Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/11/2023 στις 11:07 ΜΜ, digitron είπε

Παιδιά όταν βάζω την γλώσσα στα αγγλικά το ok google ενεργοποιείται από το ενσωματωμένο μικρόφωνο στην tv. Αν την έχω στα ελληνικά δεν δουλεύει. Ακούει μόνο από το μικρόφωνο του χειριστηρίου αν πατήσω το σχετικό κουμπί. Δυστυχώς όμως αν την έχω στα αγγλικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης είναι κι αυτό στα αγγλικά και σε πολλά κανάλια δε το δείχνει καν.

Έχει κανείς καμιά ιδέα αν διορθώνεται αυτό?

Επίσης αν και στο firmware upgrade δείχνει τελευταία έκδοση την 18 στο internet βρήκα και την 62 (V8-T653T01-LF1V062).Την έβαλα και παίζει μια χαρά.

Ήταν εδώ: https://shorturl.at/dgo05

Κατά τα άλλα η τηλεόραση πολύ καλύτερη απ ότι περίμενα!

Είδες διαφορές σε σχέση με τη v018?

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 hours ago, dentnick said:

Είδες διαφορές σε σχέση με τη v018?

Προσωπικά όχι γιατι το έκανα αμέσως μόλις την πήρα αλλα σε σχετικό νήμα στο AVForums λένε πως
διορθώθηκαν κάποια θέματα brightness μεταξύ HDR και SDR modes.

On 04/12/2023 at 02:38, Strategos said:

τελικα πήρα την cosmote μου εκανε reset από την δικη τους πλευρά και έστρωσε.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά με εταιρικό λογαριασμό που το κάνει πιο πολύπλοκο για την
Cosmote οπως φαίνεται... Ακόμη δεν εχω βγάλει ακρη...

Δημοσ.
On 01/12/2023 at 23:06, power_1 said:

ΖΩ = ΕΛΠΙΖΩ 

Η τιμη της 65αρας στο γερμανο θα ειναι  στα 849 € μεχρι 31/12 ( xmas ofers )  .ΑΝ γινει διαθεσιμη καποια στιγμη κι ΑΝ συνδιαστει με μια προσφορα τυπου 15%-20% απο payzy

Και όμως, κατάφεραν και την ανέβασαν και άλλο στα 899€ και είναι πάλι Xmas Deals! 🤣

Και κλασσικά μη διαθέσιμη 😕

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnnycer είπε

Και όμως, κατάφεραν και την ανέβασαν και άλλο στα 899€ και είναι πάλι Xmas Deals! 🤣

Και κλασσικά μη διαθέσιμη 😕

Δεν ανεβηκε μονο απο germano στα 899 αλλα κι απο cosmote , kotsovolo .

Συνεχιζει να μην ειναι διαθεσιμη γιατι προφανος η αντιπροσωπια ξεπουλησε και περιμενει restock οταν ερθει θα γινει ξανα διαθεσιμη στα καταστηματα

Ο

Δημοσ.

Μάλλον είναι το χαμηλό bitrate σε συνδυασμό με τις πολλές ίντσες. Εγώ στις 75" τώρα χάνω σε λεπτομέρεια σε σχέση με τις 60" πριν, παρόλο που η νέα τηλεόραση είναι καλύτερη.

Δες και στο κανάλι Cosmote Sport 4K αν το κάνει.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μάλλον είναι το χαμηλό bitrate σε συνδυασμό με τις πολλές ίντσες. Εγώ στις 75" τώρα χάνω σε λεπτομέρεια σε σχέση με τις 60" πριν, παρόλο που η νέα τηλεόραση είναι καλύτερη.

Δες και στο κανάλι Cosmote Sport 4K αν το κάνει.

Εκεί σχεδόν καθόλου. 

Το αγιαξ αεκ είναι πολύ πιο τραγικό από του Ολυμπιακού 

Απαράδεκτη η κοσμοτε 

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και ο upscaler της TCL που αδυνατεί να αποδώσει καλύτερα υλικό χαμηλότερης ανάλυσης, δεν έχω καταλήξει ακόμα.

