2,5 μηνες) η δεν θελουν να την προωθησουν απο τα καταστηματα για να πουλησουν αλλα μοντελα ?
adi32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Tolis1331 είπε Καλησπέρα παράγγειλα από Γερμανό ,την TCL 65c805 στα 899€ ως xdeals την 10/12 με παράδοση ως 14/12 , στις 11/12 έλαβα mail με στοιχεία αποστολής κ στις 14/12 μήνυμα πως έφτασε στο κατάστημα speedex που με εξυπηρετεί, πήρα λοιπόν τηλέφωνο το συγκεκριμένο κατάστημα speedex να κλείσω κάποιο ραντεβού μην την κάνουν βόλτες, και μου απάντησαν πως πρέπει να πάω να παραλάβω γτ δεν χωράει στα οχήματα που διαθέτουν και πως ο Γερμανός το γνωρίζει. Τους απάντησα βέβαια πως αν δεν χωράει στα δικά σας οχήματα θα χωράει στο δικό μου;;;. Τεσπα, επικοινώνησα με Γερμανό όπου μου είπαν πως πρέπει να παραδοθεί στον χώρο μου κ πως θα στείλουν αίτημα κ θα μου απαντήσουν. Έχοντας φάει τουλάχιστον 5_6 ώρες σε αναμονή με τα τηλεφωνικά κέντρα speedex κ Γερμανού, απάντηση δεν έχω λάβει. Και ρωτώ, είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία με παράδοση κ πως αυτό επιλύθηκε; Μα κι εσυ δεν εχεις μια νταλικα ? Γερμανος εγγυηση 1 1
Sotosgl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε @Sotosgl Δεν εχω παραλαβει τιποτα ακομα,χτες μιλησα παλι με το Support μεσω Instagram γιατι με τα τηλεφωνα δεν πιανω γραμμη Εμενα ειναι 98αρα βεβαια και η Courier Center ειχε μεν οχημα να την φερει αλλα δεν θα χωραγε απο τις σκαλες συμφωνα με αυτους. Με Pivot ισως να εμπαινε αλλα τεσπα. Tl;Dr 1 μηνα δεν εχω την τηλεοραση που αγορασα Ο Γερμανος λεει οτι κανει οτι μπορει για να με εξυπηρετησει και μου εδωσε και ενα κουπονι 50€ για τον κοπο μου,επισης ανεφερε ο ιδιος να δει μηπως την στειλει σε μεταφορικη για να μου την ανεβασουν απο το μπαλκονι Η επιστροφη της Eurobank εχει μπει αλλα tv δεν εχω και δεν ξερω καν αν θα παραλαβω τελικα 1 1
akis1821 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, power_1 είπε Παντος ειναι αρκετα περιεργο εδω κι ενα μηνα απο την black friday μονο για λιγες ωρες ειχε γινει ξανα διαθεσιμη στο γερμανο αλλα κι στον κοτσοβολο. Υπαρχει τεραστια ζητηση κι δεν μπορουν να φερουν 65αρες στην Ελλαδα ( μιλαμε για μοντελο που κυκλοφορησε πριν 2,5 μηνες) η δεν θελουν να την προωθησουν απο τα καταστηματα για να πουλησουν αλλα μοντελα ? Επισης με την 75αρα τι γίνεται, γιατι δεν την εχουν φερει καν οι μεγαλες αλυσιδες? 1
pavlaras13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 @Sotosglειχε 98 c805 ο γερμανος ? Ποσο την ειχε? Υγ.Αν ποτέ σου παραδόσουν περιμένουμε unboxing!
