Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/11/2023 στις 12:31 ΜΜ, Strategos είπε

κάνας άλλος έλαβε sms για την cosmote tv; θα χάσουμε τις μπάλες πάλι σημέρα :D

Παραγγελία 20/11 και φυσικά ο κωδικός ήρθε σήμερα 1/12 μία μέρα μετά τους αγώνες. 🙃 Αν και όπως φάνηκε, καλύτερα που άργησε τελικά 😅

Απορία: το δίμηνο μετράει από την ημέρα ενεργοποίησης ή από την μέρα που ήρθε ο κωδικός;

Επεξ/σία από Δημήτρης Καράς
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnycer είπε

Άραγε να ξαναβγεί κάτι αντίστοιχο; Ειμαι στο ψάξιμο για 65άρα με παρόμοια specs, λέτε να περιμένω ως τα χριστούγεννα;

ΖΩ = ΕΛΠΙΖΩ 

Η τιμη της 65αρας στο γερμανο θα ειναι  στα 849 € μεχρι 31/12 ( xmas ofers )  .ΑΝ γινει διαθεσιμη καποια στιγμη κι ΑΝ συνδιαστει με μια προσφορα τυπου 15%-20% απο payzy

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Strategos είπε

σε όλους μαζι μας ήρθε, το θέμα ειναι πότε αξίζει να το ενεργοποιήσουμε :D

ηρθε και μενα το sms και ενεργοποιησα. Λογικα απο τη μερα ενεργοποιησης μετραει 2 μηνες.

Δημοσ.
3 hours ago, raikou said:

ηρθε και μενα το sms και ενεργοποιησα. Λογικα απο τη μερα ενεργοποιησης μετραει 2 μηνες.

Ε ναι πότε θα γίνει η 21 αγωνιστική όμως για Παο - Ολυμπιακός για να το ενεργοποιήσουμε 2 μήνες πριν. Εκεί σας θέλω. 

Δημοσ.

Eχουμε κατι για calibration ?
Εγω την εχω σε δυναμικη γιατι μου αρεσουν τα εντονα χρωματα και για να πετυχω το τελειο μαυρο καποιες σκηνες φαινονται πολυ σκοτεινες

Δημοσ.

εγώ που έχω την p635 αν ανοίξω το dynamic colors το φέρνει προς OLED το χρώμα αλλά φέρνει αποτελέσματα μη-ρεαλιστικά σε πολλές σκηνές, οπότε δεν το ανοίγω.

Δημοσ.

Συνήθως το Movie Mode είναι το πιο accurate mode out of the box.

Ξέρω, δεν είναι εντυπωσιακό αλλά είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Προσωπικά αδυνατώ να κατανοήσω πώς κάποιος προτιμάει κάτι εντελώς λάθος και που απέχει πολύ απ' το φυσικό, αλλά κι εδώ ισχύει το περί ορέξεως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι όπως έχει συνηθίσει κάποιος από παλιότερη τιβι από οθόνη κινητού amoled κλπ . 

Το movie μου φαίνεται τραγικό. Δεν υπάρχει μαύρο δεν υπάρχει ζωντανή εικόνα δεν υπάρχει κοντράστ κλπ

Δε χρειάζεται να είναι τέλεια απεικόνιση της μουντής πραγματικότητας. 

Ας έχουμε λίγο ζωντάνια και ομορφιά 

Δοκίμασα το hdr με ένα πρόχειρο calibration

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Μα με υπερκορεσμένα χρώματα και off αντιθέσεις, gamma κ.λπ. χάνεις και σε λεπτομέρεια.

Θα μου πεις, και ποιος τις προσέχει όλες στην τελική, αλλά μην πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο.

Σκέψου να δώσεις μερικές χιλιάδες ευρώ και να την έχεις π.χ. στο Sports mode.

Δημοσ.
6 minutes ago, Δημήτρης Καράς said:

Βλέπω κανονικά από την τηλεόραση και από κινητό. Μήπως βλέπεις ταυτόχρονα από 2 συσκευές αθλητικά;

δεν φτανει καν να διαλέξω κανάλι. δεν ξερω πραγματικα τι παιζει, είμαι απο τα ιδιο wifi με τις ιδιες ρυθμισεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...