Εγώ έχω C745 σειρά βέβαια αλλά δεν έχουν μεγάλες διαφορές.

Πάντως στα απλά τηλεοπτικά κανάλια η εικόνα σίγουρα δεν είναι αντάξια των δυνατοτήτων της τηλεόρασης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Πάντως στα απλά τηλεοπτικά κανάλια η εικόνα σίγουρα δεν είναι αντάξια των δυνατοτήτων της τηλεόρασης.

στα hd μια χαρα παιζει 

Δημοσ.

Καλησπέρα παράγγειλα από Γερμανό ,την TCL 65c805 στα 899€ ως xdeals την 10/12 με παράδοση ως 14/12 , στις 11/12 έλαβα mail με στοιχεία αποστολής κ στις 14/12 μήνυμα πως έφτασε στο κατάστημα speedex που με εξυπηρετεί, πήρα λοιπόν τηλέφωνο το συγκεκριμένο κατάστημα speedex να κλείσω κάποιο ραντεβού μην την κάνουν βόλτες, και μου απάντησαν πως πρέπει να πάω να παραλάβω γτ δεν χωράει στα οχήματα που διαθέτουν και πως ο Γερμανός το γνωρίζει. Τους απάντησα βέβαια πως αν δεν χωράει στα δικά σας οχήματα θα χωράει στο δικό μου;;;. Τεσπα, επικοινώνησα με Γερμανό όπου μου είπαν πως πρέπει να παραδοθεί στον χώρο μου κ πως θα στείλουν αίτημα κ θα μου απαντήσουν. Έχοντας φάει τουλάχιστον 5_6 ώρες σε αναμονή με τα τηλεφωνικά κέντρα speedex κ Γερμανού, απάντηση δεν έχω λάβει. Και ρωτώ, είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία με παράδοση κ πως αυτό επιλύθηκε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tolis1331 είπε

Καλησπέρα παράγγειλα από Γερμανό ,την TCL 65c805 στα 899€ ως xdeals την 10/12 με παράδοση ως 14/12 , στις 11/12 έλαβα mail με στοιχεία αποστολής κ στις 14/12 μήνυμα πως έφτασε στο κατάστημα speedex που με εξυπηρετεί, πήρα λοιπόν τηλέφωνο το συγκεκριμένο κατάστημα speedex να κλείσω κάποιο ραντεβού μην την κάνουν βόλτες, και μου απάντησαν πως πρέπει να πάω να παραλάβω γτ δεν χωράει στα οχήματα που διαθέτουν και πως ο Γερμανός το γνωρίζει. Τους απάντησα βέβαια πως αν δεν χωράει στα δικά σας οχήματα θα χωράει στο δικό μου;;;. Τεσπα, επικοινώνησα με Γερμανό όπου μου είπαν πως πρέπει να παραδοθεί στον χώρο μου κ πως θα στείλουν αίτημα κ θα μου απαντήσουν. Έχοντας φάει τουλάχιστον 5_6 ώρες σε αναμονή με τα τηλεφωνικά κέντρα speedex κ Γερμανού, απάντηση δεν έχω λάβει. Και ρωτώ, είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία με παράδοση κ πως αυτό επιλύθηκε;

εμπειρία δεν εχω αλλα προσεξε μην την παρεις και είναι σπασμένη γιατί μετά είναι ο γολγοθας !!!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Tolis1331 said:

@Sotosgl

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tolis1331 είπε

είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία με παράδοση κ πως αυτό επιλύθηκε;

65αρα από Γερμανό, ΕΛΤΑ κούριερ, πήγα και την πήρα μόνος μου αφού είχε περάσει 1 βδομάδα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως δίπλα στις γραμμές του τρένου.

Μπήκε εντελώς οριακά σε 5θυρο οικογενειακό, με την πίσω πόρτα ανοιχτή. Αν δεν έμπαινε με τίποτα, θα έπρεπε να τη βγάλω από τη συσκευασία επί τόπου, ευτυχώς δεν χρειάστηκε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...