Sotosgl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, pavlaras13 είπε @Sotosglειχε 98 c805 ο γερμανος ? Ποσο την ειχε? Υγ.Αν ποτέ σου παραδόσουν περιμένουμε unboxing! Μακαρι να μου κανουν τραμπα την C805 με την P745 που αγορασα για την ταλαιπωρια
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Κοντεύει μήνα που έχω παραλάβει και σήμερα μου απάντησε ο Γερμανός για την ενεργοποίηση του cosmote που είχα ρωτήσει
johnmt2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Sotosgl είπε Μακαρι να μου κανουν τραμπα την C805 με την P745 που αγορασα για την ταλαιπωρια Ποια είναι ποιο καλή από τις 2?? C805 η P745
johnnycer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Στις 17/12/2023 στις 4:27 ΜΜ, power_1 είπε Παντος ειναι αρκετα περιεργο εδω κι ενα μηνα απο την black friday μονο για λιγες ωρες ειχε γινει ξανα διαθεσιμη στο γερμανο αλλα κι στον κοτσοβολο. Υπαρχει τεραστια ζητηση κι δεν μπορουν να φερουν 65αρες στην Ελλαδα ( μιλαμε για μοντελο που κυκλοφορησε πριν 2,5 μηνες) η δεν θελουν να την προωθησουν απο τα καταστηματα για να πουλησουν αλλα μοντελα ? Μόλις βγήκαν και οι δύο 55 και 65 διαθέσιμες.799 και 899 αντίστοιχα
raikou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 εχει παρει κανεις τις επιστροφες; πληρωθηκε 1η δοση, επιστροφη ακομα τιποτα
gbras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 37 minutes ago, raikou said: εχει παρει κανεις τις επιστροφες; πληρωθηκε 1η δοση, επιστροφη ακομα τιποτα Ναι εχει μπει εδω και πολλες μερες
Tolis1331 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Τελικά παρέλαβα προχθές μετά από πολύ ταλαιπωρία από speedex κ Germano βρήκαν όχημα να μου την φερουν ,ειδικά από speedex που δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο κ δεν μπορώ να καταλάβω πως συνεργάζεται ο Γερμανός μαζί τους. Την 19/12 μου έκλεισαν ραντεβού παράδοσης για 20/12 ,στις 20/12 μπαίνω και βλέπω από τον σύνδεσμο που μου είχαν αποστείλει για να παρακολουθώ την εξέλιξη της αποστολής, πως ως τις 11μιση το μεσημέρι δεν έχει φορτωθεί. Οπότε λεω δεν θα έρθει τσάμπα περιμένεις ,κ ξεκινάω να τους παίρνω τηλέφωνο , από τις 11μιση απαντήθηκε κλήση μετά τις 5 το απόγευμα κ ενώ έπαιρνα και το τηλεφωνικό κέντρο τους με αναμονες πανω του 25 λεπτου τουλάχιστον 3 φορες οπου απο οτι κατάλαβα μετα τα 2:20 σε πετάει εκτός τσάμπα ακους τον εκνευριστικό ήχο της αναμονής και άπειρες κλήσεις στο τοπικό κατάστημα όπου στα 2 λεπτά ή γραμμή πέφτει. Τελικά όμως στις 5 + μου το σηκώνει μια κυρία στο τοπικό κατάστημα speedex , και μου λέει δεν βλέπω κάποιο ραντεβού για σήμερα βλέπω πως την τηλεόραση έχετε ζητήσει να την παραλάβετε από εδώ, της λέω δεν έχω ζητήσει τπτ τέτοιο έχω κλείσει ραντεβού και σας περιμένω από τις 9 το πρωί και θέλω να μου φέρεται την τηλεόραση σήμερα ,μου λέει είμαι η υπεύθυνη κ δεν γίνεται σήμερα θα σας κλείσω ένα ραντεβού αύριο, τις απαντώ εσάς έψαχνα, δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε εγώ σας κάλεσα πριν μια βδομάδα να κλεισω ραντεβού παράδοσης ,μου απαντήσατε πως δεν έχετε όχημα που να χωράει ενω μαλλον έχετε, ζήτησα τον υπεύθυνο δεν μου τον εδωσαν κ μου ειπαν ελάτε πάρτε την ,επι μια εβδομάδα ειμαι στα τηλέφωνα με τα κεντρικά σας κ τον Γερμανό για το τι θα γινει με την αρνηση σας για παράδοση, κ εχθές, τελικώς και αφού επικοινώνησα με το instagram του Γερμανού γτ Τελικά μονο τα social φοβάται κ αυτός, σας κάλεσα πάλι εγώ και μου κλεισατε ραντεβου. Οποτε σήμερα θα μου φέρεται την τηλεόραση μου και εγώ θα κινήσω διαδικασίες εναντίον κ εσάς αλλά κ του Γερμανού για την ταλαιπωρία στην οποια με υποβάλετε και εσεις αλλα και αυτός, στον συνήγορο του καταναλωτή. Μου λέει το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας την φέρω προσωπικά αργά το βράδυ αφού κλείσουμε, και μου προτείνει ξανά ραντεβού για 21/12 .Και της απαντώ, δεν με νοιάζει τι θα κάνετε η τηλεόραση θα έρθει απόψε, όπως κ έγινε με πήρε η ίδια τηλέφωνο στις 7 το απόγευμα και μου είπε τώρα ξεκινάω τελικα μου την ανέβασε κάποιος κύριος που μου ζήτησε συγνώμη γτ είχε πολύ δουλειά, χωρίς να υπογράψω πουθενά και από ότι είδα η παράδοση φένεται 21/12 και όχι 20/12 που έγινε. Το δράμα όμως συνεχίζεται η τηλεόραση είναι σπασμένη δεν φαινοταν τιποτα μεχρι που την εβαλα στην πρίζα!! Εξωτερικά το κουτί δεν έχει σημάδια . Θα σας ενημερώσω με επόμενο κεφάλαιο δυστυχώς θα κάνω Χριστούγεννα με ενα κουτί 165 επί 100 μέσα στο σαλόνι μου!! Ευχαριστώ και τις 2 αυτες αξιόπιστες εταιρίες! 1 7
adi32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Tolis1331 είπε Τελικά παρέλαβα προχθές μετά από πολύ ταλαιπωρία από speedex κ Germano βρήκαν όχημα να μου την φερουν ,ειδικά από speedex που δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο κ δεν μπορώ να καταλάβω πως συνεργάζεται ο Γερμανός μαζί τους. Την 19/12 μου έκλεισαν ραντεβού παράδοσης για 20/12 ,στις 20/12 μπαίνω και βλέπω από τον σύνδεσμο που μου είχαν αποστείλει για να παρακολουθώ την εξέλιξη της αποστολής, πως ως τις 11μιση το μεσημέρι δεν έχει φορτωθεί. Οπότε λεω δεν θα έρθει τσάμπα περιμένεις ,κ ξεκινάω να τους παίρνω τηλέφωνο , από τις 11μιση απαντήθηκε κλήση μετά τις 5 το απόγευμα κ ενώ έπαιρνα και το τηλεφωνικό κέντρο τους με αναμονες πανω του 25 λεπτου τουλάχιστον 3 φορες οπου απο οτι κατάλαβα μετα τα 2:20 σε πετάει εκτός τσάμπα ακους τον εκνευριστικό ήχο της αναμονής και άπειρες κλήσεις στο τοπικό κατάστημα όπου στα 2 λεπτά ή γραμμή πέφτει. Τελικά όμως στις 5 + μου το σηκώνει μια κυρία στο τοπικό κατάστημα speedex , και μου λέει δεν βλέπω κάποιο ραντεβού για σήμερα βλέπω πως την τηλεόραση έχετε ζητήσει να την παραλάβετε από εδώ, της λέω δεν έχω ζητήσει τπτ τέτοιο έχω κλείσει ραντεβού και σας περιμένω από τις 9 το πρωί και θέλω να μου φέρεται την τηλεόραση σήμερα ,μου λέει είμαι η υπεύθυνη κ δεν γίνεται σήμερα θα σας κλείσω ένα ραντεβού αύριο, τις απαντώ εσάς έψαχνα, δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε εγώ σας κάλεσα πριν μια βδομάδα να κλεισω ραντεβού παράδοσης ,μου απαντήσατε πως δεν έχετε όχημα που να χωράει ενω μαλλον έχετε, ζήτησα τον υπεύθυνο δεν μου τον εδωσαν κ μου ειπαν ελάτε πάρτε την ,επι μια εβδομάδα ειμαι στα τηλέφωνα με τα κεντρικά σας κ τον Γερμανό για το τι θα γινει με την αρνηση σας για παράδοση, κ εχθές, τελικώς και αφού επικοινώνησα με το instagram του Γερμανού γτ Τελικά μονο τα social φοβάται κ αυτός, σας κάλεσα πάλι εγώ και μου κλεισατε ραντεβου. Οποτε σήμερα θα μου φέρεται την τηλεόραση μου και εγώ θα κινήσω διαδικασίες εναντίον κ εσάς αλλά κ του Γερμανού για την ταλαιπωρία στην οποια με υποβάλετε και εσεις αλλα και αυτός, στον συνήγορο του καταναλωτή. Μου λέει το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας την φέρω προσωπικά αργά το βράδυ αφού κλείσουμε, και μου προτείνει ξανά ραντεβού για 21/12 .Και της απαντώ, δεν με νοιάζει τι θα κάνετε η τηλεόραση θα έρθει απόψε, όπως κ έγινε με πήρε η ίδια τηλέφωνο στις 7 το απόγευμα και μου είπε τώρα ξεκινάω τελικα μου την ανέβασε κάποιος κύριος που μου ζήτησε συγνώμη γτ είχε πολύ δουλειά, χωρίς να υπογράψω πουθενά και από ότι είδα η παράδοση φένεται 21/12 και όχι 20/12 που έγινε. Το δράμα όμως συνεχίζεται η τηλεόραση είναι σπασμένη δεν φαινοταν τιποτα μεχρι που την εβαλα στην πρίζα!! Εξωτερικά το κουτί δεν έχει σημάδια . Θα σας ενημερώσω με επόμενο κεφάλαιο δυστυχώς θα κάνω Χριστούγεννα με ενα κουτί 165 επί 100 μέσα στο σαλόνι μου!! Ευχαριστώ και τις 2 αυτες αξιόπιστες εταιρίες! Κριμα φιλε Δυστυχως αυτοι ειμαστε Καλές γιορτες οσο μπορεις θα βρεθει ακρη
Tzimmys Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Tolis1331 είπε Τελικά παρέλαβα προχθές μετά από πολύ ταλαιπωρία από speedex κ Germano βρήκαν όχημα να μου την φερουν ,ειδικά από speedex που δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο κ δεν μπορώ να καταλάβω πως συνεργάζεται ο Γερμανός μαζί τους. Την 19/12 μου έκλεισαν ραντεβού παράδοσης για 20/12 ,στις 20/12 μπαίνω και βλέπω από τον σύνδεσμο που μου είχαν αποστείλει για να παρακολουθώ την εξέλιξη της αποστολής, πως ως τις 11μιση το μεσημέρι δεν έχει φορτωθεί. Οπότε λεω δεν θα έρθει τσάμπα περιμένεις ,κ ξεκινάω να τους παίρνω τηλέφωνο , από τις 11μιση απαντήθηκε κλήση μετά τις 5 το απόγευμα κ ενώ έπαιρνα και το τηλεφωνικό κέντρο τους με αναμονες πανω του 25 λεπτου τουλάχιστον 3 φορες οπου απο οτι κατάλαβα μετα τα 2:20 σε πετάει εκτός τσάμπα ακους τον εκνευριστικό ήχο της αναμονής και άπειρες κλήσεις στο τοπικό κατάστημα όπου στα 2 λεπτά ή γραμμή πέφτει. Τελικά όμως στις 5 + μου το σηκώνει μια κυρία στο τοπικό κατάστημα speedex , και μου λέει δεν βλέπω κάποιο ραντεβού για σήμερα βλέπω πως την τηλεόραση έχετε ζητήσει να την παραλάβετε από εδώ, της λέω δεν έχω ζητήσει τπτ τέτοιο έχω κλείσει ραντεβού και σας περιμένω από τις 9 το πρωί και θέλω να μου φέρεται την τηλεόραση σήμερα ,μου λέει είμαι η υπεύθυνη κ δεν γίνεται σήμερα θα σας κλείσω ένα ραντεβού αύριο, τις απαντώ εσάς έψαχνα, δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε εγώ σας κάλεσα πριν μια βδομάδα να κλεισω ραντεβού παράδοσης ,μου απαντήσατε πως δεν έχετε όχημα που να χωράει ενω μαλλον έχετε, ζήτησα τον υπεύθυνο δεν μου τον εδωσαν κ μου ειπαν ελάτε πάρτε την ,επι μια εβδομάδα ειμαι στα τηλέφωνα με τα κεντρικά σας κ τον Γερμανό για το τι θα γινει με την αρνηση σας για παράδοση, κ εχθές, τελικώς και αφού επικοινώνησα με το instagram του Γερμανού γτ Τελικά μονο τα social φοβάται κ αυτός, σας κάλεσα πάλι εγώ και μου κλεισατε ραντεβου. Οποτε σήμερα θα μου φέρεται την τηλεόραση μου και εγώ θα κινήσω διαδικασίες εναντίον κ εσάς αλλά κ του Γερμανού για την ταλαιπωρία στην οποια με υποβάλετε και εσεις αλλα και αυτός, στον συνήγορο του καταναλωτή. Μου λέει το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας την φέρω προσωπικά αργά το βράδυ αφού κλείσουμε, και μου προτείνει ξανά ραντεβού για 21/12 .Και της απαντώ, δεν με νοιάζει τι θα κάνετε η τηλεόραση θα έρθει απόψε, όπως κ έγινε με πήρε η ίδια τηλέφωνο στις 7 το απόγευμα και μου είπε τώρα ξεκινάω τελικα μου την ανέβασε κάποιος κύριος που μου ζήτησε συγνώμη γτ είχε πολύ δουλειά, χωρίς να υπογράψω πουθενά και από ότι είδα η παράδοση φένεται 21/12 και όχι 20/12 που έγινε. Το δράμα όμως συνεχίζεται η τηλεόραση είναι σπασμένη δεν φαινοταν τιποτα μεχρι που την εβαλα στην πρίζα!! Εξωτερικά το κουτί δεν έχει σημάδια . Θα σας ενημερώσω με επόμενο κεφάλαιο δυστυχώς θα κάνω Χριστούγεννα με ενα κουτί 165 επί 100 μέσα στο σαλόνι μου!! Ευχαριστώ και τις 2 αυτες αξιόπιστες εταιρίες! Ωχ,,,, πες μου ότι έχει video unboxing....
Προτεινόμενες αναρτήσεις